Gå til hoved-indhold
Udstyr
Med en tube tilføjer du ny underholdningsværdi til båden. Fart og vand er ganske underholdende for vandhunde i alle aldre

Vandet er +20 gr. så det er tid til sjov på vandet

Vinden er generelt løjet af, og der er masser af muligheder for underholdning på vandet

Af Per Kreuz |

Så er det nu at vandtemperaturen har sneget sig op over den magiske kuldegrænse på 20 grader og det er tid til at have det sjovt på vandet.

Hvis du er blevet lidt træt af familieturen frem og tilbage langs kysten er det tid til at finde på noget nyt, der kan give et sug i maven på de fleste og give minder for livet. 

Hvis du som mange, ikke føler dig i stand til at holde dig oprejst på et sæt vandski, skal det ikke afholde dig fra at have en god og underholdende dag på vandet.

Med en tube i båden er der lagt an til en særdeles underholdende dag på vandet – og hvem drømmer ikke om en venskabelig dyst med vennerne om hvem der kan holde sig længst oven vande, eller at se onkel Arne med hvide knoer, hoppe op og ned i hækbølgen, klamrende til den levende badetube. 

Valg af en tube skal gøres ud fra båd og motorstørrelse, så man får mest muligt ud af denne vandsport. Se vores tidligere artikel, hvor der er en oplistning af forskellige tubes.  F.eks. denne sommerlige 2-personers Base Tube Double Trouble fra Palby Marine til kr. 1899,-

Motor
content-loader
content-loader
content-loader