Gå til hoved-indhold
Fremover bliver der således blot arrangeret fiskeri et par dage inden weekenden, da man på denne måde håber at slippe for værdiløs planlægning og for mange spildte weekenderLystfiskeri
Fremover bliver der således blot arrangeret fiskeri et par dage inden weekenden, da man på denne måde håber at slippe for værdiløs planlægning og for mange spildte weekender.

Småbådsfiskeri vil holde træf i forhold til vejrudsigten

Flere småbådstræf er blevet aflyst grundet for meget vind, hvilket den nye model med senere invitationer skal forhindre. Den kan dog gøre det svært for flere at møde op, indrømmer Småbådsfiskeri.

Af Sara Sulkjær |

Det er vanskeligt at planlægge efter vejret, har Småbådsfiskeri måttet sande. Derfor vælger foreningen nu at ændre konceptet omkring deres småbådstræf, som hidtil har været planlagt i god tid. 

Informerer på hjemmesiden 

Fremover bliver der således blot arrangeret fiskeri et par dage inden weekenden, da man på denne måde håber at slippe for værdiløs planlægning og for mange spildte weekender: 

- Vi er klar over, at dette kan gøre det svært for nogle at planlægge deltagelse, men problemet med den nuværende model er, at vi lægger beslag på en lang række weekender uden nødvendigvis, at vejret tillader, at vi kommer af sted, forklarer Småbådsfiskeri på sin hjemmeside

Informationer om kommende træf vil blive givet på Småbådsfiskeris hjemmeside, mens tilmeldingen ligeledes begrænses til Facebookkommentarer og e-mails. 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader