Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Sydtyske Torqeedo, med 19 års erfaring, har solgt mere end 250.000 solgte motorer på verdensplan. PR-foto

Svenske Comstedt bliver distributør for Torqeedo el-motorer i Danmark

Fra 1. marts 2024 er Jan Comstedt AB ny eksklusiv distributør for Torqeedo i Sverige, Norge og Danmark. - Torqeedo er en af pionererne og førende inden for markedet for el-motorer med 19 års erfaring og mere end 250.000 solgte motorer, fortæller Martyn Lewis fra Comstedt i Danmark.

 

Af Troels Lykke |

Comstedt er en veletableret distributør med fokus på marine- og sportsfiskermarkedet. Siden 2022 har virksomheden udvidet til at dække det skandinaviske marked, herunder Finland, Norge og Danmark. 

Torqeedo er en af pionererne og førende inden for markedet for elektrisk fremdrift med 19 års erfaring og mere end 250.000 solgte motorer på verdensplan.

Den veludviklede portefølje fra sydtyske Torqeedo af motorer og tilbehør af høj kvalitet er kendetegnet ved et højteknologisk fokus, maksimal effektivitet og komplet systemintegration.

- Comstedt har været på udkig efter et brand inden for elektrisk fremdrift til at udvide udbuddet til det skandinaviske marked. Som en førende leverandør med mere end 60.000 trollingmotorer solgt til det svenske marked er efterspørgslen på elektriske motorer til fremdrift steget, forklarer den danske grossistchef, Martyn Lewis, fra Comstedt.dk 

Et perfekt match

Torqeedo er et perfekt match til at skabe et stærkere tilbud til markedet og være i stand til at levere gode elektriske løsninger, lyder det videre fra Comstedt. 

Med den nyligt lancerede Travel-familie sammen med Cruise- og Deep Blue-serierne er sortimentet bredt og har en løsning til det meste af markedet. Comstedts produktsortiment har altid haft et teknisk fokus, og Torqeedo-produkterne vil være i tråd med det:

- God service og support er nøgleværdier for alle de mærker, der er repræsenteret. Comstedt sigter mod at udvikle et netværk af servicepartnere i landene for at give markedet hurtig og god service på samme måde, som man har gjort med andre mærker, forklarer Martyn Lewis i en pressemeddelelse. 

Læs mere: www.comstedt.se/dk/innovativ-teknik/torqeedo

Om Comstedt: 

Jan Comstedt AB er en veletableret distributør i Sverige med fokus på marine- og sportsfiskerimarkederne. Virksomheden blev etableret i 1983. Omsætningen er på 150 millioner svenske kroner med 21 ansatte, og siden 2022 har virksomheden også etableret sig i Finland, Norge og Danmark.

Jan Comstedt AB er distributør for mange velkendte mærker: Dometic (tidligere Seastar Solutions), Lewmar, Jabsco, Rule, Lectrotab, CombiLock, Humminbird, MinnKota, Cannon, Navionics, Fusion, Fell Marine, Shakespeare, Isotta, Maestrini, Marco, Navpod, DuraSafe, Veethree, Exide, TBS electronics, BEP, BlueSea, Marinco, EGIS, SmartPlug og Oceanflex.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader