Gå til hoved-indhold

Fire danske roere har krydset Atlanten - blev ramt af 15 meter høj bølge undervejs

En stor bølge knækkede over danskerne, der efterfølgende måtte sove i regntøj. 36 dage brugte besætningen på at nå Caribien i deres 8,5 meter lange robåd.

Profferne Kirketerp, Køstner samt brødrene Rosendahl med på dansk SailGP-hold

Dansk SailGP Team, sponsoreret af ROCKWOOL, offentliggør besætning efter træningsforløb på New Zealand. Én australier er også på den danske GP50'er, der styres af rorsmand Nicolai Sehested. Holdet loggede 48,7 knob under første træning.

H-båd bygges igen - nu i Estonia

Saare Yachts har overtaget formene fra Frauscher Yacht i Østrig og producerer H-båden, der første gang kom frem i 1967. Den første ny-producerede H-båd i mange år vises frem på Boot i Düsseldorf i dagene 18.-26. januar 2020. Den bliver ikke helt billig.

Tilbageblik: Se sejladsen, der sikrede Jonas Høgh sølvet ved OL i 2012

Det var lige ved og næsten for Høghen, da der for syv og et halvt år siden blev sejlet det afgørende medalrace under de olympiske lege i England. Se live-sending fra en nervepirrende Finnjolle-sejlads, hvor sejrsvante Ben Ainslie akkurat tog guldet.

Dansk SailGP-hold svæver: Kompliceret båd, siger Jonas Høgh-Christensen

- Træningen går rigtig godt i New Zealand, og teamet performer godt. Det er en stejl "learning curve", men vi er godt med, og der var foiling gybes på dag ét. Det er utrolig komplicerede både, men vi har fået sat et rigtig godt hold, siger CEO Jonas Høgh-Christensen. Se holdet foile.

Schönherr med tysk topgast vinder over verdens bedste Starbåde-sejlere i Miami

Køge-sejleren Jørgen Schönherr skiftede Jan Eli ud og tog i stedet den tårnhøje og bomstærke prof Markus Koy ombord. Det gav sejr i Star Midwinters 2020 - Walker Cup. Der var sejlere med fra ti lande i Miami.

To priser glippede for Rindom ved Sport 2019 - læs hendes ubenyttede takketale

Laser Radial-sejler Anne-Marie Rindoms fremragende 2019 blev kortvarigt sat på pause under sidste weekends kåringsshow i Boxen, hvor hun måtte se B.T. Guld og Årets Sportsnavn sejle i anden retning. Takketalen havde sejleren ellers klar.

Sportschef: 2019 var fremragende - stærkt landshold klar til OL-år

Blog fra sportschef Thomas Jacobsen om udsigten til et intenst forår med udtagelser og forberedelser frem mod OL i Japan - og tiden efter, hvor alt begynder forfra. Netop nu er den samlede Danish Sailing Team-trup på 90 sejlere blevet fordelt på hold.

Nacra 17-sejlerne Cenholt og Lübeck vil varmetræne før OL i Japan

Med i det næste halve års plan er varmetræning for at prøve at vænne kroppen til de ret ekstreme temperaturer, der vil være i Japan i Enoshima til juli, hvor OL sejles. Vores fotograf Mogens Hansen taler med de to Nacra 17 VM-sølvvindere.

Anholt Lone Star 2020 - sejladsen fra ens hjemhavn

- Single-kapsejlads direkte fra din hjemhavn, uden transportsejlads, hvor du konkurrerer mod dig selv og tiden. Der bliver samtidig målgang for alle på Anholt i maj, fortæller stævnleder Jan Møller, tidligere singlehand-sejler rundt om jorden.