Gå til hoved-indhold

Sejlerne leverede varen i Garmin Round Denmark Race 2022 inshore & offshore - især en X-79 sejler

Et af sejladsens højdepunkter var, da Esben Pilegaard fra Assens fredag efter knap 9 døgn i søen surfede over målstregen i Aarhus og gennemførte sejladsens offshore bane singlehand i sin lille X79er Relax, hvor tre autopiloter strejkede undervejs. Få her et overblik over vinderne.

29er-EM i KDY annoncerer bæredygtigt samarbejde med Volvo Cars - prøv en elbil

Volvo Car Denmark og Via Biler er hovedsponsor ved 29er EM i Rungsted. Samarbejdet gør det muligt for mesterskabet at reducere sit klimaaftryk ved at eskortere alle officials til og fra havnen med 100% elektriske biler. To Volvo XC40 recharge kan testes under EM

29-EM i sigte for 330 sejlere i Rungsted

Næste uge vil KDY afholde EM for 29er, hvor 330 sejlere fra hele verden kommer til Rungsted for at dyste i mesterskabet. Vi har tjekket ind hos nogle af KDY’s sejlere for at høre, hvordan de forbereder sig og hvilke forventninger de har til mesterskabet.

Garmin Round Denmark Race: Fem singlehandere har stadig lang vej hjem - især Esben i en X-79'er

Alle sejlerne skal nå i mål inden lørdag kl. 18.00. - Her er så smukt, fortæller Esben Pilegaard, der nu ligger i vindstille i sin X79’er, Relax, som den absolut mindste båd. Han forlod Gedser kl. 10 torsdag efter de obligatoriske otte timers hviletid. Susanne Hoeck fra sejladsen giver et overblik.

DM-ugen: DR sender fra Sejlsportsligaen og 52 andre sportsgrene i Aalborg

DR går tæt på de bedste danske atleters kamp om mesterskabstitler, når DM-ugen fra på torsdag indtager Aalborg med blandt andet udspring fra Limfjordsbroen og længdespring på havnen. Byen sætter rammen om den første udgave af DM-ugen nogensinde - og sejlsport er med.

Spækhugger-løbsvinder Sjælland Rundt: Fem minutter her og fem minutter der giver sejr

- Jeg tror, vi endte med at vinde, fordi vi hele vejen rundt lige var en tand hurtigere end konkurrenterne til at trimme. Vi var for eksempel de første, der fik spileren op ved Storebæltsbroen, siger Lars Møller Nielsen og gaster, der kom rundt på 41 timer og 28 minutter.

Danmark rundt: 600 liter vand i båden kunne ikke stoppe Xp44'eren Xbox fra Rungsted

Henrik Jørgensen og besætning henter sejren i Garmin Round Denmark Race inshore for både med besætning. Sejltiden var lige over fire døgn. Xp44'eren kæmpede tæt med en X49E. Se interview på kajen i Aarhus.

Sønderjyske Casper Fink laver Kieler-ugens bedste serie og hædres med Kommodore-Schale

Ingen var i nærheden af den sønderjyske Europajolle-sejler, der imponerede stort under sejlerugen i Kiel, hvor 2.000 sejlere deltog. Foruden det flotte trofæ tog han naturligvis guldet i Europa-klassen, hvor der ligeledes var dansk på andenpladsen ved Simon Christoffersen.

Xp44 og X49E kæmper tæt i Garmin Round Denmark Race fully crew

Bådene har hele banen rundt haft en hård kamp med Flux i rollen som angribende bagfra. De forventes i mål i Aarhus i dag kl. 17 omtrent. I inshore doublehand er den større JPK 38 Belle med Andreas Willem som skipper trukket fra. X79'eren X-One singlehand offshore er ved Gedser.

Mændene kunne ikke følge med Lea Vogelius-hold ved opvarmningstævne til DM i Match Race

Kvindebåden Team Kattnakken med Lea Vogelius som skipper tog sejren til KDY June Match Cup - og dét selvom holdet var pålagt en straf i finalen. Til september sejles DM i Skovshoved.