Gå til hoved-indhold

Luffe 40 med Korsgaard lavede konge læ-start i Vedbæk Sejlklubs Spangsberg Flødebolle Cup

Vedbæk afholdt i går deres traditionsrige efterårssejlads, som nu går under navnet Spangsberg Flødebolle Cup. Det var friskt bygevejr med 8-12 m/sek. fra vest-nord-vest og banen blev en god langdistance rundet om Hven på forskellig vis for de forskellige starter med 92 både.

Let Hellerup-sejler Bo Petersen vinder sit 3. EM i OK-jolle i hård luft i Frankrig

59-årige Bo Petersen gør det igen-igen, vinder EM i OK Jolle. Det skete i Société Nautique de Bandol i Sydfrankrig, efter at der lørdag blev sejlet et sidste sejlads i Bandol. Hollandske Stefan de Vries tager sølvet, efter en dyr tyvstart.

Hellerup-sejler Søren Dulong Andreasen vinder sit 19. danske mesterskab i Contender

I Tyskland har de døbt Hellerup-sejler, Søren Dulong Andreasen, ”der machine”, og til DM i weekenden i Hellerup viste han med mesterskab nr. 19 hvorfor. DM i 505 blev samme sted vundet af eksverdensmester Jan Saugmann og sejlmager Jacob Bojsen-Møller.

 

Safir kom i mål 45 sekunder før moderne Italia 11.98 i Køge-sejlads

41 både deltog i årets sidste sejlads i Køge Bugt. En 30 sømil lang sejlads, der bliver sejlet med omvendt handikap-start, så den langsomste båd starter kl. 9.00 og den sidste kl. 10.59.05. Lidt i ti krydsede Safir ”Bussen” startlinjen. Læs beretning fra besætningen.

Harboe Cup 2022 havde historisk lidt vind til over 350 jollesejlere

- Ingen kan erindre om hvornår vi nogensinde har oplevet et Harboe Cup uden vind, så hverken DM, U-DM eller klassemesterskaber blev gennemført, men sejlerne havde det alligevel hyggeligt, fortæller Skælskør Amatør Sejlklub.

Dønninger drillede - men stærk anden dag i Spanien, men for sent for det danske SailGP hold

Det danske SailGP hold præsenteret af ROCKWOOL havde en god anden kapsejladsdag i weekenden på spansk farvand med en 4 og 2. plads – men det var for lidt, for sent for Nicolai Sehesteds team. Hør hvad Sehested siger om stævnet, hvor holdet tog en 8. plads.

Selvsejlende mærke SmartMark gør det til en leg at flytte kapsejladsmærkerne uden et anker

Et SmartMark er et selvpositionerende kapsejladsmærke, som får sine positioner fra en tablet. De to motorer, som er indbygget i skroget, sørger for at et SmartMark bliver på den ønskede position uanset vejr og vind. Se video med mærket i aktion. Et mærke koster 78.750 kr.

Ultra letvinds-stævne for Europajollerne til Harboe Cup 2022 - verdensmester Anna Livbjerg slog til

45 Europajoller var tilmeldt årets afslutningsbal, det traditionsrige Harboe Cup afviklet af Skælskør Sejlklub. Anna Livbjerg Kaløvig Bådeklub guld, Andreas Svensson Fredericia Sejlklub sølv og Casper Fink Sønderborg Yacht Club bronze.

Sort dag for Sehesteds SailGP-hold i Cadiz - slutter på samlet 8. plads

Nicolai Sehested sluttede på en 8. plads blandt 9 F50ere i Cadiz, hvor der blev sejlet i frisk vind ud for den sydspanske fiskerby. Franskmændene vandt stævnet. Næste gang sejles der i Dubai midt i november Opdateret 26.9.

Dokumentar fra SailGP i København da Sehested og Rockwool-holdet kom på podiet

Nyd en flot 11 minutter video fra SailGP: 'Racing on the Edge // Season 3, Episode 4' fra København, med gode nærbilleder og forklaringer fra den danske skipper Nicolai Sehested på det det danske Rockwool-SailGP-hold, der i dag og i morgen sejler i Cadiz, Spanien.