Gå til hoved-indhold

J/80'erne sejler DM i Nivå til august - tilmelding åben

Trods corona har J/80-klubben valgt at finde sin danmarksmester den 22. og 23. august. Det er muligt at tilmelde sig uden ekstragebyr frem til fredag den 14. august.

Ekstra økonomisk støtte på vej til sejlere efter OL-udskydelse

Sejlere er blandt de 50 atleter, der kan se frem til en ekstra pengeoverførsel, efter at OL-forberedelserne forlænges med et år. I alt otte millioner kroner uddeles til udøverne fra Salling Fondene og KIRKBI A/S og regeringen.

Tidligere America's Cup-sejler Jesper Radich vinder Skovshoved Open i matchrace

Profsejler Jesper Radich vandt selvfølgelig Skovshoved Open. Ni hold deltog, der blev sejlet i J/70'er. - Men det var ikke let, vi havde faktisk ikke regnet med at vinde stævnet, specielt da Jeppe Rørholm Borch sejler virkelig godt, siger Radich til minbaad.dk.

Fire Hellerup-sejlere klar til Youth America’s Cup i Auckland i foilende AC9F

Fire sejlere skal under Hellerup Sejlklubs stander deltage i verdens mest prestigefyldte kapsejlads for unge, Youth America’s Cup. Det skal ske i specialbyggede AC9F-både, der kan foile 30 knob. Der sejles over tre stævner i Auckland i starten af 2021 i perioden 18. februar til 12. marts.

Søren Dulong vinder årets første Contender-stævne foran den forsvarende verdensmester

Den tyske verdensmester Max Billerbeck måtte nøjes med tredjepladsen ved weekendens stævne i Hellerup. Den danske vinder, Søren Dulong Andreasen, sejlede i en ny, italiensk jolle, der akkurat nåede over grænsen inden corona-nedlukningen.

Finnjollerne gennemfører DM trods corona - sejlere fra fire nationer er klar

På under to døgn har 15 sejlere meldt deres ankomst i august. Den forsvarende DM-stævnevinder og tidligere verdensmester Thomas Schmid er klar, ligesom danske Otto Strandvig er i favoritfeltet. Arrangørerne håber, at forsamlingsforbuddet hæves til 100 personer inden stævnestart.

Emil Erichsen efter Round Denmark Race: - Det har været helt vildt

- Vi har fået lov at få et indblik i en verden, som jo ellers ikke er noget, som vi forstår os ret meget på, Theis og jeg. Vi har fået lov at sejle med nogle af de bedste sejlere i verden på en tur rundt om Danmark, siger Emil Erichsen, der var med på Childhood1. Se Brøgger-fotos.

Samsø Rundt 2020 bliver igen natsejlads fra Juelsminde på 75 sømil

Juelsminde Sejlklub planlægger, trods coronavirus, at gennemføre natsejladsen Samsø Rundt fra Juelsminde den 14. - 15. august. Sejladsen har løb for singlehands, doublehands, tursejlere, DH-racere og trimaraner.

Round Denmark Race: VO 65'er Childhood1 i mål i Aarhus efter 70 timer og 6 minutter

Childhood1 med Bekking, Dolmer og co. gik i mål i dag, onsdag kl. 13.03 i Aarhus efter de startede i søndags ud for Rømø kl. 14:57. VO 60'eren Nokia sejlede rundt om Danmark på 80 timer i 1999, men det var en anden rute.

Bekking på vej Danmark Rundt på 70 timer - men ikke ny rekord siger Lorenzen

V0 65eren Childhood1 har haft et døgn i 'helvede', da de har krydset fra Bornholm til Langeland. De har 3,5 knobs modstrøm i Storebælt. Hidtid rekord lød på 80 timer i 1999 af Nokia, men var en anden rute, siger Morten Lorenzen. Se nyt Erichsen-interview.