Gå til hoved-indhold

Jakob Precht inden tirsdagens medal race: Der er ikke så meget i det - vi skal levere det bedste

Opskriften er klar inden de afgørende medaljesejladser i herrernes 49er: Giv den alt, hvad I har. Det forklarer gast Jakob Precht, der sammen med Jonas Warrer sejler kl. 6.30 dansk tid.

Lin og CP når ikke medaljer ved OL i Nacra 17 - men de vandt søndagen og er klar til Medal Race

- Sportsligt er vi lidt skuffede (over en 6. plads, red.), da vi vi mener, vi har niveauet til at kæmpe med om medaljerne, forklarer Christian Peter Lübeck til Minbaad.dk. Han og Lin Cenholt lover til gengæld at sejle med fuld risiko for at vinde Medal Race tirsdag kl. 7.30. Se flot sammendrag på...

Rindoms guld giver 100.000 kroner på bankbogen

Hvis du når til tops ved OL, får du både metal om halsen og knaster til dankortet, fortæller TV2. I Taiwan modtog en guldvinder cirka 4,2 millioner kroner.

Annelie Friis Jensen tog lovende bronze til EM U16-piger i Laser 4.7 - trods stor nedgang i Danmark

Imens Anne-Marie Rindom kæmpede i Tokyo, var den nye generation af Lasersejlere i Travemünde til EM i ILCA4 (Laser 4.7). 367 sejlere fra 26 lande deltog. Desværre er Laser-klassen i Danmark ramt af nedgang gennem flere år, forklarer Laser-formand Nicolai Aistrup Pedersen.

BREAKING. Anne-Marie Rindom ny olympisk mester i Laser Radial efter vildt medal race - se fotogalleri

På andet opkryds lå hollandske Marit Bouwmeester til at vinde guld i medal race, men så begyndte hun at slå på Rindom, så hollænderen ikke stak af. Dermed kunne Rindom slutte lige efter og vinde. - Jeg har drømt om guld siden jeg blev født, siger Rindom til DR.

Sejlere og støtter gik amok i glædesrus på Tuborg Havn efter OL-guld til Rindom

Der var vild jubel i Dansk Sejlunions Torm-telt på Tuborg Havn i dag. Normalt er der et meeting point ved ved selve OL, men det var ikke muligt i Japan pga. corona-rejsebegrænsiner. Fotograf Mogens Hansen og Per Heegaard var forbi teltet i søndag og mødte rørte og glade sejlere.

En dag på kontoret for fotograf Peter Brøgger ved OL er yderst skemalagt

OL-udøvere, journalister og fotografer er underlagt strenge regler om hvordan man skal være under et OL i coronaens tegn. Her ser du skema om hvordan minbaad.dks fotograf Peter Brøgger lever under OL. Det starter kl. 6 og slutter over midnat. Og det er med über-eat på mediehotellet.

Ida og Marie alligevel ikke ude af OL - når medal race i 49'erFX efter amerikanere er disket

Det er næsten ikke til at bære, men det bliver et OL-exit til Ida og Marie, der simpelthen ender et enkelt sølle point efter Singapore, som sluttede 13. i sidste race mod Ida og Maries 14. plads, fortæller Ekstrabladet.dk. Men siden er amerikanere disket.

Aarhus-sejler Lærke Buhl-Hansen slutter som 7'er i RS:X ved OL i Japan

Efter en hård finale med masser af pumps slutter windsurfer 28-årige Lærke Buhl-Hansen på en 9. plads i Medal Race i 3 m/sek. Det betyder, at hun fastholder sin placering som samlet 7'er. Se brøgger-fotos af danskeren. RS:X udgår nu af OL.

Rindom om at udgå af 10. sejlads ved en fejl: Det er ret svært at rumme lige nu

- Jeg vælger at sejle med (i 10. sejlads), men laver min beslutning om. Og det var helt klart en fejl, for jeg måtte godt sejle med. Så det er ret svært at rumme lige nu, siger hun.