Gå til hoved-indhold

Kirketerp håber på pengeregn

Matchrace-debutanten Martin Kirketerp:En god sponsoraftale vil lune. Holdet sluttede sidst i Danish Open. Svensk sejler måtte på hospital efter et møde med spilerstage.

 

Gram-Hansen i semi - møder Gilmour

Gilmour, Mirsky, Rahm og Gram-Hansen skal nu fighte om at vinde Danish Open i Marselisborg. Gram-Hansen kom kun lige med efter sand gyser mod en kiwi, der uddelte to straffe til århusianeren. Gilmour valgte Gram-Hansen i semifinalen.

Unge elever er observatører ved Danish Open

Elever fra det nyetablerede Sailing Akademi Aarhus på idrætshøjskolen i Århus har ved Danish Open fået en enestående mulighed for at agere dommernes højre hånd som observatører på de sejlende matchracebåde.

Danish Open live - Warrer slog ny stjerne

I en yderst dramtisk sejlads slog OL-guldvinder Jonas Warrer til igen. Læs om sejladsen her i 5-6 m/sek. fra vest i Marselisborg. Følg sejlerne på TracTrac. Ny update med Wibroe (10.54)

Gram-Hansen knockouter Warrer eftertrykkeligt

I lokalopgør måtte debutanten Jonas Warrer smide håndklædet i ringen efter tre straffe og en tyvstart mod America's Cup-sejleren Jes Gram-Hansen. Vi så sejladsen i Danish Open.

Høj Jensen, Palm og Jensen vandt Drage-VM

Der var danske sejlere på de tre første pladser ved VM i Holland.

Warrer og Kirketerp slog verdensstjerne

En god læ start var nok til at Jonas Warrer, Jens Dolmer, Martin Kirketerp, Søren Tønder og Thomas Jacobsen overraskede igen ved Danish Open, der lige nu er plaget af vindstille.

Mr. Optimist - på 95 år - gæster Danish Open

Tidligere præsident for det internationale optimistjolleforbund - optimistjolleverdenens grand old man - Viggo Jacobsen, gæstede torsdag Marselisborg Havn. Fra vandet nød han synet af de mange internationale matchracestjerner, der netop nu deltager i Danish Open.

 

Udstillinger bedst i vandet

Det mener Flemming Ancher fra Melfar Marine. Vi talte med ham under Både i Tuborg. Se Web-tv.

Lerche: Advisory board kan gøre gavn

Da vi for fem år siden "moderniserede" DS' vedtægter og strukturer, gik vi ikke hele vejen. Nu er det vist ved at være på tide at tage de næste skridt. Det skriver Christian Lerche, der stod i spidsen, da Sejlunionen senest blev forandret.