Gå til hoved-indhold

Smid fokken ved mærket

Danmarks bedste matchrace-sejler Mads Ebler, viser her hvordan holdet tørrede en modstander, på indersiden ved topmærket ved EM i matchrace. Se web-tv og bliv klogere.

KDY kritiserer DS Elite - skræmmende læsning

Kongelig Dansk Yachtklubs formand Kim R. Andersen forklarer nu om uforståelige dispositioner, som Sejlunionens eliteafdeling har præsteret. Læs om amputeret støtte, centralisering, trænerfyring og passiv OL-planlægning i matchrace.

X-35: Dansk andenplads ved German Open

37-årige Henrik Løftgaard fra Sejlklubben Vikingen tog andenplads med Team KJ-Værktøj. Tysk båd med Torsten Bastiansen vandt.

Verdensmester Winston: Ray Davies var skarp

North-sælger og profsejler Rasmus Winston er netop blevet verdensmester i Swan 45. Taktikeren Davies får æren. Læs interview og se galleri i bunden af minbaad.dk

Første sejlbåd over 50 knob - se videoklip

Alain Thébault og mandskab sejlede 54 knob med L'Hydroptere. Båd satte ny verdensrekord. Se også videoklip af styrt fra 2008.

Sejlerne på hold med AGF og borgmesteren

Sailing Aarhus og KDY forstår at lave VIP-sejladser før Danish Open på torsdag. Warrer, Køstner, Hansen og Gram-Hansen er klar.

Des TopNews - web-tv

6 min. nyheder fra bl.a. iShares Cup, 470-VM og havkapsejlads.

Staal: Rambøll-rapport er kun et startskud

En sammenligning med andre landes elitestøtte og medaljer er vanskelig, konkluderer rapporten, skriver elitechefen i sin blog. Nu står tekst uden fejl vi har begået.

 

Dansk elitesejlsport vader i penge

Og det gør vi i forhold til landene Sverige, Norge, Finland og New Zealand. Men resultaterne følger ikke tilsvarende med ift. til lande vi kan sammenligne os med, viser Rambøl-Rapport, udarbejdet for Kulturministeriet. Se udsnit af rapporten her.

Navne til nødvendigt advisoryboard

KOMMENTAR. KDY fremsatte på Sejlunionens generalforsamling et forslag om advisoryboard, som kan styrke elitesejlerne. Vi støtter KDYs forslag, der kan være løsningen på den langvarige, dybe konflikt mellem DS og KDY. Se hvem vi mener, der er egnet til jobbet.