Gå til hoved-indhold

Danmark skal oppe sig i anden halvdel af Dubai SailGP

Det danske SailGP-hold ender på syvendepladsen efter første dag af Emirates Dubai Sail Grand Prix efter en svær dag på vandet.

Sehesteds SailGP-hold satser på stort resultat i sidste Sail Grand Prix i 2023 i Dubai

ROCKWOOL Danmark SailGP-holdet stiller op til det sidste Sail Grand Prix i 2023 i weekenden, når Emirates Sail Grand Prix præsenteret af P&O Marinas kommer til Dubai.

Thomas Ruyant slår vild rekord: Sejler næsten 1000 kilometer på 24 timer - kort efter mister solosejleren sit storsejl

På et døgn har den franske IMOCA 60-sejler tilbagelagt 539,94 sømil. Dermed efterlader han Hugo Boss-skipper Alex Thomsons tidligere rekord i kølvandet. Glæden blev dog kort for Ruyant, der nu langsomt kæmper sig afsted uden sit storsejl.

Frederik Dahl Hansen, gast på dansk SSL Gold Cup båd: Vi manglede timer i SSL 47eren men har plan for fremtiden

Danmark viste tænder på kryds, men tabte alle sejladser i SSL Gold Cup, men det er logisk nok: Alle andre hold havde nemlig forinden været i Schweiz og træne, forklarer Frederik Dahl Hansen, grinder om bord på kaptajn Frederik Korsgaards hold, der blev styret af Claus Høj Jensen.

Kun to bådtyper er på OL-landsholdet i 2024 - Nacra 17 og IQ-foil er ude

Det danske landshold, hvor ILCA-sejleren Anne-Marie Rindom leverer varen, går et stort sportsår i vente med OL i Sydfrankrig. Dansk Sejlunion har nu udtaget de sejlere, der skal repræsentere Danish Sailing Team i 2024. Kun to ILCA-sejlere og to 49er-besætninger er på Sejlerlandsholdet.

 

Danskerne nåede aldrig i mål i Nations-VM: Vi skulle aldrig have sejlet, siger irriteret Høj Jensen

Danmark lå på en delt andenplads, men blev snydt da englændere ikke fik straf ved første krydsmærke, men siden døde vinden og danskerne nåede som de eneste ikke i mål ved SSL Gold Cup, hvor der var under 2 m/sek. vind. I dag sejler det danske landshold igen på Gran Canaria.

SSL 47eren går lige så lavt som en Maxi 95, siger rorsmand Claus Høj Jensen efter tung start i SSL Gold Cup

Ved Nations-VM på Gran Canaria er Danmark i 1/4 finalen. I går var den første af fire sejladser, hvor Danmark sluttede sidst efter England, Malaysia og Frankrig. Frem til torsdag sejles tre sejladser mere. - SSL 47eren går lavt til vinden og med et lille ror, siger Høj Jensen til minbaad.dk. Danmark…

I dag sejler det danske hold på Gran Canaria ved Nations-VM - oplev mediedækning i verdensklasse - tung dansk start

Danish Dynamite med Claus Høj Jensen som rorsmand tog sidsteplads i dag i første sejlads ved Nations-VM, SSL Gold Cup på Gran Canaria i 45 minutter sejlads. Frem til torsdag møder de otte danske sejlere England, Frankrig og Malaysia i 1/4 finalen. To bedste hold går videre. Opdateret kl. 13.32.

Sådan sejler du en sejlbåd bedst - OL-vinderen Martin Kirketerp giver tips til nye sejlere

Tidligere OL-guldvinder, jordomsejler og SailGP-grinder, Martin Kirketerp, serverer en god omgang tips og tricks til hvordan man kan optimere sin sejlads, hvis man vil have ekstra fut i båden. I denne YouTube-episode har Felix Smith og Anders Mundelin Martin Kirketerp med om bord.

 

Penge hjælper ingenting til The Football World Cup in Sailing, siger holdkaptajn Frederik Korsgaard

26-årige Frederik Korsgaard er ny kaptajn for det danske hold i SSL Gold Cup, efter tidligere medaljetager Jonas Høgh-Christensen droppede rollen. Frederik trådte til for fire uger siden og tog ansvaret for at udpege besætningen, heraf flere H-bådsejlere. 27. november går starten på Gran Canaria