Gå til hoved-indhold

Horsens har trænet i inderhavnen forud for ligastævne ved Dokk1

Teknisk og taktisk sejlads er på programmet i weekenden, når vinderen af Sejlsportsligaen 2018 skal findes. De forsvarende Aarhus-vindere fra Horsens har brugt deres inderhavn som træningsplads.

Proffer i Rolex-land - tysk Maxi 72 dominerer

Yacht Club Costa Smeralda på Sardinien holder atter Maxi Yacht Rolex Cup. Tyske Marcus Wieser skaber god taktik i Mini-maxi-klassen på Maxi 72eren, Momo. Der sejles om Rolex-ure.

Bojsen-Møller brødre rydder bordet med tre førstepladser ved 505-NM

Hellerup Sejlklub satte sig på guld og sølv ved NM i Marstrand. Jørgen og Bojsen-Møller tog sejr foran Jan Saugman og Jacob Ernst. Bojsen-Møller giver rapport. Svenskerne har tilgang i 505-klassen.

Anholt Lone Star sejles fredag uden sikkerhedstjek - har tillid til sejlerne

Arrangørerne har tiltro til, at de 28 deltagere i solosejladsen følger den tilsendte liste over udstyr, der skal være ombord. Der sejles til Anholt fra forskellige havne i Danmark efter tildelte tider.

Jysk Mesterskab for Wayfarer i Aarhus - dansk verdensmester er med

Wayfarer-klassen er i fremgang og i weekenden holdes Jysk Mesterskab på Aarhus Bugten hvor 18 joller stiller til start. Forsvarende danmarks- og verdensmester Mogens Just deltager.

KDY's kvindehold slutter på 8. pladsen i Sailing Champions League

Kvinderne var igen bedst blandt danskerne ved det europæiske mesterskab, mens Frederikshavn sluttede som nr. 14. Baneteamet arbejdede hårdt i den meget lette vind.

Sejldesigner Henrik Søderlund og besætning vandt DM i Knarr i Dragør

Søderlund vinder DM i Knarr foran Ussing-Andersen. Bronzevindere Troels Bjerg nåede ikke præmieoverrækkelse. Han gav derfor sig selv en straf og donerede 1000 kr. til Dragør Sejlklubs ungdomsarbejde

Anders Andersen fra Horsens vinder 4. DM i OK-jolle

Anders Andersen er ny mester i OK-jolle. Bo Petersen tog sølv i feltet på 53 både. OK-jollen er præget af hårdere konkurrence efter flere træningsgrupper. Marstal Sejlklub får ros af ny OK-formand.

Sørensen og Thrysøe droppede gæstfriheden og vandt DM i Starbåd

Danmarks- og Distriksmesterskabet for Starbåde på Lunkebugten gik til de lokale fra Troense Bådlaug, Flemming Sørensen og Niels Thrysøe. De vandt foran favoritterne Jørgen Schönherr og Jan Eli.

Nyborg og Olsen vinder bronze ved U23-VM i 49er efter kæntring

Med en kæntring på finaledagen mistede Daniel Nyborg og Sebastian Wright Olsen chancen for at vinde VM-titlen i Frankrig. Johanne og Andrea Schmidt slutter som 5'er.