Gå til hoved-indhold

Ylva og Safir var nummer 1 og 2 i Køge Sejlklubs 30 mils sejlads med jagtstart

De større både nåede ikke at hente Ylva og Safir, da der blev sejlet i Køge Bugt i 10 til 12 m/sek.

OL-guldduoen Warrer og Kirketerp er Danmarks bedste kølbåds-sejlere efter sejr i X-Yachts Star Meeting

Ved stævnet vandt de over store, danske navne som Mohr, Høgh-Christensen, Bojsen-Møller, Bekking og flere andre skrappe sejlere. Vi taler med en smilende Jonas Warrer, der vandt J/70-stævnet med Martin Kirketerp, Jacob Precht og Mathias Sletten. Se Heegaard-skud.

Prof-sejlerne er med velhavende bådejere rykket ned i den lille J/70'er

- Derfor er konkurrencen blevet så hård, der er proffer om bord i top-30 i klassen, forklarer Morten Henriksen, der selv er professionel sejler på bl.a. en J/70'er. I år tog han en tredjeplads under det kæmpe EM i Skovshoved med 98 J/70'ere.

Emil Kjær og co. kommer fra kæmpe stævne i Los Angeles og vinder DM i Matchrace 2021

20-årige Emil Kjær og gaster slog sikkert Lea Richter Vogelius' team i finalen med 2-0. Vinderen kom netop fra Long Beach i Los Angeles, hvor han tog en flot sjetteplads i Congressional Cup, efter han vandt kval-stævne forinden i USA. Vi interviewer Emil.

Hestbæk efter DM-guld i Starbåd: Det var tæt ad helvede til

DM i Hellerup blev domineret af Hestbæk og Eli samt sølvvinderne Schönherr og Koy. I sidste sejlads måtte Hestbæk og Eli sejle matchrace på deres modstandere. De to hold delte næsten alle første- og andenpladser i det tyve både store felt.

Lille klub, stort stævne - det var Indian Summer, da Skælskør Amatør Sejlklub havde besøg af 320 jollesejlere

Optimist A-, B- og C-, Tera-, Feva-, Europa-, 29er-, Hobie 16-, OK- samt sejlere fra alle tre laserklasser deltog i år ved Harboe Cup, der fejrede mere end 50 års jubilæum. 120 frivillige sørgede for et flot stævne.

Hestbæk og Eli startede med to førstepladser - fører DM i Starbåd i Hellerup

Michael Hestbæk har ikke glemt at sejle Starbåd trods flere års pause. Sammen med Jan Eli Gravad fører han DM efter to førstepladser og en andenplads. Fotograf Per Heegaard fra Hellerup Sejlklub var på pletten.

X-Yachts Star Meeting i Skovshoved med Bouwe Bekking, OL-sejlere og andre

Jordomsejler-stjernen Bouwe Bekking, Bojsen-Møller, Høgh-Christensen og familien Warrer er blandt andet på startlisten, når der lørdag sejles invitations-stævne for 18 hold i J/70. Første start går kl. 10 med speak fra land med DR-teamet fra OL.

Danske Johan Søe er Europas bedste slalom-windsurfer under 21 år

Windsurferens korte karriere nåede et foreløbigt højdepunkt med sejren ved U21'ernes EM-stævne i Østrig. Flotte starter og god fart sendte Johan Søe på sejrskurs. Også talenterne, Johanne og Andrea Schmidt, imponerede ved 49erFX-EM i Grækenland.

Flight Controller Rasmus Køstner forklarer om det danske SailGP-holds udfordringer

Køstner, der som fodboldspilleren Christian Eriksen kommer fra Middelfart, bor i dag i Kristiansand i Norge. Vores kolleger på seilmagasinet.no havde ham som ugens gæst i deres video-program. Her fortæller han om holdet, der endnu ikke har været på podiet i SailGP-serien.