Gå til hoved-indhold

XP 44 hurtigste kølbåd i Palby Brandsø Rundt men X-40 vinder efter DH

Brandsø Rundt blev sejlet første gang i 1964 med 15 både, nu snart 50 år senere, lever kapsejladsen stadig men med 90 både fordelt på 63 bådtyper fra 18 sejlklubber. Se overalt-resultater og fotos.

Team Trifork tager 2. plads i Frankrig

Team Trifork er lige kommet hjem fra et grade 2 match race stævne i Frankrig. Teamet sluttede på en 2. plads, men er godt tilfredse.

Fire danske i top 5 til Int. Knarr mesterskab

Søren Pehrsson vandt det 45. internationale Knarrmesterskab (IKC) som sluttede i San Francisco i weekenden. I alt deltog syv danske besætninger, og flere endte helt i top

7.plads til Anne- Marie Rindom i Dublin

Med en 3. plads i sidste sejlads avancerede Anne-Marie Rindom og sluttede som bedste dansker på en syvendeplads ved Laser Radial EM i Dublin. Sarah Gunni sluttede en plads efter som nummer otte.

Dobbelt sejr til TREFOR Match Racing

TREFOR Match Racing med skipper Nicolai Sehested og besætning vandt årets US Grand Slam Series, efter en sikker sejr til grade 2 stævnet Oakcliff International i New York.

Oracle bagud på point

Efter en omgang match race, der der gav Emirates Team New Zealand tre sejre, lykkedes det Oracle Team USA at vinde den sidste sejlads søndag.

Radich: Det letteste Maxi VM i mands minde…

Så er vi nået til vejs ende her i Porto Cervo, Sardinien – og desværre hentyder overskriften ikke til konkurrencen ved VM, men det lette vejr, fortæller Jesper Radich, taktiker på 100 fods Y3K.

Se 3. og 4. AC-finale relive - 3 - 0 til TNZ - Sten Mohr tror på kiwierne

Oracle fik en sejr i hus, men startede på minus 2 pga. AC45-disk før finale. Kiwierne vandt dog første dyst i aftes. Vi taler med tidligere Oracle-skipper Mohr, der vil sætte sine mønter på kiwierne.

18-footere må vente på America’s Cup

Flemming Clausen fra Sønderborg sejler med Thomas Ebler og Jesper Brøndum et stort 18-footer stævne, Mark Foy Throphy. Holdet drev under Golden Gate efter kæntring.

Se America's Cup relive - Team New Zealand vinder de to første sejladser

Se nu Oracle Team USA mod Team New Zealand relive. Kiwierne var klart foran i mål i begge sejladser lørdag aften. Oracle har meget at lære. Opdateret kl. 23.44. Nye sejladser søndag.