Gå til hoved-indhold

Se Extreme Sailing Series finale live kl. 17

SAP Extreme med Gram-Hansen og Køstner går til finalen på en 3. plads, efter en overbevisende præstation søndag. Holdet ligger bare to point efter de førende to både. Se live fra finalen kl.17.

AC-finalen bliver rige Oracle mod 'fattige' kiwier

Team New Zealand har stærkt begrænsede resourcer i forhold til Oracle, og har derfor satset alt på at bådene er tideligt klar, siger Thomas Paasch om America's Cup, der starter 7. september.

Kronprinsen og co. klar til Farr 40-VM i Newport

- Vi forventer en forsigtig placering midt i feltet. Vi har ikke sejlet i tre år og møder et felt, som har sejlet hele den amerikanske serie de sidste par år, siger Anders Myralf til minbaad.dk.

Team New Zealand i Americas Cup-finalen

I går blev kiwierne fortjent kåret som vindere af Louis Vuitton Cup og dermed udfordrer af Oracle Team USA. Sejren blev på 7 - 1. Se sejladsen i tåget San Francisco.

Kommentar: Er Americas Cup 2017 mest spændende?

Americas Cup 2013 vil måske huskes som et forsøg på at gøre sejlads til ekstremsport. Men måske får vi en spændende AC-finale mellem New Zealand og USA. Og bliver det AC 45ere fremover?

Kiwierne svævede 6 - 1 sejr hjem med 47,18 knob

Louis Vuitton Cup fortsætter som forventet; Kiwierne først over startlinien, hurtigst rundt på banen og derfor først i mål. Se relive. I dag kan Team New Zealand sejle sig i AC-finale.

Morten Arndal og co. vinder DM i Albin Express

Før sidste sejlads i Nyborg førte Kim Lago efterfulgt af Morten Stoy, men så vandt klubkammeraten fra Horsens, Morten Arndal, sidste sejlads. Vinderne var tæt på at miste masten. Interview.

Kiwierne fører nu 5-1 i Louis Vuitton Cup uden spænding

Spol seks minutter frem i videoen, så starter hundeslagsmålet i den ulige kamp. Team New Zealand er en sejr fra være i America's Cup-finalen. Se 23 minutters sammendrag fra sjette sejlads.

Dan Ibsen kysser igen grunden - nu i Watski2Star

Som normalt gik brødrene Ipsen på grund, men kom hurtigt videre i X-362 Sport. Helle Jespersen i J/80 for vild imellem klipperne, men fandt dog til sidst ud igen. X-40 vinder Watski2Star.

Jonas Warrer bedste dansker til EM i Melges 24

71 af de bedste Melges 24 besætninger i Europa har sejlet i Holland. 49eren Jonas Warrer var bedste danske skipper på Aarhus-båd, Altombord.dk. Vinderbåde til salg. Se priser.