Gå til hoved-indhold

H-båd: DM-sølvvinder Bertelsen lavede hattrick i Aarhus Festuge Cup

Anders Bertelsen og co. havde bedste fart og tog sikker sejr på hjemmebane. Snart sejler klassen NM i Brejning. Søren Kæstel fra Hellerup Sejlklub vandt hos Folkebådene.

Solosejler Wittrup i First 40 satte spiler i 15 m/s i Anholt Lone Star

Der skal meget til at stoppe landets singlehand-sejlere, der trodsede en blæsende vejrudsigt og mødtes til sejlads og vidensudveksling på Anholt. Sven Møller var først, mens Wittrup blev toer i First 40.

OL-sejler André Højen gav personlig feedback til deltagerne på Finn-lejr

Erfarne og nye sejlere satte hinanden stævne i Dragør søndag, hvor André Højen delte ud af sine erfaringer i jollen. Lænsetræning og pumpeteknik var på programmet.

Bjørnholdt-brødre bedste danskere i Formula 18 i Aarhus Festuge Cup

Ved Open Danish Nationals for Formula 18 i Aarhus Festuge Cup var Daniel og Nicolai Bjørnholdt helt fremme i en klasse, hvor der var to knækkede master i stævnet.

Kaløvig vinder i Aarhus men KDY tager samlet DM i Sejlsportsligaen

4. og sidste stævne i Sejlsportsligaen var domineret af KDY SHARKS og KALØVIG COBRAS, der skiftevis lå hhv. på 1. og 2. pladsen. KDY vandt DM, Kaløvig tog sølv, bronze til Frederikshavn.

Lokale Kaløvig-sejlere udfordrer KDY i liga-finalen

KDY's sejrsstime kan blive brudt i Aarhus, hvor de lokale udnytter hjemmebanefordelen. Skovshoved er overraskende på vej mod nedrykning.

Aarhus Festuge Cup blæste væk - to master knækkede

De hårde efterårsvinde er begyndt. Det kunne Folkebåde, H-både, Wayfarer, F-18ere og Contendere mærke i Aarhus i dag, hvor to master og to bomme knækkede.

Malthe Ebdrup fra KDY bliver nummer 9 ved VM i optimistjolle

Malthe Ebdrup er netop blevet nummer 9 ved VM i optimistjolle på Cypern. Fem danske sejlere deltog under de vanskelige forhold. Italiener vinder for andet år i træk.

Horsens har trænet i inderhavnen forud for ligastævne ved Dokk1

Teknisk og taktisk sejlads er på programmet i weekenden, når vinderen af Sejlsportsligaen 2018 skal findes. De forsvarende Aarhus-vindere fra Horsens har brugt deres inderhavn som træningsplads.

Proffer i Rolex-land - tysk Maxi 72 dominerer

Yacht Club Costa Smeralda på Sardinien holder atter Maxi Yacht Rolex Cup. Tyske Marcus Wieser skaber god taktik i Mini-maxi-klassen på Maxi 72eren, Momo. Der sejles om Rolex-ure.