Gå til hoved-indhold

Bekking forklarer om gulddrengen Burling

Peter Burling vandt OL-guld i Rio i 49er og America's Cup for Team New Zealand. Nu sejler han i Volvo Ocean Race for Team Brunel med Bouwe Bekking. Vi er i Alicante og følger starten på søndag.

Rindom fører World Cup-stævne i Japan

Nogle af verdens bedste sejlere tjekker de japanske forhold ud under World Cup-stævnet, hvor Rindom har snæver føring i Laser Radial. I 2020 sejles OL i landet.

Nye baner i Vegvisir - tilmeld dig nu

Den krævende kapsejlads Vegvisir Race byder på helt nye udfordringer i 2018, hvor tre nye baner er på programmet. Tilmeldingen er netop åbnet.

VOR: Ny skipper ombord på AkzoNobel

Drama før start på lørdag i Alicante. Brad Jackson erstatter Simeon Tienpont som skipper ombord på hollandske AkzoNobel, hvor Nicolai Sehested sejler med.

Nye tiltag ved 2018-udgave af One Star Challenge

One Star Challenge åbner for billetsalget til 2018-udgaven 20. oktober. Per Dragelund fortæller om afviklingen af stævnet og de nye tiltag.

Mapfre tog første stik i Volvo Ocean Race i havnesejlads

Xabi Fernàndez's Mapfre var populære, lokale vindere i 2017-18 Volvo Ocean Race, hvor der blev scoret point i inport-race. Vestas tog bronze. På lørdag går starten i Alicante.

Vær klar: Tilmeldingen til Silverrudder 2018 åbner 3. november

Sæt et stort X i kalenderen første fredag i november, hvis du vil sikre dig en plads i næste års Silverrudder. Sidste år blev den populære solosejlads' 450 pladser udsolgt på ét døgn.

MAPFRE vinder prolog i Volvo Ocean Race

Med 17 minutter vinder MAPFRE prolog i Volvo Ocean Race foran Bekking. To danskere Jena Mai Hansen og Nicolai Sehested er med når der sejles jorden rundt i syv VO65'ere. Se kort video med ruten.

Danmark snupper to titler i CB66 i Sverige

CB66 sæson afsluttet i Halmstad, Sverige. Danmark vandt både Nordic Sailing League og Nordiske mesterskaber, under to dage med hård luft. Mast knækkede også.