Gå til hoved-indhold

Watski 1-2-3 Star virker - men trimaran styrtede

Det mener X-40 sejler Henrik Jørgensen. Samlet Watski 1-2-3 Star-vinder på Øresund blev Kerteminde-Ylva med Sunke og Knudsen. Super middag på Flakfortet.

Harboe Cup lokker forældre på Harboe bryggeri

Sidste weekend i september mødes 350 jollesejlere fra hele landet til et af årets sidste stævner. Stævnet er samtidig DM for en række klasser.

SUCCES: 80 OK-joller til DM i Lundeborg

Fredag starter DM med rekordfelt på 80 OK-joller. Stævnet markerer at det er 25. gang at Lundeborg Sejlklub holder OK-stævne. Dansk OK-producent har ordrebog fyldt et år frem.

Topsejler i H-båd taber mast i Aarhus - gast sprang i havet

Anders Bertelsens mast faldt forover under spilersejlads i frisk østlig vind, sandsynligvis efter at hækstaget røg. Gast sprang i vandet for ikke at blive ramt af masten.

Danskerne skuffer ved For-OL

Hvis For-OL skal give et fingerpeg om hvordan de danske OL-sejlere klarer sig næste år i Rio, så bliver det uden metal. Bedste kort er Cenholt og Lübeck på 6. plads i Nacra 17.

ScanKap 99-DM: Sort sol over Kerteminde

Aabenraa-sejlerne Ilsvard, Duedahl, Hansen og Kirkegaard, overaltvinderne fra Palby Fyn Cup, vandt DM for 3. gang. - Membran-fokke er god for klassen, de holder formen, siger Elvstrøm-sejlmager.

Nye klubber inviteres til Sejlsportsligaen

Sejlsportsligaen indfører nedrykning fra 2. division. Hvor mange klubber, der rykker ud, afhænger af interessen blandt klubber uden for ligaen. Nye klubber kan tilmelde sig indtil 10. september.

Braad fra Vallensbæk vinder DM i J/80 i Dragør

Per Braad fra Vallensbæk Sejlklub vandt DM med Christina Astrup Jørgensen samt Sophus og Bo Jarvig fra Kaløvig Sejlklub, men tysk besætning vandt stævnet med 17 J/80ere

Star-VM til Troense - bankede Monaco og St. Tropez

- VM i Troense 2017 er en drøm, der går i opfyldelse, og vi måtte knibe os selv i armen, da vi modtog meddelelsen fra starbådsklassens hovedkontor i USA, siger Starbåds-sejler Flemming Sørensen.

DM i Spækhugger og Express: Afgjort på halv meter

- Vi kan lave større stævner, gøre det mere attraktivt for klubberne, og økonomien kan lettere løbe rundt, forklarer Express-sejler H. C. Erbs om samarbejdet mellem de to klasser.