Gå til hoved-indhold

Furuno holder igen radar- og AIS-kursus i Hvidvore for lystsejlere

Furuno Danmark A/S inviterer atter til det årlige én-aftens radarkursus for lystsejlere til marts. Der bliver gennemgået teori, og der bliver sejlet i brosimulator, så man kan få 'hands-on' erfaring med teknologien. Elektronisk sikkerhedsudstyr gennemgås også.

Skibsfører fra Tåsinge har sendt mere end 1000 flaskeposter

Bendt B. Jensen fra Tåsinge har i sit lange liv til søs udkastet mere end 1000 flaskeposter. Søsiden fra Fyns Amts Avis besøgte den pensionerede skibsfører, der har registreret og gemt flaskepostsvar fra hele verden.

50 redningskranse ved åen i Aarhus er forsvundet

Redningskranse forsvinder i stor stil i Aarhus, oplyser Østjyllands Brandvæsen til TV2 ØSTJYLLAND.

GoBoat har succes med at leje både ud på timebasis i København

To af medstifterne fra GoBoat har kurs mod udlandet. De fortæller om bæredygtige beslutninger bag forretningen og om den tragiske dødsulykke, der fandt sted i 2017, hvor vandscooter sejlede ind i to amerikanske kvinder, der var om bord på en GoBoat.

Københavns omstridte sluse åbner til april 2019 - vandscootere har ingen adgang

Når sæsonen for sejlads genåbner til april, bliver det på ny muligt at sejle gennem Stigbordene i Sydhavnen.

 

Sådan er den nye Marex 360 Cabriolet - importør Kasper Reese viser rundt

På boot i Düsseldorf var en af nyhederne den nye Marex 360 Cabriolet, der har en del nye løsninger, som en video fra motorbaadsnyt.dk viser. Kom med om bord på den norske motorbåd, der koster fra 2,5 mio. kroner.

Importør Niels Stielund giver rundtur på Sessa Marine 54 Flybridge

Båden koster fra 10 mio. kroner. Denne Sessa Marine 54 Flybridge koster dog 13 mio. kroner, leveret i Danmark. Båden er fuld af luksus og dyre materialer. Flere danskere har været om bord under boot-udstillingen i Düsseldorf. Bemærk især det lyse pantry, da flybridgen ikke dækker.

Guideselskab sejler ind i fugleflok - får bøde på 100.000 norske kroner

Det norske selskab 62°Nord har strakt sig for langt for at skabe unikke naturoplevelser for dets kunder, hvilket har fået konsekvenser for det lokale dyreliv. Heller ikke lovgivningen omkring sejlads i beskyttede naturområder er overholdt.

Få overblikket over 2.195 fyr i opdateret oversigt

Dansk Fyrliste 2018 giver dig et komplet overblik over fyrene omkring Danmark, Færøerne og Grønland. 2018-udgaven erstatter den tidligere fyrliste fra 2015.

Forskere har fundet svaret: Sådan opstår mega-bølger på havet

Britiske forskere fra Oxford har i et forsøg fundet frem til, hvordan de 30 meter høje Drapner-bølger skabes. Det kan gøre det lettere at forudsige fænomenet i fremtiden.