Gå til hoved-indhold

Odsherred Marineservice holder åbent hus - hør om både og motorer

Der bliver masser at se på i Højby, hvor der er åbent hus den 29.2 og 1.3.

BREAKING: 10 både brændt på land i Kaløvig

Både, der har stået på lystbådehavnens vinterplads på land, blev tirsdag morgen udsat for en større brand. Ikke meget af bådene er tilbage.

Åbent hus hos Siim Både ved Silkeborg - se både fra Flipper, Nimbus, Bella og flere

- Der er masser af nye både fra Flipper, Nimbus, Bella, Aquador, Quicksilver, Bayliner, Maxima Tenders, Crescent og Linder og brugte både, lover Jacob Siim om udstillingen, der løber over de næste tre weekender. Garmin er desuden på plads med rabatter og rådgivning.

Vi var på Helsinki International Boat Show og så 500 mindre motorbåde

I alt var der 70.900 besøgende på Vene 20 Båt, Helsinki International Boat Show, hvilket var 8,7 procent flere end i 2019. Vi var på udstillingen for første gang og blev ikke skuffede. Der var nemlig 500 motorbåde, hvoraf de fleste var af de mindre typer.

Frivillige fra Marinehjemmeværnet hjalp politiet i narko-aktion

Marinehjemmeværnets kutter Carina var med, da containerskibet Duncan Island lørdag blev opbragt ved Gedser. Tidligere havde skibet dumpet en større mængde narko.

Voldsomt vejr har ramt Danmark - vandstanden stiger med op til tre meter

Har båden fortsat vand under kølen, kan en havnetur søndag være en oplagt idé. Sejlere langs vestkysten er - præcis som i foregående weekend - ekstra udsatte.

Mikkel Beha Erichsen viser rundt på skibet Wallenberg fra 1951

Mikkel Beha Erichsen er vild med skibet Wallenberg, som har bragt familien på mange eventyr i TV 2’s ”Kurs mod nord”. Nu er skibet og familien i havn igen i det danske. Skibet er bygget i 1951 til den svenske søredningstjeneste.

Læserbrev: Lad os få en retfærdig speedbådsbekendtgørelse

Det er farten, der er farlig - ikke bådens skrogform, længde, motoreffekt eller potentielle fart. Det er samtidig føreren, der er ansvarlig for farten. Sådan skriver Duelighedsklubben i et læserbrev til Motorbaadsnyt.dk

Redder om aktionen ved Vorupør: - Et mirakel, at alle kom godt fra det

Det var bestemt ikke givet på forhånd, at de to nødstedte, en mor og et barn, samt de fire redningsmænd ville slippe fra søndagens operation med livet i behold. Det fortæller redder Anders Thomsen i et interview til TV 2 Midtvest.

Mor og barn skyllet i havet fra havnemole ved Vesterhavet

De blev skyllet i vandet, da en stor bølge ramte molen, de opholdt sig på ud for Nørre Vorupør.