Gå til hoved-indhold

Jørgensen & Dahls fire sommerpakker til jolle og RIB-sejlere

Under devisen ”Sejlads er for alle” har Jørgensen & Dahl, importør af Quicksilver-gummibåde, Joda-glasfiberjoller og Mercury-påhængsmotorer, sammensat fire forskellige sommerpakker, specielt designet til sommerens vandhunde.

Otte lystsejlere fik bøde for at sejle ind i skydeområde ved Sønderjylland

Sejlere havde ingen anelse om, at de var på vej direkte ind i et område spærret af til skydeøvelser, før de blev standset af et beredskab.

Vanddrone samler olie og plastik op fra havnebassin i Aarhus

Ny sejlende drone samler helt af sig selv det plastik op, der flyder rundt i havnen.

20 brandmænd kæmpede med brændende motorbåd i Juelsminde

Efter brand i en båd i Juelsminde Havn fredag middag ligger båden fortsat på bunden af havnen, og 2000 liter olie er ved at blive pumpet op. Ifølge Motorbaadnyt.dk's oplysninger var det to elektrikere, der kortsluttede ledninger og startede branden, men det er ubekræftet.

Powerboats og showbiler til Copenhagen Poker Run på Dragør Fort

Bådene sejler ud fra Islands Brygge om morgenen den 6. juli. De kommer bl.a. forbi Malmø og Landskrona, inden de sejler til det store Copenhagen Car and Boat Show på Dragør Fort.

Speedbåd kæntret i Køge Bugt - to druknet - to svømmede i land

En båd med fire voksne kæntrede onsdag aften ud for Avedøre Holme i Køge Bugt, 100 meter fra molen og udløste en omfattende redningsaktion i torden og kraftige vindstød, der måske har overrasket sejlerne. De nødstedte bar ikke redningsvest.

160 personer har taget det lovpligtige vandscooterbevis

160 personer har indtil videre taget et vandscooterkursus, så de lovligt kan være fører af en vandscooter. Efter en dødsulykke for to år siden, hvor en vandscooter var indblandet, er kravene for vandscootersejlads skærpet, hvorfor førere nu skal have et gyldigt bevis.

43 overlevede efter de blev sejlet ned på Elben- se video med ulykken

Meget peger på, at en fejlmanøvre med rorpinden på den Fyn Rundt-kendte, nyrenoverede No. 5 Elbe er årsagen til kollisionen med containerskibet. En 82-årig pensioneret lods styrede Lodsskonnerten, der blev ramt.

Hanstholm Fyr bliver hjemsted for kunst om menneskelig tilværelse

Frem til 10. august 2019 kan interesserede opleve en farverig og sprudlende udstilling på Hanstholm Fyr. Fyret er stedet hvor forskellige kunstnere fra nordatlantiske lande udstiller deres kunst.

Marstal-skonnerten Marilyn Anne fylder 100 år

Marilyn Anne af Struer er en tremast-slettopskonnert leveret fra værftet på Eriksens Plads i Marstal i 1919, som blev bygget uden motor og leveret til rederiet Kromann. I dag sejler hun rundt som skoleskib.