Gå til hoved-indhold

21-årig mand afgået ved døden efter bådulykke ved Stubbekøbing

Bådulykken fandt sted ved Stubbekøbing på Falster den 2. april, da båden fik motorproblemer og gik i stå. Derefter drejede båden med siden mod bølgernes retning, hvor to store bølger får den til at kæntre, forklarer vagtchef.

Monterey 254 FSC fra 2009 på trailer stjålet i Jyllinge - dusør for oplysninger gives

Nu er den gal igen. Endnu en båd i Danmark er stjålet. Del gerne artiklen og hjælp ejeren af båden.

Support-skib faldt af heavy-lift skib i Norge

Et support-skib, der var lastet på heavy-lift skibet Eemslift Hendrika, er faldet af i det meget hårde vejr 50-60 sømil fra Ålesund ved den norske vestkyst. Havaristen driver fortsat uden besætning.

 

Danmarkspremiere på Cranchi E30 Endurance i Rungsted - 150 års erfaring samlet i én båd

Det italienske luksusværft Cranchis seneste skud på stammen vises på Rungsted Havn fredag d. 9. og lørdag d. 10 april. En sporty båd med en perfekt balance mellem vintage og moderne enkelhed, påpeger ShipShape-forhandler, Martin Rasmussen.

Båd med familie får motorstop i tungt trafikeret Øresundsrute

Det kunne være gået galt, da en 28 fod lang motorbåd mandag mistede sin manøvreevne i myldretrafikken på Øresund. Frivillige reddere fra København kom sejlerne til undsætning.

Fire personer reddet ud for Stubbekøbing efter speedbåd kæntrede - én i kritisk tilstand

Fredag eftermiddag rykkede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ud til en kæntringsulykke nær Stubbekøbing. Det fortæller vagtchef Lars Denholt til TV2 ØST. Først blev to personer uden redningsvest reddet af helikopter. Èn ringede 112.

 

Svensk macho: Viggo C10 Offshore kan klare hårdt vejr

En 24-graders skarp, skærende V-bund kan genkendes fra de eksisterende modeller, C8 og X8. Et koncept, som Viggos designer Håkan Pettersson nu har udviklet med alubåden Viggo C10 Offshore, der kan sejle langt fra kysten.

Zeltini Z-Triton Houseboat Trike - cykel og husbåd på samme tid

Husbåds-cyklen Z-Triton har plads til to personer samt en hund og tilbyder mange geniale funktioner, opfundet af Aigars Lauzis. Se den cykle og sejle med el. Dens interiør er 3,6 meter lang og 1,2 meter bred.

 

Bådjournalist Øyvind Bordal bliver koordinator for Historisk Havn i Helsingør

Midt i april tiltræder sejleren og skribenten fra Bådmagasinet, Øyvind Bordal, stillingen på M/S Museet, som koordinator for Historisk Havn i Helsingør. Nordmanden vender dermed tilbage til den by, der for snart 30 år siden bragte ham til Danmark.

Narke GT95 fuld elektrisk vandscooter

Narke GT95 prale af en rækkevidde på to timer med blandet kørsel og en opladningstid på 1,5 timer, hvis du vælger og har adgang til trefaset. Hvis du oplader i en standard 230-sokkel med 16 ampere, skal det tage syv timer at oplade fra tom til fuld. Men billig er den ikke.