Gå til hoved-indhold

Best of Boat Award med Motorbaadsnyt.dk nominerer 17 motorbåde for 2021 - danske X-Power 33C er iblandt

Juryen, der tæller 15 journalister fra USA, Europa og Rusland, har nomineret motobåde i kategorierne 'Bedst for begyndere', 'Bedst til fiskeri', 'Bedst til familie', 'Bedst til sjov' og 'Bedst til tursejlads'. En pris til fremtidens båd gives også. Vinderne findes til november i Berlin.

 

To jægere reddet i vandet - får bøde på 3.000 kroner

To jægere væltede ved Kalundborg og var i livsfare. Der var ingen redningsveste i båden, hvilket udløste en bøde på 3.000 kr. til bådejeren.

Kæmpe 12.000 ton fundament til pylonen sænket til Storstrømsbroen

Fundamentet til pylonen på den kommende Storstrømsbro blev torsdag flyttet ud på den pram, der skal sejle den ud i Storstrømmen. Se og hør projektchef Niels Gottlieb fortælle om processen. Fundamentet skal ned på 15 meters dybde, og broen ventes klar i 2024.

Norske Marex 330 er klar til danskerne - vi så den i Cannes

Marex Boats gav den gas på Cannes Yachting Festival. En af bådene, de udstillede, var Marex 330, som vi var om bord og fotograferede. Se også videoen: A perfect day.

FLID: Store områder til opdræt af skaldyr kan begrænse havneudvidelser

FLID's udkast er udsendt af Søfartsstyrelsen og omfatter en række udviklingszoner, der indenfor de næste ti år definerer, hvor man eksempelvis kan bygge vindmølleparker, etablere energi-øer eller opdrætte fisk og skaldyr – og hvor det ikke kan ske.

Step-by-step: Gør påhængsmotoren vinterklar og forlæng levetiden

Bådmekaniker Claus Brodersen fra Havneservice i Horsens guider dig igennem din påhængsmotor, både når det gælder 2-taks- og 4-taksmotor. Benzinen i din tank skal også behandles.

Drop polermaskinen: Vedligeholdelsesfri folie er det nye, mener iværksætter

Om tre-fem år er folien et anerkendt og anvendt produkt blandt lystsejlere, forklarer Thomas Flarup, direktør i Yachtwrapping. For 1/3 del af prisen, det koster at få malet fribordet, kan det samme område, ifølge firmaet selv, pakkes ind i folie.

Ny geofencing-teknologi fra Skipperi oplyser sejlerne om fartgrænser via kortplotter og meget andet

Skipperi, den største abonnementsbaserede bådtjeneste i Norden, tilføjer geofencing, der er digitalt indhegnede områder, til sin flåde af over 300 delebåde, også i Danmark. Geofencing advarer skipperen under sejladsen om fartgrænser, beskyttede områder og lokale regler.

Gummibåd redder besætning, da der går brand i bådens motor ved Mariager Fjord

Det blev en dramatisk søndagstur, da tre personer søndag formiddag sejlede ud i deres 33-fods motorbåd, skriver Nordjyske.

Lang Helly Hansen-frakke er skabt til afrigning i efterårsvejr

Et regn- og vindtæt yderlag og et inderlag i Primaloft giver sejleren varme, når masten skal af for vinteren. Frakken, der er designet i en stilfuld marineblå, fås i en dame- og herremodel.