Gå til hoved-indhold

Sejlere manglede ni redningsveste - bøde på 13.500 kr. - politiet på patrulje i Silkeborg

Forleden var Midt- og Vestjyllands Politi på patrulje på Silkeborgsøerne, hvor en båd havde glemt ni veste. Ifølge Motorbaadsnyt.dk koster det 1.500 kr. i bøde for ikke at have redningsvest om bord. Det skulle altså give en bøde på 13.500 kr. til bådejeren.

Fiskebåd kæntret ved Hirtshals - sejler holdt mobilen oven vande

En nødstedt fisker undgik at få mobiltelefonen under vand, da hans fartøj søndag formiddag kom i problemer. En fiskekollega og den lokale redningsstation kom til undsætning.

Københavnerne vil hjælpe til søs - 20 nye frivillige står klar på Holmen

Beboerne i hovedstaden vil gerne assistere de lokale sejlere. I denne uge var en gruppe på øvelse, hvor sejlads med stationens fartøjer samt bjærgning af en bevidstløs person blev gennemgået.

Isbryderne Danbjørn og Isbjørn styrer mod skrotning - ingen vil købe dem

Medmindre en køber i løbet af kort tid melder sig til videre sejlads med Danmarks to sidste statsejede isbrydere, udbydes de til skrotning.

Sejlerfamilie glemte barn - planlæg bedre

”Har du nu husket det hele?” Det havde en familie ikke i Ærøskøbing, fortæller tursejler Claus Rønnow. Her artikel fra arkivet.

Efter corona-foråret har rigtigt mange taget speedbådsbevis

Antallet af folk, der tager speedbådsbevis, er steget kraftigt i corona-foråret. Dansk Sejlunion har set en fordobling i maj i forhold til sidste år og næsten en tredobling i juni. Der er også gang i salget af speedbåde, og havnene bliver kimet ned af folk, der vil have havnepladser, skriver dr.dk

Her ligger de de 300 danske turbøjer til sejlerne

Bøjerne kan frit benyttes af alle medlemmer af Danske Tursejlere og/eller Dansk Sejlunion samt alle andre fritidssejlere. Dansk Sejlunion og Danske Tursejleres medlemmer, har lagt mere end 300 turbøjer til rådighed langs de danske kyster.

Ærø væltes af turister efter færgerne sejler gratis med passagerer til øer

På Ærø melder turistkontoret, at der i sommerferien stort set ikke er plads til flere turister.

Motorbåde skal holde mere afstand til sæler og marsvin, der ikke tåler undervandsstøj

Undervandsstøj er en af de faktorer, der virkelig betyder noget for dyrene. Vi sejler måske flere kilometer væk, men dyrene kan tydeligt høre det. Det kan give nogle knald, der nærmest lyder som fyrværkeri. Nye råd skal beskytte sæler og marsvin, skriver dr.dk.

Elendigt sejlervejr til motorbådene efter usædvanligt dybt lavtryk for årstiden

- Et usædvanligt dybt lavtryk for årstiden er langsomt på vej lige nord om Danmark. Det kommer til at give os en længere periode med blæst fra vestlig retning, skriver instituttet DMI på sin Twitter-profil.