Gå til hoved-indhold

Udenrigsministeren manglede noget kønt at kigge på - så kom motorjagten Mjølner til København

Uffe Ellemann-Jensen gav selv tilladelsen til, at skibet kunne ligge foran Udenrigsministeriet. Mjølner har nu fået en overhaling af dets nye ejerlav. Fyns Amts Avis var med på en sejltur.

Tragisk drukneulykke på Flensborg Fjord - danske frivillige deltog i eftersøgningen

En 56-årig mand omkom onsdag på hospitalet, mens en 53-årig sejler formodes druknet efter en sejltur tirsdag. Desuden var en tredje person ombord, der slipper fra ulykken med livet i behold. I samarbejde med de tyske myndigheder søgte Marinehjemmeværnet efter de savnede.

 

Operation Sømærkning-mærkatet kan redde sejleres liv

Operation Sømærkning er navnet på et nyt mærkat, som kan redde liv, hvis man skulle finde en herreløs båd. Trygfonden har sammen med JRCC udviklet sømærket, som sejlere kan sætte på deres grej.

Herning Trailer- og Bådcenter midt i Jylland holder åbent hus i påskedagene

I påskedagene slår Herning Trailer- og Bådcenter dørene op til åbent hus. Her vil være tilbud på produkter fra Garmin, Mercury og et udvalg af bådtrailere.

Far og to børn fundet druknet på Isefjorden efter intens eftersøgning

Knap et døgn søgte helikoptere, fartøjer og dykkere efter de tre savnede sejlere, inden de mandag eftermiddag blev fundet omkommet nær Lynæs Havn. - En tragisk ulykke, lyder det fra Nordsjællands Politi.

Både sunket efter brand i norsk havn

Flere både er sunket efter brand i havn i Norge. Ilden nåede kajen, men også 6-7 både som enten er sunket eller skadet.

Færge påsejler bro som kollapser

200 meter af en bro over den brasilianske flod, Mojo River, styrtede forleden sammen, efter færgen Balsa påsejlede broen. Ingen besætningsmedlemmer fra skibet kom noget til, men to biler styrtede i floden, hvorefter dykkere har ledt efter de savnede.

Sydfyenske-damperen Svendborgsund er blevet til en 1:25 model af originalen

Søren Busch fra Ærø har bygget en model af Sydfyenske-damperen Svendborgsund, som den så ud efter forlængelsen i Svendborg i 1910.

Frank Petersen har bygget model af m/f Marstal færgen på 700 timer

700 timer har Frank Petersen fra Marstal brugt på at bygge en model af færgen m/f Marstal. Det kræver mange observationer og opmålinger, blandt andet fra Svendborgsundbroen, for at alt bliver helt præcis.

Færge fra 1933 blev ført tilbage til oprindelige skikkelse

Den Marstal-byggede færge, Ellen fra 1933, ligger i dag ved Holmen, og ligner den oprindelige færge efter flere renoveringer og ombygninger.