Gå til hoved-indhold

Søfartsstyrelsen sælger sit kendte inspektionsskib 'Jens Sørensen'

Inspektionsskibet har været benyttet til søopmåling, vedligehold af afmærkning i både danske og grønlandske farvande samt inspektions- og dykkeropgaver. I fremtiden kan det klares med ét inspektionsskib.

Kasper Reese: Derfor vandt Marex 360 CC Best of Boat Award

Bedste familiebåd. Det var i den kategori, at 18 journalister fra Europa i Best of Boat Award juryen, stemte den norske Marex 360 Cabin Cruiser som vinder. Motorbaadsnyt.dk er med i juryen. Her får vi en reaktion fra den danske importør Kasper Reese.

Alger dræber tonsvis af regnbueørreder i Horsens Fjord

De lokale opdrættere har mistet høsten på det værst tænkelige tidspunkt, efter at en kold nordstrøm har ramt fjorden i Horsens. De økonomiske følger er endnu ikke klarlagte.

Gammel trælasthandel er forvandlet til bådopbevaring i Juelsminde

Stedfar Klaus Sørensen og stedsøn Tobias Lund råder over 2200 kvadratmeter indendørs opbevaringsplads på Tofteskovvej, få kilometer fra havnen i Juelsminde. Firmaet Jydsk Bådtransport og Bådhåndtering har sejl- og motorbåde i størrelser fra tre til 18 meter.

Modigt spring over på narko u-båd i Stillehavet

Amerikansk Marinesoldat fra den amerikanske kystvagt hopper fra RIB over på u-båd fyldt med narko.

Marinehjemmeværnets tre nye skibe er mindre men langt hurtigere

De tre nye skibe er mindre, men næsten dobbelt så hurtige som dem, Marinehjemmeværnet er vant til, når de hjælper til ved eftersøgninger, søredninger eller assisterer politiet. 

Redning ved Sæby af sejlbåd på grund

Sidst på eftermiddagen, onsdag, blev Sæby Redningsstation kaldt ud. En sejlbåd var strandet på Stensnæs.

Bådudstilling Boat & Fun Berlin 2019 er klar i november med 520 motorbåde

Beneteau, Cranchi, Delphia, Fjord, Galeon, Invictus, Jeanneau, Marex, Prestige, Sealine og mange andre motor- og sejlbåde vil kan kunne se i Berlin fra 21. til 24. november. Motorworld Classics holdes parallelt med Boat & Fun Berlin.

Veteran-coasteren Samka brugte 63 år gammelt, originalt løftegrej

Veteran-coasteren Samka ældre løftegrej til at laste maleripavilloner fra Svendborg, Tåsinge og Ærøskøbing hjem til Marstal.

Rød maling kastet på motorbåd i Bogense - hærværksmand får tre dage til at melde sig

- Jeg vil nu give hærværksmanden 3 døgn til at henvende sig med chance for en mindelig ordning, ellers går jeg videre med sagen og overgiver billederne til politiet, forklarer Jens Erik Ehlert Andersen