Gå til hoved-indhold

Skipperi har nu månedsvis abonnement på deres 34 delebåde

Tidligere har Skipperi, der råder over 34 motorbåde i 10 havne i Danmark, kun tilbudt abonnement på sæsonbasis, men nu er der kommet en prismodel på en måned ad gangen, da det er kundernes behov, forklarer landechef for Skipperi, Bo Hilding, til motorbaadsnyt.dk.

 

 

Aktionsstyrken anholder bådtyv - nu får han fire måneders fængsel

En 41-årig mand fra Midt- og Vestjylland skal bag tremmer, efter han i juni sidste år blev anholdt under en større aktion 700 meter ud for Handbjerg Marina, hvor han var i en stjålet båd.

24-årig sejlede spiritussejlads under Rock Under Broen - politiet stoppede mange både

En 24-årig mand modtog flere sigtelser af politiet, som fredag kontrollerede både i vandet i forbindelse med festivalen Rock Under Broen. Motorbaadsnyt.dk deltog som tilskuer i en båd, sammen med et par hundrede andre både. Vi så politiet stoppe flere motorbåde.

Sejl ikke i en brandert til Rock Under Broen i Middelfart - politiet møder op og måske med droner

Hvis man har planer om at se Rock Under Broen fra vandsiden lørdag og søndag, skal man være opmærksom på, at politiet kommer til at være ekstra meget til stede på vandet for at sikre, at søloven bliver overholdt, skriver fyens.dk. Ved promille på over 2 kan du miste båd.

Motor gik i stå på gummibåd - mand sprang i vandet for ikke at blive ramt af 195.000 ton skib

En video fra Southampton viser at en mand bliver tvunget til at forlade sin båd for at undslippe et 195.000 tons tunge fragtskib, der hverken kunne stoppe eller ændre kurs på kort tid.

 

Mitbaadmarked.dk søger aktiv partner

Bliv partner på Mitbaadmarked.dk og vær med til at udbrede kendskabet til sitet, udvikle siden og sparre med udvikler samt passe og udvikle marketingsplaforme såsom Facebook, LinkedIn osv. Nu har du chancen.

Swift Trawler 48 - bygget til at nå nye horisonter

600 sømil kan Beneteau-båden sejle på én tank. Det gør det muligt at sætte kursen mod nye oplevelser langt fra hjemhavnen. Se Beneteaus egen video om båden.

Fire steder i Thisted Kommune kan du sove i vandshelter - helt gratis

Du har måske tilbragt en nat i en shelter i skoven, men hvad med en vandshelter? Hvis ikke, så har du nu mulighed for at prøve det fire steder i Thisted Kommune.

Mød Dansk Søredningsselskabs frivillige ved Maritim Weekend i Faaborg

Også eskadrille 722 kommer lørdag den 28. maj til Faaborg og demonstrerer deres SAR-beredskabshelikopter. De starter med en rundflyvning over byen og laver herefter en fingeret redningsoperation på vandet foran havnen.

De danske redningsmænd i opråb: - Dem, vi sender på havet, skal vi gerne have hjem igen

Jens Slot, formand for de danske redningsmænd, er nervøs for sikkerheden. Skibene er forældede, og en længe planlagt udskiftningen af flåden trækker ud.