Gå til hoved-indhold

Norge vil fjerne plast i havet med kampagne

«Fishing for litter» indebærer at at den norske fiskeindustri kan levere ejerløst affald, verdlagsfrit i 11 fiskerihavne. Den norske regering har bevilligiet 5 mio. kroner til kampen mod plast i havet.

Watski-brandet deles - vil være bedste grossist med Nautec og bedste nethandel med Watski

Mens Watski fra den 1. oktober udelukkende skal satse på e-handlen, skal det nyoprettede Nautec udgøre en stærk spiller på grossist-markedet. - Det er ikke skallen, men indholdet, der tæller, påpeger Anders Jessen, der nu står i spidsen for Nautec.

Bådvrag skæres i stykker og hæves nu i Odense

Løse genstande blev mandag fjernet fra kutteren Vestkapp, der sank for tre måneder siden. Tirsdag skal kutteren fra 1898 hæves.

International jury, med motorbaadsnyt.dk, nominerer 22 motorbåde til Best of Boat Award 2019

Den 18 mand store internationale jury, hvor motorbaadsnyt.dk fra i år sidder i, har stemt for 22 både til Best of Boats (BOB) prisen. Gennem 2019 har juryen til sammen testet 150 motorbåde. Vinderen i 5 kategorier findes på Berlin-udstilling til november.

Mandag 30. september er Store Afriggerdag 2019 for skonnerter

De bevaringsværdige skonnerter Mira, Halmø og Lilla Dan får en grundig overhaling, så de er godt beskyttede mod en hård vinter med frost og sne, og de unge matroser får en praktisk erfaring i, hvordan man vedligeholder træskibe.

36 fods alu-båd forliste i København men motorsejlerne om bord blev reddet

36 fods stor og 7,5 ton tunge aluminiums båd huggede ind i stenmolen ved Lynetteløbet, og efter kort tid trængte vand ind i båden i store bølger. Norden Rescue reddede sejlerne, fortæller Dansk Søredningstjenste.

OK uddeler skulderklap og donation til Dansk Søredningsselskab

Det er vigtigt at understøtte gode initiativer, mener OK's kredsbestyrelse, som donerer 10.000 kroner til Dansk Søredningsselskab. Foreningen modtager pengene med kyshånd, for selvom deres indsats er på vandet, falder pengene et tørt sted.

Lystfisker ved Nors Sø svømmede selv i land - redningshelikopter fløj ham på Aalborg sygehus

I lørdags havde en mand set en lystfisker kæntre i sin jolle, mens han var ved at røgte garn. Derfor blev der ringet 112.

Pro 850 RIB: Så godt er det danske militær sejlende

Pro 850 bruges af det danske militær, men også til søredning og arbejdsbåd. Med 2 x 300 hk Yamaha-motor sejler Pro-Safes RIB over 50 knob.

Foilende elektrisk Sea Bubble taxa på Seinen i Paris

30 km/timen sejler den foilende vandtaxa, Sea Bubble, som franskmænd har opfundet.