Gå til hoved-indhold

Søfartsstyrelsen præciserer: Har du hænderne på rattet, skal du have et bevis

Det er altid føreren af fartøjet, der har ansvaret for, at de gældende retningslinjer overholdes. Sejleren, der har hænderne på rattet i en speedbåd eller på en vandscooter, skal altså have et lovligt kørekort.

Forårsklargøring: Såden gør du båden klar med 3M's prisbelønnede polermidler

Produktserien Perfect-it fra 3M har vundet ”Best product” i bådindustrien i USA, og er nu den mest solgte serie til bådindustrien worldwide, fortæller Odense-forhandler Hanne Kirkeby fra B-On-C i Odense. Her giver hun opskriften på polering af din båd.

 

Delfiner ses mere og mere i Danmark grundet varmere og mere saltholdigt vand

De seneste år har mindst ti forskellige delfin-arter opholdt sig i de danske farvande. Men det er primært tre af arterne, der efterhånden er her relativt permanent. Delfinarten øresvin slår også marsvinunger ihjel, skriver dr.dk.

Speedbådssejler havde for meget sprit i blodet på Silkeborgsøerne

En 46-årig mand fra Kibæk-området havde fredag fået for meget at drikke til at sejle sin båd, da han var på vandet på Borresø. Han sejlede også for stærkt.

Dacoma og Tuco vil teste svingkøl, der bremser bølgers virkning

Formålet med samarbejdet er at teste Airkeel-teknologien til fartøjer af ProZero-typen. Airkeel er en luftfyldt svingkøl, som Dacoma har udviklet til arbejds- og mandskabsbåde i offshoreindustrien.

Kajakrorer trykkede på alarm-app ved fejl - så kom dykkervogn, båd, lægevogn, ambulance og redningshelikopter

Syv køretøjer samt redningshelikopter blev lørdag klokken 15 kaldt ud til en redningsopgave ved Nibe, hvor en kajakroer skulle være i havsnød og måske druknet.

Coppercoat - prisvindende bundmaling - holder bunden ren i mindst 10 år

Coppercoat er den mest miljøvenlige langtidsholdbare bundmaling på markedet. En egenskab, der har sikret den prisen ”Most Eco-friendly Business Award”.

Speedbåd Malibu Wakesetter fundet i Hvidovre kort tid efter tyveri i Charlottenlund

- Vi mangler en Malibu Wakesetter 21,5 VLX Silver Edition, skrev Ralph Andersen fra Bavaria Yachtforsikring. Dusør gives, alle informationer holdes annonymt, forklarede forsikringsmanden til havne og Facebookbrugere. Under et døgn senere var båden fundet i Hvidovre.

Se hvordan ubådsjagt foregik i Nordsøen af Gert Normann Andersens hold

Der findes ingen i verden, der har scannet Nordsøen så systematisk som Gert Normann Andersen i jagten på skibsvrag på havets bund. Den sidste ekspedition var i marts, hvor han var på jagt efter sunkne ubåde. TV Midt Vest var med.

A. P. Møllerfonden støtter Dansk Søredningsselskab med ny redningsbåd til Lynæs

Ny fondsdonation giver endnu hurtigere søredning. Båden, der doneres som en otte meter High Speed Rescue Boat, vil blive leveret i uge 42 i 2020, hvorefter den skal operere i Kattegat, Isefjord og Roskilde Fjord.