Gå til hoved-indhold

19-årige Oliver Koch Hansen jetski-sejler fra Hobro nomineret til Årets Sejler i motorsport

Det internationale forbund for motoriseret vandsport (UIM) har for første gang nomineret en dansker som Årets Sejler, nemlig Oliver Koch Hansen

Nu går de første patienter ombord på verdens største civile hospitalsskib

Valentinsdag - den 14. februar – ankom et splinternyt og topavanceret hospitalsskib fra Mercy Ships til Dakar i Senegal, hvor hun skal hjælpe hele to nationer fra én og samme havn. Om kort tid slutter frivillige fra Danmark sig til det livsforvandlende arbejde ombord.

Britiske Princess Yachts solgt til amerikansk kapitalfond KPS Capital Partners

Princess Yachts, som blev grundlagt i 1965 i Plymouth, England, fremstiller både fra 35 til 95 fod og har et verdensomspændende netværk af forhandlere. Bådproducenten har pt. en solid ordrebeholdning og en årlig omsætning på 300 millioner pund. I Danmark er forhandleren i Greve.

Prestige M48 - designet som motorkatamaran fra starten med smalle undervandsskrog

Mange motorbåde-katamaraner er designet som sejlbåde, men denne Prestige M48 med 130 kvm plads er fra start designet til motorsejlads med smalle undervandsskrog, der giver mindre modstand i vandet og større kahytter mellem skrogene, fortæller importør Tempo Bådsalg i Ishøj.

 

Færgen ÆrøXpressen gik på grund og er sat midlertidig ud af spil

ÆrøXpressen, der sejler mellem Marstal og Rudkøbing, gik fredag på grund ud for Marstal. Det skete efter en teknisk fejl der betød, at navigatøren mistede kontrollen med færgen. Færgen er nu på værft og ventes først klar den 9. februar.

Axiom 2 Pro: Mest kraftfulde Axiom kortplotter, der er udviklet af Raymarine

Axiom 2 Pro leverer en flydende og yderst intuitiv navigationsoplevelse. Den opgraderede 6-core processor muliggør hurtigere visning af søkort, øjeblikkelig respons og mulighed for at køre flere apps samtidigt, lover Raymarine.

Ejer af Reese Marin, Kasper Reese, hædret af Marex for stort salg

Ejer af Reese Marin Kasper Reese modtog MAREX prisen for at være årets importør og "Top Rated” forhandler i Danmark og Nordtyskland.

 

Stærkt svensk søredningsfartøj styrker redningsaktioner fra Assens

Da redningsstationen på Årø valgte at nedlægge sig selv spurgte de om man i Assens ville have en svensk redningsbåd, der er stærk og har 2 x 275 hestekræfter

 

Hundested Propeller A/S holder offshore vindmølleparker i gang når vingerne står stille

Hundested Propeller A/S er blevet en del den kritiske infrastruktur på flere internationale offshore vindmølleparker. Propelspecialisterne sørger for, at der er minimal nedetid, når vingerne står stille i Nordsøen.

Lodseriet DanPilot vil ansætte 30 nye lodsaspiranter

- Vi ansætter en kombination af erfarne lodser og lodsaspiranter, som kan bistå med at sikre det danske farvand både nu og i fremtiden, siger Erik Merkes Nielsen, administrerende direktør hos DanPilot.