Gå til hoved-indhold

Nimbus 305 Drophead er i landet - båden med et stort cockpit

På Copenhagen Boat Show var der temmelig mange besøgende om bord svenskeren med klassiske linjer. Nimbus 305 Drophead sælges med en Volvo Penta D3 hos Siim Båd & Motor ved Silkeborg. - Den imponerer straks man er om bord, forklarer Jacob Siim.

 

 

Hjælper danskere som længes efter eventyr og fjerne kyster i motor-katamaran

For globetrotterne Morten Simonsen og Julien Lorans blev det et vendepunkt, da de første gang gik ombord på en katamaran. Nu hjælper de andre danskere med at sætte kurs mod fjerne kyster med Utopia Adventure.

To Mærsk-skibe forliste i Frankrig - Maersk Supply Service tiltales måske

Rederigigant er under efterforskning, efter to Mærsk-skibe forliste ud for den franske kyst i 2016. En hidtil ukendt video viser det dramatiske forlis, fortæller Radio24syv. Skibene stævnede ud fra Fredericia og var på vej til ophug i Tyrkiet, men endte på havets bund.

Suncruiser 23 fra Fyn leveres med to styk fire kW Torqeedo-elmotorer

Rune Eilertsen har konstrueret et fartøj, der kan sejle syv knob på gratis energi leveret fra himmelrummet. Søsiden fra Fyns Amts Avis gik om bord til en sejlads ud for Rudkøbing. Suncruiser 23 leveres med to styk fire kW Torqeedo-elmotorer.

 

GoMore søsætter el-bil i Aarhus Havn

Hvis man spørger GoMore, så mener de, at der er alt for mange biler på vejene, og derfor har de valgt at søsætte en elbil.

Motorbåd brød i brand i Vordingborg - ilden spredte sig andre både

En lystbåd i Vordingborg Nordhavn brød i brand natten til fredag og spredte sig til de omkringliggende både. Årsag til brand er stadig ukendt.

Ufarlig Brugdehaj på 8 meter set i Nordsøen

Brugdehajen, der er verdens næststørste haj og fisk, er blevet set i dansk farvand. Det var arbejderne på boreplatformen Syd Arne, der ligger i Nordsøen, der så det enorme væsen i søndags. Brugdehajen er helt ufarlig for mennesker.

Kvinde fremviste sin speedbåd en gang - derefter blev den stjålet

- Jeg blev frustreret, ked af det og vred over, at der er nogen, der kan finde på at tage mine ting, siger Pernille til Jyske Vestkysten. Hjælp gerne med at finde båden.

Volvo Penta viser testbåd i Ishøj - V6er med lavere vægt og 25 % mindre brændstofsforbrug

Sea Ray 180, nu monteret med Volvo Penta V6-280 DPS. Ved et skifte til de nye motorer med VVT-teknik opnår du flere fordele fordele, som bliver vist på Copenhagen Boat Show fra 30. august 2019.

55-årig sejler omkommet under garnfiskeri på Ringkøbing Fjord

Natten til søndag blev en midaldrende fisker fundet af lokale redningsfolk fra Hvide Sande. Hans liv stod ikke til at redde. Én helikopter samt redningsbåd- og bil deltog i eftersøgningen.