Gå til hoved-indhold

Candela C-8 'drevet af Polestar', el-båd med længst rækkevidde - hydrofoilteknologi hjælper en del

Med en forventet rækkevidde på op til 57 sømil med 22 knobs fart, og med DC-opladning er den foilende, svenske Candela C-8 'powered by Polestar'. Båden er designet til at tage kampen om med både, der drives med fossile brændstoffer.

Tennis-stjernen Rafael Nadal bliver ejer af elektrisk racerbådshold

Tennis-legenden Rafael Nadal slutter sig til UIM E1 World Championship, som ejer af et af de nye racerhold.

Sponsorindhold: Blackjack - underholdning til bådturen eller derhjemme

Blackjack er et af de mest populære kortspil, og det kan bruges som underholdning både på en bådtur eller derhjemme. Det er et let læringsspil, hvor alle kan være med, uanset alder eller spillererfaring. Blackjack er især godt til at skabe hyggelige stunder sammen med venner og familie. 

Butiksejer Mads Bendix og fire andre tog initiativ til en redningsstation i Struer - nu sker det

Til sommer kommer der en redningsstation i Struer, hvorfra nødstedte sejlere i den vestlige del af Limfjorden let og hurtigt kan få hjælp. Sammen med fire andre initiativtager fik Mads Bendix ideen for et års tid siden. Derefter kontaktede de Dansk Søredningsselskab, der har oprettet flere andre...

GENASUN solarregulator tryller lav spænding fra solpaneler om til højere spænding til batterierne

Lille boks kan trylle lav spænding fra solpaneler om til højere spænding til batterierne. Ved elektriske motorsystemer, hvor der typisk køres med 24 eller 48 V, skal solpanelerne mindst kunne levere 5-10 volt mere end den ladespænding, der skal til.

 

Tre gange på halvanden måned er gummibåde strandet ved Vesterhavet - måske migrantbåde

Der er ikke umiddelbart nogen bud på, hvorfor gummebåde er strandet i Thorsminde ved Vesterhavet

Ikke bare en gang, men hele tre gange på halvanden måned er gummibåde strandet i Thorsminde. Politiet undrer sig, fortæller TV 2 Nyhederne.

Sej kvindelig lods kæmper i høje bølger

Når vinden er kraftig og bølgerne høje, kræver det mod og mandshjerte for en lods at klatre ned af lodsstigen og hoppe ned på lodsbåden på den absolut rigtige øjeblik. Se en sej kvindelig lods i aktion.

 

Førerløs havnebus sejler nu i Aalborg - styres med kunstig intelligens

Mere end tre års arbejde ligger bag den førerløse færge Greenhopper, som fredag af sig selv sejlede over Limfjorden. Via fire kameraer og otte infrarøde kameraer oven på færgen samt en masse kunstig intelligens kunne færgen selv sejle store dele af turen over Limfjorden.

Polestar lancerer ny Makka limited edition super-elcykel til din store båd

En lækker el-cykel til din båd måske? CAKE løfter Polestar nu sløret for en ny limited edition Makka super-elcykel. Den nye Makka-elcykel får den unikke blå farve ‘sky’, der er kendt fra Polestars elektriske roadster-konceptbil O2.

Fra DSB-darling til superhelt: Legendarisk hospitalsskib gøres klar til at redde flere liv 

Efter endnu et års tro tjeneste skal tidligere dansk DSB-færge, der i dag sejler som hospitalsskib for NGO’en Mercy Ships, vedligeholdes på Tenerife. Skibet sørger for at tusindvis af afrikanere, får adgang til livsvigtig lægehjælp. På skibet er udført 34.859 operationer siden 2007.