Gå til hoved-indhold
Småbåde
Falcon C7 kan nå en topfart på 41 knob. Foto: Falcon Boats

Falcon C7 - finsk dagsejler til cruising og fiskeri

Den finskbyggede båd rammer bredt, når den midaldrende mand kan invitere såvel fiske-vennerne som familien på sejltur. Ombord er forstærket køl og et lyddæmpet skrog.

Af Sara Sulkjær |

Regn, blæst og kølige temperaturer. Et ikke ukendt scenarie for den danske sejler, der med rette kan få glæde af en båd med et overdækket og lunt indre - ikke mindst hvis familie eller andre gæster lokkes ombord.

Netop dét er der mulighed for på den finske Falcon C7, der kan anvendes for fiskeri såvel som til cruisingture med de nærmeste, da syv personer lovligt kan opholde sig ombord.

Forstærket køl

Her kan sejlerne nyde en behagelig samtale i rolige omgivelser, da båden er designet med lyddæmpning i høj kvalitet, selv under høje hastigheder. 

Også bådens køl er der kælet for. En køl, der er gjort stærkere, hvilket højner sikkerheden for brugerne, der blandt andet befinder sig i den finske skærgård:

- Den stærke køl gør C7 adræt og stabil på samme tid - både på det krævende og på trailer, forklarer værftet bag båden, Falcon Boats, på sin hjemmeside.

Vælg selv udstyr

Udstyrslisten på den finskproducerede båd er lang. Signalhorn, trim tabs, badeplatform og stige ses blandt andet på over standardudstyr ombord.

Samtidig kan en række ekstraudstyr såsom ferskvandstank, sprayhood og lignende tilføjes købet, hvis dette ønskes. Også luksuriøse features som en varmeovn og et bord til rensning af de friskfangede fisk kan den kommende ejer føje til købslisten.

Specifikationer:

Længde: 6,55 m

Bredde: 2,34 m

Dybgang: 0,47 m

Vægt (uden motor): 1250 kg

Topfart: 41 knob

Brændstoftank: 144 liter

Læs mere om båden her.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader