Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der bliver først boot-messe i 2023. For andet år i træk er verdens største bådudstilling aflyst. Foto: Troels Lykke

BREAKING. boot-udstilling aflyst i 2022 efter nye corona-restriktioner fra den tyske NRW delstatsregeringen

På grund af spredningen af ​​Omikron-virusvarianten er der yderligere restriktioner i Tyskland fra i dag, herunder for arrangementer. Det gælder også for boot Düsseldorf, der ikke får lov til at finde sted i 2022 på grund af de tiltag, NRW delstatsregeringen har vedtaget, fortæller boot.

Af Troels Lykke |

Omikron-varianten betyder nu at ​​delstaten Nordrhein-Westfalens Corona-forordning gør en international bådmesse umulig i januar 2022. 

Nyheden om aflysningen kommer for sent for flere, fordi de allerede har sat lystbåde på vej, fx de store Princess-både, hvor standen længe har været under opbygning i Düsseldorf.

Men det forventes at standafgifterne samt allerede betalte billetter vil blive refunderet.  Blandt andet fordi de føderale og delstatslige regeringer for nylig forlængede nødhjælpen til messer og udstillinger.

Afslaget blev modtaget med skuffelse, men nogle gange også med lettelse, fra bådbranchen.

Så tidligt som i november opfordrede mange producenter opstart til at blive udskudt til 2023, fordi infektionsraten virkede for risikabel, ikke mindst i Tyskland.

Senest med fremkomsten af ​​den stærkt smitsomme Omikron-variant øgedes presset på messeledelsen, som dog ufortrødent holdt fast i arrangementet.

boot skriver: Vi ses i 2023

Motor
content-loader
content-loader
content-loader