Gå til hoved-indhold
Udstyr
Det fungerer som det perfekte underlag til stort set alle udendørs aktiviteter, og/eller bare som en lun hverdagsbluse. PR-foto

Hold varmen med Helly Hansens uldundertøj med svedtransporterende LIFA fibre

Lifa Merino Midweight Graphic er et godt bud på vinterens varmeste og mest behagelige tekniske undertrøje. Inderst mod huden er de svedtransporterende LIFA fibre. De flytter sved og fugt væk, så du altid er tør, fortæller Helly Hansen.

Af Troels Lykke |

Hold varmen med uld

Et blødt og varmt baselayer er uundværligt i de kolde efterårs- og vintermåneder. Det fungerer som det perfekte underlag til stort set alle udendørs aktiviteter, og/eller bare som en lun hverdagsbluse.

Norske Helly Hansen er specialister i baselayers, og i sortimentet finder du et stort udvalg af flotte bluser og bukser med merinould 

Lifa Merino Midweight Graphic er et godt bud på vinterens varmeste og mest behagelige tekniske undertrøje. Inderst mod huden er de svedtransporterende LIFA fibre.

De flytter sved og fugt væk, så du altid er tør – et af de væsentligste krav til at holde varmen. Det yderste lag består af 100% merinould, som holder dig varm og sikrer én komfortabel temperatur. Merinould er temperatur- regulerende, varmer selv i våd tilstand, og optager ikke svedlugt. Blusen fås i mange flotte farver og mønstre samt i ensfarvet.   Vejl. pris 700 kr. 

Bukser med blødt elastikbånd

I samme lækre 2-lags kvalitet finder du også matchende Lifa Merino Midweight Graphic 2-1 baselayer pants. Kvalitet og materiale er nøjagtig som blusen, og bukserne har desuden et bredt blødt elastikbånd i detaljen, så komforten er helt i top.

Du kan bruge baselayer under fx regnbukser eller skalbukser og sættet fungerer også perfekt som vinterens hyggeligste homewear sæt. 
Vejl. pris 650 kr. 

Glem ikke børnene

Børn vokser hurtigt og derfor er det måske fristende, at vælge billigere baselayers til dem. Men hvis først de små fryser, kan det ødelægge turen for alle, så det er værd at vælge gode, holdbare og varme løsninger, også til børnene.

Fordelen er desuden, at de ofte kan bruge et sæt baselayers i børnehaven, fx under flyverdragten og regntøjet eller bare som et ekstra sæt hyggetøj, så brugsværdien er høj.  

Du finder hele sortimentet af sæsonens baselayers på www.hellyhansen.com

Motor
content-loader
content-loader
content-loader