Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Arkivfoto fra Limfjorden. Foto: Troels Lykke

Hund savnes stadig efter motorbåd kæntrede i Limfjorden

Lørdag eftermiddag omkring klokken 14.20 kom seks personer og to hunde i knibe ud for Hvalpsund i Limfjorden, da deres 20-fods motorbåd kæntrede. En hund savnes stadig.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Ombord på båden var fire mænd, to kvinder og de to hunde som alle røg i vandet da deres båd kæntrede lørdag eftermiddag.

Efter en hurtig indsats fra nogle nærliggende sejlere og Hvalpsund-færgen 'Mary', lykkedes det at få reddet fem personer op af vandet samt den ene hund.

Koldt vand

Indsatsleder fra Nordjyllands beredskab, Klavs Bojsen, oplyser til nordjyske at Hvalpsund-færgen reddede den sidste person op

- Det var en helt fantastisk indsats sejlerne og folkene på færgen gjorde, for hvis de ikke havde handlet hurtigt og fået reddet de seks personer op af det kolde vand, så kunne det været gået helt galt, siger Klavs Bojsen.

Han oplyser at personerne alle var i alderen 45-55 år og var chokerede og underafkølet efter kæntringen.

Efter eftersøgningen lørdag eftermiddag var det stadig ikke lykkedes at finde den ene af de to hunde, og den savnes fortsat.

Motor

Sydkoreanere vil bygge verdens største yacht på imponerende 750 fod

Over to fodboldbaner kan placeres på megayachten, der får casino og teatre til dens 52 gæster. Topfarten lyder på 25 knob, men holdes farten på 20 knob, kan yachten sejle 10.000 sømil.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken