Gå til hoved-indhold

Gran Coupe 905 - største fra norske Nordkapp

Den norske båd, der bygges i Polen, kan sejle 40 knob. Man anbefaler at den sejles med 1 x 300 hk eller 2 x 200 hk.

Motorbaadsnyt.dk besøger kæmpe Regal-værft i USA

Regal-værftet, der producerer 2.000 både årligt på mellem 19 og 42 fod, ligger i Orlando, der er kendt for Disney World. Journalister fra hele verden var inviteret til Regal, der nu fejrer 50 år. Sidste år omsatte værftet for 165 mio. dollars. I USA boomer salget pt.

Cranchi E30 Endurance har fået blødere linjer og nye detaljer

Den nye Cranchi E30 Endurance, der vises frem på Cannes Yachting Festival, har fået bedre funktionalitet og mere elegance, fortæller importør fra ShipShape, Martin Rasmussen.

Soldreven specialbåd viser aarhusianerne ny vinkel af smilets by

Aarhus Festuge er i fuld gang – også på vandet, hvor Solbaaden.dk viser Jyllands hovedstad fra et anderledes perspektiv. Tre forskellige ruter er en del af den anderledes rundfart.

Risbjerg er klar til Copenhagen Boat Show med Sea Ray, Beneteau og Askeladden

Risbjerg A/S er dansk importør af Sea Ray, Beneteau og Askeladden, og ser frem til at præsentere et bredt udsnit herfra på den flydende udstilling i Ishøj, der starter 30. august 2019. Se fotos i toppen af artikel.

Landets BRIG-sejlere sætter kurs mod fjerne dansker-kyster i august

Ejere af BRIG-motorbåde samles til august, hvor socialt samvær, hyggelig sejlads og fine madretter er på menuen. Det er brandets danske forhandler, Pro-Safe, der står bag eventen.

Svensk redningsbåd kan tage 150 personer ombord ved masseevakuering

En 50 fod lang motorbåd er på vej til de frivillige reddere i det svenske søredningsselskab, der i båden kan være på vandet i op til ti timer. Rassy-familien har doneret fartøjet.

Italiensk luksus-tender til bådens agtergarage

Motor og styrekonsol vippes enkelt på fartøjet, der dermed let kan anvendes som dinghy på større motorbåde med agtergarage. Suzuki-motor med elstart følger med båden.

Bådejer i Silkeborg fik falsk tip - snydt med dusørpenge efter tyveri af Chaparral SSI 180

Silkeborg-sejler udlover en dusør på 10.000 kroner til den, der giver ham det tip, der sikrer ham båden igen. Allerede lørdag fik han det første tip, men det var falsk og kostede Mogens Laursen 5.000 kr. Båden er ikke forsikret.

Askeladden 435 Lite stjålet fra havn i Limfjorden

En Askeladden 435 Lite-motorbåd er stjålet fra Stejlepladsen i Hjarbæk Havn ved Limfjorden. Traileren var sikret med kugle-kobling-lås, og både motor og båd har flere særlige kendetegn.