Gå til hoved-indhold

Bådejer i Silkeborg fik falsk tip - snydt med dusørpenge efter tyveri af Chaparral SSI 180

Silkeborg-sejler udlover en dusør på 10.000 kroner til den, der giver ham det tip, der sikrer ham båden igen. Allerede lørdag fik han det første tip, men det var falsk og kostede Mogens Laursen 5.000 kr. Båden er ikke forsikret.

Askeladden 435 Lite stjålet fra havn i Limfjorden

En Askeladden 435 Lite-motorbåd er stjålet fra Stejlepladsen i Hjarbæk Havn ved Limfjorden. Traileren var sikret med kugle-kobling-lås, og både motor og båd har flere særlige kendetegn.

Oplev RIB-BRIG og Audi i aktion på danske havne i maj

Audi er gået sammen med Pro-Safe Marine, hvor de tre dage i foråret sætter fokus på flexleasing af biler såvel som både. Road & Boat Showet 2019 finder sted tre forskellige steder i Danmark.

Politiet valgte to potente 250 hestes Mercury V8 Verado-påhængsmotorer

Efter vandscooterulykken i maj 2017 opruster Station 1 nu med helt nydesignet alu-RIB båd. Med en topfart på 50 knob har Københavns Politi særdeles gode kort på hånden i Københavns Havn og omegn i båden, der netop er leveret.

Hot Cranchi E26 Classic - Martin Rasmussen forklarer om dagsejler med klassisk udtryk

Er du til klassisk udseende motorbåde, hvor du let sejler 40 knob og med masser af luksus og steder, hvor du både kan sole dig og sove, så er den italienske Cranchi 2E26 Classic et godt bud. Motorbaadsnyt.dk var på Cannes Yachtshow og fik en rundvising af den danske importør Martin Rasmussen fra...

Tidligere lodsbåde skal fange menneskesmuglere i Middelhavet

To mindre, hurtiggående fartøjer, leveret til Søværnet, har kurs mod Middelhavet, hvor de skal indgå i overvågningen af EU's ydre grænser. Også de frivillige i Marinehjemmeværnet kan se frem til at modtage tre lodsbåde.

Ny svensk aluminiumsbåd kan sejle over 70 knob

Med 850 hestekræfter og et moderne skrog kan båden HC9 hurtigt komme fra A til B. Det nye værft High Coast of Sweden præsenterede båden i starten af marts.

Coronetten - et dollargrin fra 1960'erne

Træværket skinner fortsat på de populære Coronet-motorbåde, der lader tankerne flyve tilbage til de glade 60'ere. Fyens.dk kiggede nærmere på de smukke fartøjer under Boat Show.

Limbo Både: Familien Christensen har bygget håndoplagte glasfiberjoller i 50 år

Nordjyske Limbo Både er blandt de få værfter, der producerer deres joller på dansk grund. Den danske kvalitet og et design, der tilrettelægges efter kundens behov, har holdt nordjyderne flydende trods finanskriser og en bådproduktion, der i stigende grad rykkes mod billige lønninger i øst.

Årets Powerboat Nordkapp 720 Noblesse sejler 50 knob

Den norske båd tog prisen Powerboat of the Year 2019 i Europa. Den er da også proppet med detaljer og sejler som en drøm, helt op til over 50 knob, fortæller importøren Tempo Bådsalg, der lige nu udstiller båden på Boat Show i Fredericia.