Gå til hoved-indhold

Fire nominerede til lystfiskeri i Best of Boat Award 2019 - motorbaadsnyt.dk har stemt

Best of Boat Award 2019 findes på Boat & Fun Berlin 21.11. 18 jury medlemmer stemmer fra 16 lande, herunder motorbaadsnyt.dk, der nu er med. Se video med Beneteau Barracuda 9, Merry Fisher 605 Marlin, V-Boats Fishpro 54 og Wellcraft 352 Fisherman.

X-Yachts vil bygge motorbåde i Danmark - køber svenske HOC Yachts

Produktionen flyttes fra HOC Yachts i Visby i Gotland til X-Yachts faciliter, forklarer X-Yachts CEO, Kræn Nielsen. X-Yachts vil vise de deres nye motorbåde frem på Boot-udstillingen i Düsseldorf i 2021. - Bådene bliver på 33 fod, oplyser X-Yachts til minbaad.dk.

Yamarin 63 DC til dag- og weekendture - ny finne ser dagens lys

Yamarin 63 DC  er skabt til dagsejlads eller weekendture, hvor man fx kan stå på vandski fter båden eller bare nyde sejlturen og tage en badetur med familie eller venner. Topfarten er 43 knob med en 150 hk Yamaha-motor.

Gran Coupe 905 - største fra norske Nordkapp

Den norske båd, der bygges i Polen, kan sejle 40 knob. Man anbefaler at den sejles med 1 x 300 hk eller 2 x 200 hk.

Motorbaadsnyt.dk besøger kæmpe Regal-værft i USA

Regal-værftet, der producerer 2.000 både årligt på mellem 19 og 42 fod, ligger i Orlando, der er kendt for Disney World. Journalister fra hele verden var inviteret til Regal, der nu fejrer 50 år. Sidste år omsatte værftet for 165 mio. dollars. I USA boomer salget pt.

Cranchi E30 Endurance har fået blødere linjer og nye detaljer

Den nye Cranchi E30 Endurance, der vises frem på Cannes Yachting Festival, har fået bedre funktionalitet og mere elegance, fortæller importør fra ShipShape, Martin Rasmussen.

Soldreven specialbåd viser aarhusianerne ny vinkel af smilets by

Aarhus Festuge er i fuld gang – også på vandet, hvor Solbaaden.dk viser Jyllands hovedstad fra et anderledes perspektiv. Tre forskellige ruter er en del af den anderledes rundfart.

Risbjerg er klar til Copenhagen Boat Show med Sea Ray, Beneteau og Askeladden

Risbjerg A/S er dansk importør af Sea Ray, Beneteau og Askeladden, og ser frem til at præsentere et bredt udsnit herfra på den flydende udstilling i Ishøj, der starter 30. august 2019. Se fotos i toppen af artikel.

Landets BRIG-sejlere sætter kurs mod fjerne dansker-kyster i august

Ejere af BRIG-motorbåde samles til august, hvor socialt samvær, hyggelig sejlads og fine madretter er på menuen. Det er brandets danske forhandler, Pro-Safe, der står bag eventen.

Svensk redningsbåd kan tage 150 personer ombord ved masseevakuering

En 50 fod lang motorbåd er på vej til de frivillige reddere i det svenske søredningsselskab, der i båden kan være på vandet i op til ti timer. Rassy-familien har doneret fartøjet.