Gå til hoved-indhold

Et højt fribord og store vinduer sikrer tør sejlads i Alukin DP 650

Det svenske værft lancerer i 2020 deres populære bowrider i et nyt design, der skal øge komforten og bådens funktionalitet. Syv personer kan nyde sejladsen i den opdaterede DP 650'er.

Jeanneau-bowrider med sporty linjer og plads til solbadning

Med et hurtigt V-skrog og to cockpits har designerne bag den nye Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA ikke blot tænkt på den sejlerglade skipper, men også på de solhungrende gæster. Fire køjer kan trylles frem om læ.

Hollandske Maxima Boats til søer, fjorde og kanaler sælger godt til livsnydere

De hollandske både koster helt ned til 112.900 kr. for en Maxima 490 Tender med 20 hk påhængsmotor og op til 269.900 kroner for samme model med 25 hestekræfter. - Bådene er til dem, der vil nyde en god dag på vandet i et roligt tempo, siger Peter Fris fra Siim Båd & Motor.

Hjemmebygget træbåd sejler 82 knob - se video

Svenske Tommy Hansen har konstrueret og bygget sin egen speedbåd, der med en 250 hestekræfters Mercury-motor når 82 knob på loggen. Mediet Land viser film og interview.

Svensk daycruiser har badeplatform med brus

Skyl saltvandet af på bådens badeplatform, inden cockpittet igen entreres. Flere siddepladser og en dobbeltkabine findes på båden, der har premiere dette forår.

Saxdor 200 Sport - en kombineret jetski og motorbåd

En høj fart og fin rummelighed for sejleren på denne finskbyggede båd, der leveres i en klassisk og en pro-model. Båden kan sejle op til 45 knob.

Tucos ProZero med indbygget dieselmotor og Z-drev leveres til persontransport til lakseopdræt

Den Norske lakseopdrætter Havkar Drift AS overtager ny ProZero Workboat fra Tuco i Faaborg. ProZero skroget sørger for komfortabel og sikker sejlads selv i voldsomme søer, hvor mange fartøjer skal må give op.

Gæstesejlere i Norsminde må nu ikke bruge gratis slæbested - et stigende problem

I Norsminde syd for Aarhus føler nogle trailerbådejere, at deres adgang til naturen begrænses. Slæbestederne er dyre at vedligeholde, og trailerne fylder på p-pladsen. Et problem, der ses i flere havne. Der er mere end 100.000 trailerbåde i Danmark.

Midtjylland rykker: Siim Båd & Motor viste 150 motorbåde frem i to weekender for 3.000 mennesker

Og i weekenden 7. og 8 marts kører Siim Båd & Motor ved Silkeborg den sidste bådudstilling i denne omgang. Motorbaadsnyt.dk blev chokeret over, hvor mange både der var, og hvor mange der ser på både midt inde i Jylland. Garmin var der også og solgte kortplottere og radarer.

Gitte Juhl viser rundt på lækker italiensk Invictus 320 GT

Godt nok skal du slippe 2,2 mio. kroner, men du får også masser af design, store Volvo Penta V8-motorer og luksus på den 32-fods båd, hvor der er køjeplads til fire. Få video-rundvisning af båden, vi var om bord i.