Gå til hoved-indhold

Tidligere lodsbåde skal fange menneskesmuglere i Middelhavet

To mindre, hurtiggående fartøjer, leveret til Søværnet, har kurs mod Middelhavet, hvor de skal indgå i overvågningen af EU's ydre grænser. Også de frivillige i Marinehjemmeværnet kan se frem til at modtage tre lodsbåde.

Ny svensk aluminiumsbåd kan sejle over 70 knob

Med 850 hestekræfter og et moderne skrog kan båden HC9 hurtigt komme fra A til B. Det nye værft High Coast of Sweden præsenterede båden i starten af marts.

Coronetten - et dollargrin fra 1960'erne

Træværket skinner fortsat på de populære Coronet-motorbåde, der lader tankerne flyve tilbage til de glade 60'ere. Fyens.dk kiggede nærmere på de smukke fartøjer under Boat Show.

Limbo Både: Familien Christensen har bygget håndoplagte glasfiberjoller i 50 år

Nordjyske Limbo Både er blandt de få værfter, der producerer deres joller på dansk grund. Den danske kvalitet og et design, der tilrettelægges efter kundens behov, har holdt nordjyderne flydende trods finanskriser og en bådproduktion, der i stigende grad rykkes mod billige lønninger i øst.

Årets Powerboat Nordkapp 720 Noblesse sejler 50 knob

Den norske båd tog prisen Powerboat of the Year 2019 i Europa. Den er da også proppet med detaljer og sejler som en drøm, helt op til over 50 knob, fortæller importøren Tempo Bådsalg, der lige nu udstiller båden på Boat Show i Fredericia.

Ørnen er landet i Fredericia - BRIG Eagle 8 har danmarkspremiere

I forlængelse af BRIG's 20 års jubilæum på dansk jord, fremviser Pro-Safe i Korsør toppen inden for RIB-både til lystmarkedet herhjemme, nemlig deres BRIG Eagle 8. Afløseren for BRIG Eagle 780 kan lige nu ses på Boat Show.

Pontonerne blev revet af redningsbåd - nu er afløseren klar

Lynettens redningsselskab kan atter komme på vandet i egen båd. Efter et uheld i sommer blev deres nye Humber 8m Offshore søndag døbt på Boat Show.

Snedkeren Christian har 75 hjemmebyggede modelbåde i stuen

Snedkeren fra Aalborg har designet og bygget over mere end hundrede modelbåde. Både, som alle kan sejle og sikrede ham seks DM-pokaler i sommer. Se nogle af modellerne på Boat Show.

Dansk Marine Center ny forhandler af tyske Viper og Auster

Fabriksafprøvede Viper-både og det billigere alternativ, Auster, kan nu købes i Danmark. Bådene er 100 procent tyske og produceres i Budenheim.

Siim viser otte finske både på Boat Show - to Flipper-både har premiere

Silkeborg-virksomheden Siim Båd & Motor bringer finske småbåde til Danmark, når bådudstillingen åbner fredag. Flere Danmarkspremierer er på programmet.