Gå til hoved-indhold

Dansk Marine Center ny forhandler af tyske Viper og Auster

Fabriksafprøvede Viper-både og det billigere alternativ, Auster, kan nu købes i Danmark. Bådene er 100 procent tyske og produceres i Budenheim.

Siim viser otte finske både på Boat Show - to Flipper-både har premiere

Silkeborg-virksomheden Siim Båd & Motor bringer finske småbåde til Danmark, når bådudstillingen åbner fredag. Flere Danmarkspremierer er på programmet.

Jet Capsule Royal Version 001 - blærerøvsbåd med 63 knob

Kapslen er cirka otte meter lang og 3,5 meter bred, og så kan den fyre dig hen over vandet med en fart på helt op til 115 kilometer i timen.

Kunden kan selv tilpasse designet på ny ProZero-model med P-top

ProZero 9,3-meter P-top er af Tuco Marine udviklet med omhu for at sikre fleksibilitet i designet. Det betyder, at designet kan tilpasses efter kundens krav uden kompromis med fartøjets pålidelighed og sikkerhed.

Dansk Søredningsselskab i chok - igen udsat for tyveri på Fyn

Gearkassen og motorbenet er blandt andet forsvundet fra motoren, der sidder på Dansk Søredningsselskabs redningsbåd i Bregnør Havn. Tyverierne gør det sværere for de frivillige redningsfolk at hjælpe nødstedte sejlere i området.

Nyt job? Skippere søges til sejlads på Odense Å

30 timer ugentligt kan du i sæsonen sejle med turister i Odense. Duelighedsbevis er et krav, og du må være indstillet på at slette sommerferien sydpå fra kalenderen.

Ny Sea Ray 320 bowrider på Boat Show fra Risbjerg - plus ni andre både

Den 32 fod lange motorbåd fra amerikanske Sea Ray vises for første gang i Danmark om to uger. På messen i Fredericia viser Risbjerg A/S desuden ny Askeladden samt otte andre modeller fra de to værfter samt fra franske Beneteau.

Danskere køber finskbyggede Grandezza-både - se to på Boat Show

Den populære Grandezza 28OC har blandt andet sneget sig ind på Baadhusets stand i Fredericia. En båd, der er skabt til de skandinaviske vind- og vejrfold og blandt andet leveres med stort skydetag.

Dansk Søredningsselskab i Lynetten får ny sej Humber RIB med store Suzuki-motorer

Med et højt fribord og høj næse kan Humbers offshorebåd, leveret af Baadhuset.dk i Beder, sejle i al slags vejr. Lynettens søredningsselskab i Øresund har netop bestilt båden, der leveres med miljørigtige Suzuki-motorer. Dansk Søredningsselskab viser båd på Boat Show.

Lystsejler kræver 58.000 kr. i bjærgeløn efter at have hjulpet sejler

Det kunne være blevet ualmindeligt dyrt for en grundstødt sejler, da han modtog hjælp fra en anden medsejler. Retten har nu afvist kravet om bjærgeløn.