Gå til hoved-indhold

Gitte Juhl viser rundt på lækker italiensk Invictus 320 GT

Godt nok skal du slippe 2,2 mio. kroner, men du får også masser af design, store Volvo Penta V8-motorer og luksus på den 32-fods båd, hvor der er køjeplads til fire. Få video-rundvisning af båden, vi var om bord i.

Sikkerheden er i top på sportsfiskeren Sandström Z63

Den svenske styrepultbåd er designet med flere tiltag, der skal højne sikkerheden ombord. PUR-skum gør blandt andet båden flydedygtig trods vandindtrængning.

Finske Terhi 480 - en sporty multitasker

Den 15 fod lange motorbåd byder på alsidig sejlads til hele familien. Fem personer kan være ombord på båden, der er designet med plastskrog.

Norske lakseopdrætter Havkar Drift AS overtager ny ProZero Workboat fra Tuco

Den nye ProZero 8m Full Cabin er udstyret til og bruges som en hurtig og fleksibel arbejdsbåd til fiskeopdræt og persontransport i Norge. Båden er nu overtaget af Havkar Drift AS efter succesfulde prøvesejladser på ProZero-værftet, Tuco Marine i Faaborg.

Hjemmebygget 13 fods speedbåd med 1000 hestekræfter og dobbelt turboaggregat

Amerikaneren Andrew Backlund ved noget om speedbåde og motorer. Se her, hvordan han håndterer de 1000 hestekræfter på en lillebitte, livsfarlig speedbåd.

Finske Flipper 900 St sælger godt hos Siim Båd og Motor - se galleri

Jacob Siim fra Siim Båd og Motor ved Silkeborg gav en rundvisning på den finske båd, der var på boot-udstillingen. Båden har fire faste sovepladser, elektrisk skydetag og er i det hele taget i en størrelse, hvor mange danskere kan være med på prisen.

 

Askeladdens JD 920 Qooga - tilpas selv designet til dagens sejlads

Nyheden fra Askeladdens JD-serie kan hurtigt omdannes fra weekend- til fiskerbåd, når moduler ombord fjernes. Båden er samtidig designet med stort agterdæk.

Populær Qooqa-jolle har vokseværk - nu godkendt til last på 2,5 ton

Den aktive fisker kan tage en endnu større fangst ombord på den nye JD 770 Qooqa, designet af Askeladden. Med et ekstra isforstærket skrog er båden optimal til sejlads i grønlandske farvande.

Jeanneau-bowrider med sporty linjer og plads til solbadning

Med et hurtigt V-skrog og to cockpits har designerne bag den nye Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA ikke blot tænkt på den sejlerglade skipper, men også på de solhungrende gæster. Fire køjer kan trylles frem om læ.

Artemis Technologies elektriske eFoiler på 11 m ProZero kulfiberfartøj fra Tuco

Svenske Artemis Technologies har annonceret et joint venture med Danske Tuco Marine Group i Faaborg for at producere verdens første nul-emissions arbejdsbåd, der ikke udskiller skadelige partikler.