Gå til hoved-indhold

Formfuldendt trollingbåd fra Kalundborg

Allan Nielsen fra Team Simone byder velkommen ombord på hans smækre Quicksilver 640W.

Tre danske trollingfiskere reddet i Blekinge

Et norsk brødrepar kom søndag danske fiskere til undsætning ved Blekinge. De måtte alle hjælpes ombord på nordmændenes Beneteau.

Fang flere fisk

Dybdekort er mange gange forskellen på en nul-bon og en vellykket tur med masser af fangster. Læs med og bliv lidt klogere på een af mulighederne.

Fynsk trollingbåd med en sikker opskrift

Når Bjarne Frydenlund Schou hopper ombord i Big Futte, er der som regel garanti for fangst - læs med og bliv lidt klogere på hvorfor.

5 holdere til fiskestangen

Skal stangholderen opdateres, er her fem bud til enhver pengepung.

Suzuki lancerer nye lette motorer i klassen 4/5/6 Hk

Påhængsmotorproducenterne’s evige kapløb om at skabe lettere og mere økonomiske påhængsmotorer, bringer igen Suzuki på banen, hvor de japanske snedkermestre nu lancerer, det der i øjeblikket er, markedets letteste påhængsmotorer i serien 4/5/6 Hk

Team NO-Luck - Den vildeste amerikanske OFF-SHORE fiskemaskine

Skipper og Ejer af Team NO-Luck Kent Morel fra Midtjylland har saltvand i blodet og en stærk hang til at stæben mod detaljens perfektionisme. Kom med ombord i hans vilde amerikanske OFF-Shore fiskemaskine – spækket med alt i GARMIN Elektronik.

Vertigo - En trollingbåd fra øverste hylde!

Hop med ombord på Vertigo, hvor skipper Thomas Helenius Christensen giver os en gennemgang på sin toptunede trollingbåd.

Beretning fra en førstegangskøber

Valg af båd er altid en afvejning af behov og økonomi - vi har mødt Michael Kreuz, der har valgt sin første rigtige båd, og han fortæller om årsagerne til at han valgte lige netop denne båd

Vinderne af NJSK Havkonkurrence er fundet

Efter en begivenhedsrig weekend, er vinderne fundet i den kraftigt voksende nordjyske fiskekonkurrence.