Gå til hoved-indhold

Video: Lær at kaste anker på seks minutter

Sommervejret har gjort sit indtog og lokker sejl-hungrende motorbådsejere på vandet. Drømmer du om en hyggelig søndag for svaj, giver engelsk video fra Coastal Safety smarte tips til ankring for begyndere.

Opret personlige batymetriske søkort med Raymarine Element GPS

Ny Raymarine Element Sonar/GPS giver fiskere mulighed for at få et klarere billede af, hvad der befinder sig rundt omkring båden. Samtidig kan brugerne sikre sig unikke kort i realtid.

Farten afgør valget af bundmaling til motorbåden

Skal malingen holde en hel sæson, bør hurtige sejlere kigge efter de hårde bundmalinger. Eksperter anbefaler tre produkter til Motorbaadsnyt.dk's læsere, herunder en miljørigtig maling uden biocider.

Alt-i-én-transducer fra Garmin giver ekkolodsbilleder i høj opløsning

Få klare ClearVü- og SideVü-scanningsekkolodsbilleder med den nye Garmin-transducer, der også kommer med et ”high/wide” CHIRP traditionelt ekkolod. Transduceren fås i to størrelser.

Skeln mellem fiskearter med nyt scanningsekkolod fra Garmin

Detaljerede billeder gør Panoptix LiveScope™ System anvendeligt for den ambitiøse fisker, der ønsker at få specifikke arter på krogen. AHRS-teknologien stabiliserer desuden billederne under søgang.

Miljørigtige påhængsmotorer fra Mercury - med 123 cc yder ny gasmotor 5 hestekræfter

En af årets store nyheder er en påhængsmotor med propangas som drivmiddel. Denne motor udleder op til tredive gange mindre miljøskadelige stoffer i forhold til tilsvarende benzinmotorer.

 

Let Fortress-anker - et af verdens bedste ankre til lystsejlads?

- I test efter test viser det sig, at ankereffekten hos Fortress-ankre er alle andre ankre på markedet overlegen, mener Anders Jessen fra Watski. Ankeret er dog ikke helt billigt.

Få alarm og overvåg batterispænding med dansk app

Et komplet alarm- og overvågningssystem til din båd uden abonnement forhandles nu af Carver Yachts. Systemet er danskproduceret og installeres af sejleren selv.

 

 

Raymarines nye DockSense bremser din båd før den rammer kajen

FLIR og Raymarine gør det nu langt lettere at lægge til kaj uden stress. Fem 3D-FLIR-kameraer på båden, GPS'er og sensorer sørger for, at båden automatisk bremser, hvis du er ved at ramme kajen, når du styrer båden med joystick. Der bruges positionssensitiv teknologi.

Teknisk sejlersko fra Musto kan også bruges på land

Hop i sejlerskoen på arbejdet eller til forældremøde i skolen. Mustos Dynamic Pro Lite-sko har flere anvendelsesmuligheder, ligesom den er designet med et særligt nattelook.