Gå til hoved-indhold

Motorbaadsnyt.dk tester Raymarines Element ekkolod - og fanger stor gedde

Med Raymarines Element ekkolod er troværdigt, hurtigt og let at bruge. Og vi fangede vi en Gedde med det nye system, vi testede ved Helsinki. Vi smed ikke fiskekrogen ud førend vi havde spottet fisk.

Raymarines Axiom-kortplotter understøtter nu integration af Yamaha Command Link

Raymarines serie af Axiom multifunktionsdisplays kan nu vise instrumenterne til op til 4 Yamaha udenbordsmotorer på ét display

 

Ny serie fra Musto med UV40-solbeskyttelse

Det sommerlige tøj beskytter sejleren mod solens stråler på de varme sommerdage. Shorts, bukser og t-shirt er en del af kollektionen, der er landet på hylderne hos de danske forhandlere.

2 i 1-bådshage og fortøjningskrog fra Scrubbis er nem og effektiv

En smart løsning, når man skal lægge til kaj eller have fat i fortøjninger, er nu på markedet fra Scrubbis. Det nye produkt sparer ikke kun plads, men tilbyder også fleksibilitet, fortæller importør HF Marine i Svendborg.

Brødrene Thranes luksusyachter opgraderer stabilisator-system hos Walsteds

Walsteds Baadeværft opgraderier blandt andet luksusyachternes stabilisator-system. De to fartøjer leveret af Holland Jachtbouw i Zaandam i 2018 er på begge skibssider udstyret med to bevægelige finner til modvirkning af bølgernes påvirkning.

Fusion lancerer endnu en radio i prisvindende Apollo-serie

Fusion udvider den prisvindende Apollo.serie med en ny RA670 marine stereo. Marineradioen kommer med bluetooth, connect TV og PartyBus-features, alt sammen for at gøre lydoplevelsen på vandet bedre.

Mangel på prisvindende Mercury-motorer udløser nye priser

Jørgensen & Dahl er danske importører af Mercury-påhængsmotorer, men dem er der mangel på. Det har udløst kampagnepriser på påhængsmotorerne i bredden fra 40-115 heste.

Stå på vandski efter førerløs båd med smart solomaskine

Solo SF150 styres trådløst af udøveren, der ikke længere behøver at ringe efter en fører til den trækkende båd, når han skal på vandet. Se video med det anderledes koncept.

RIB med foils i Danmark – svæver fra 17 knob og brændstof halveres

En flyvende RIB landede mandag i København. Når foilsene tager over, vil forbruget af brændstof mindskes, og de mange bølgeslag undgås. Interesserede kan få gratis prøvetur i denne uge.

Tjek ruller og spil inden trailerkøb – det kan blive dyrt

Selv en billig trailer kan blive dyr, hvis enkeltdelene ikke fungerer. På brugte trailere er chancen for en efter-regning ekstra stor, forklarer Lars Simonsen fra Herning Trailer- og Bådcenter.