Gå til hoved-indhold

Skeln mellem fiskearter med nyt scanningsekkolod fra Garmin

Detaljerede billeder gør Panoptix LiveScope™ System anvendeligt for den ambitiøse fisker, der ønsker at få specifikke arter på krogen. AHRS-teknologien stabiliserer desuden billederne under søgang.

Miljørigtige påhængsmotorer fra Mercury - med 123 cc yder ny gasmotor 5 hestekræfter

En af årets store nyheder er en påhængsmotor med propangas som drivmiddel. Denne motor udleder op til tredive gange mindre miljøskadelige stoffer i forhold til tilsvarende benzinmotorer.

 

Let Fortress-anker - et af verdens bedste ankre til lystsejlads?

- I test efter test viser det sig, at ankereffekten hos Fortress-ankre er alle andre ankre på markedet overlegen, mener Anders Jessen fra Watski. Ankeret er dog ikke helt billigt.

Få alarm og overvåg batterispænding med dansk app

Et komplet alarm- og overvågningssystem til din båd uden abonnement forhandles nu af Carver Yachts. Systemet er danskproduceret og installeres af sejleren selv.

 

 

Raymarines nye DockSense bremser din båd før den rammer kajen

FLIR og Raymarine gør det nu langt lettere at lægge til kaj uden stress. Fem 3D-FLIR-kameraer på båden, GPS'er og sensorer sørger for, at båden automatisk bremser, hvis du er ved at ramme kajen, når du styrer båden med joystick. Der bruges positionssensitiv teknologi.

Teknisk sejlersko fra Musto kan også bruges på land

Hop i sejlerskoen på arbejdet eller til forældremøde i skolen. Mustos Dynamic Pro Lite-sko har flere anvendelsesmuligheder, ligesom den er designet med et særligt nattelook.

Se fisk i realtid med transducer fra Garmin

Den nye Panoptix LiveScope™ LVS12 Transducer giver 30 graders fremadrettet og 30 graders nedadrettet scanningsekkolod i realtid. Se video af transduceren i aktion.

Forårsvarsel: Det første 2019-katalog fra Vetus er online

Allerede i starten af januar har den første udstyrsforhandler sendt sit forårskatalog på gaden. Se blandt andet en ny instrumentserie og VF-motorer.

Sådan fortøjer du hurtigt din båd

Det norske motorbådsmagasin Båtliv viser her hvordan du hurtigst sætter din fortøjning på bådens klampe.

Raymarine Element forbedrer lystfiskernes visning under vand

Ny kombination af ekkolod og GPS til lystfiskere giver overlegne billeder, hastighed og enkelthed, lover Raymarine.