Gå til hoved-indhold

Hold skimmelsvamp og korrosionsskader på afstand med elektronisk affugter

Når temperaturen falder, og båden efterlades på landjorden for vinteren, øges risikoen for et dårligt indeklima ombord. Smart affugter med en fem liter stor tank kan afhjælpe problemet.

Raymarine Danmark forstærker med ekspert i Seapilot og kortplottere

Erik Raabe, tidligere dæksofficer i det svenske søværn, er nu hos Raymarine i Køge, hvor hovedkontoret er i Danmark. Her skal han være med til at sælge Raymarine. Erik kommer fra stilling i True Heading/Seapilot.

Motorbaadsnyt.dk tester Docksense - båden sejler selv på plads den sidste meter

Havnemanøvre uden buler. Det er blevet en del lettere at lægge til kaj med Docksense fra Raymarine, viser motorbaadsnyt.dks test. Fem kamearaer og sensorer sørger for at du ikke buldrer ind i kajen.

Ny Mercury 450R til konkurrencer har et 40 procents højere drejningsmoment

Den nyeste motor fra Mercury Marine, 450R, er specielt udviklet til racing- og performancebåde. Motoren, der koster fra 420.000 kr., leverer en max effekt på 450 heste og har et drejningsmoment, der er 40% højere end den hidtidige største Mercury-påhængsmotor, Mercury 400R.

Motorbaadsnyt.dk tester Raymarines Element ekkolod - og fanger stor gedde

Raymarines Element ekkolod er troværdigt, hurtigt og let at bruge. Vi fangede en gedde med det nye system, vi testede ved Helsinki. Vi smed ikke fiskekrogen ud, førend vi havde spottet fisk.

Raymarines Axiom-kortplotter understøtter nu integration af Yamaha Command Link

Raymarines serie af Axiom multifunktionsdisplays kan nu vise instrumenterne til op til 4 Yamaha udenbordsmotorer på ét display

 

Ny serie fra Musto med UV40-solbeskyttelse

Det sommerlige tøj beskytter sejleren mod solens stråler på de varme sommerdage. Shorts, bukser og t-shirt er en del af kollektionen, der er landet på hylderne hos de danske forhandlere.

2 i 1-bådshage og fortøjningskrog fra Scrubbis er nem og effektiv

En smart løsning, når man skal lægge til kaj eller have fat i fortøjninger, er nu på markedet fra Scrubbis. Det nye produkt sparer ikke kun plads, men tilbyder også fleksibilitet, fortæller importør HF Marine i Svendborg.

Brødrene Thranes luksusyachter opgraderer stabilisator-system hos Walsteds

Walsteds Baadeværft opgraderier blandt andet luksusyachternes stabilisator-system. De to fartøjer leveret af Holland Jachtbouw i Zaandam i 2018 er på begge skibssider udstyret med to bevægelige finner til modvirkning af bølgernes påvirkning.

Fusion lancerer endnu en radio i prisvindende Apollo-serie

Fusion udvider den prisvindende Apollo.serie med en ny RA670 marine stereo. Marineradioen kommer med bluetooth, connect TV og PartyBus-features, alt sammen for at gøre lydoplevelsen på vandet bedre.