Gå til hoved-indhold

14 supertips til brug af trailer og slæbested

Her er hurtige tips til, hvordan du undgår kø og gør håndteringen af båd og trailer til en god oplevelse

Sommerhavne: Hundested – børnenes favorit

De yngste familiemedlemmer bliver aldrig trætte af havnen, fortæller Helsingør-sejler Marie Sejrsgaard. Indenfor få kvadratmeter finder familien alt, de har brug for på sejlerferien.

Malene: Lokale øl et hit på Odden

Det er skønt at have friheden til at ændre planer – især når man havner midt i en hyggelig fest, fortæller Malene Wilken, der er på sejlerferie i Vindö 40.

Elektrisk havnebus undviger sejler og støder ind i husbåd

Efter episoden er stoppestedet Holmen Nord midlertidigt lukket. Ulykken indtraf under en prøvesejlads af én af København Kommunes fem nye havnebusser.

Sommerhavne: Dyvig Bro – en sønderjysk perle med vandrutchebane i havnebassinet

Den afsidesliggende havn er ikke et typisk mål for turister, men gæstesejlere i alle aldre er vilde med marinaens afslappende omgivelser. Også 36-årige Stine Marie Jakobsen fra Faaborg, der besøgte Dyvig Bro med kæresten og to børn.

Tyskere opsiger kontrakter på stribe med danske lystbådehavne, fordi regeringen har lukket grænsen

Lige nu opsiger tyskere med båd i Danmark deres kontrakter med de danske lystbådhavne på stribe, fordi de ikke må komme over grænsen.

Vil du være havnefoged på Agersø Havn udfor det vestlige Sjælland?

Slagelse Kommune søger en havnefoged til tiltrædelse hurtigst muligt. Havnefogeden har ansvar for Agersø Havn, grønne områder og genbrugsstation.

Ny Kommas Havnelods 2020-2022 viser over 1.000 havne i flere lande

Bogen på 712 sider er guiden for alle lystsejlere, og den nye udgave er gennemgribende opdateret og dækker danske, tyske, svenske og et udsnit af polske lystbådehavne – i alt over 1.000 havne.

Sæl inde i Odense Fjord - se optagelser

En sæl svømmede ensomt rundt i den inderste del af havnen i Odense.

Ny Manitou MT625H Comfort-teleskoplæsser på fast arbejde med 800 både i Egå

Mandskab og maskiner er klar til en ny sæson for fuld kraft i Egå Marina. Med en teleskoplæsser og en veldimensioneret bådtrailer får den aarhusianske havn nye kræfter.