Gå til hoved-indhold

Tyskere opsiger kontrakter på stribe med danske lystbådehavne, fordi regeringen har lukket grænsen

Lige nu opsiger tyskere med båd i Danmark deres kontrakter med de danske lystbådhavne på stribe, fordi de ikke må komme over grænsen.

Vil du være havnefoged på Agersø Havn udfor det vestlige Sjælland?

Slagelse Kommune søger en havnefoged til tiltrædelse hurtigst muligt. Havnefogeden har ansvar for Agersø Havn, grønne områder og genbrugsstation.

Ny Kommas Havnelods 2020-2022 viser over 1.000 havne i flere lande

Bogen på 712 sider er guiden for alle lystsejlere, og den nye udgave er gennemgribende opdateret og dækker danske, tyske, svenske og et udsnit af polske lystbådehavne – i alt over 1.000 havne.

Sæl inde i Odense Fjord - se optagelser

En sæl svømmede ensomt rundt i den inderste del af havnen i Odense.

Ny Manitou MT625H Comfort-teleskoplæsser på fast arbejde med 800 både i Egå

Mandskab og maskiner er klar til en ny sæson for fuld kraft i Egå Marina. Med en teleskoplæsser og en veldimensioneret bådtrailer får den aarhusianske havn nye kræfter.

Superyachts strandet på Mallorca efter corona - må ikke forlade lukket havn

På Mallorca må ingen både forlade havnen, kun hvis det tjener sikkerhedsformål.

Havnene skal rapportere om fremmede både efter grænselukning

I weekenden valgte regeringen at lukke landets grænser som et led i inddæmningen af det corona-udbrud, der har lammet det danske samfund. I Odsherred er tre havne berørt og har dermed fået ekstra en ekstra opgave. Tuborg Havn har ikke haft besøg af udenlandske sejlere.

Sundby Mors Havn skal fikses for 2,2 mio. kroner efter flydemole drev i højvande i februar

Under uvejret 9. februar rev dele af flydemolen omkring havnen sig løs fra fortøjningerne og flød ind i havnen blandt både og bådebroerne.

Ti husbåde skal skabe nyt liv i Grenaa Marina

Der bliver længere mellem sejlerne i Grenaa. Marinaen søger derfor nye veje med husbåde fra Zunshine Living, der kan trække anderledes målgruppe mod havneområdet.

57-årig sejler faldt i vandet da han sprang fra sin båd i Ålbæk

En mand fra Nordjylland fik sig ufrivilligt en kold overraskelse, da han lørdag aften ville springe i land fra en båd i Ålbæk Havn. På den glatte bådebro mistede han fodfæstet og faldt i vandet, der kun var få grader over frysepunktet.