Gå til hoved-indhold

Flot kapsejlads og gratis havnefest med livebands på Kulturhavnen i Helsingør

Klassiske træbåde, musik og fest under åben himmel. Lørdag den 7. august er alle inviteret til gratis KAJ-KALAS på Kulturhavnen, hvor danske ’Expressen’ blandt andet spiller op til dans.

Find lystbådehavne der matcher din dybgang – havneportal hjælper på vej

Undgå unødige grundstødninger med MarinaGuides søgefunktion. En funktion, der hurtigt giver et overblik over de havne, som matcher din dybgang. Også andre parametre kan vælges.

Tag bedstemor med på sejltur - ny handicaplift hjælper bevægelseshæmmede ombord i Stubbekøbing

Selv for godt gående kan det være vanskeligt at klatre ombord på en lystbåd. Stubbekøbings nye lift er derfor en kærkommen gave til sejlere med fysiske begrænsninger eller handicaps.

Havnepatruljen på vandet i København - hav styr på disse seks regler

Sommeren igennem patruljerer de københavnske betjente i havnen for at skabe tryghed for sejlere og områdets øvrige brugere. Særligt seks regler må bådejerne være opmærksomme på - se dem her.

Odden Havn får landets første undervandssti

På Nordsjælland kan du med snorkel tage på tur under vandet. Stien, som netop er indviet, holdes åben for besøgende i hele sommerperioden.

Småøerne vil gerne have flere besøg af tursejlerne

Nyt initiativ knytter småøerne sammen i et turismesamarbejde for at tiltrække flere tursejlere. At sejle til de små øer er nemlig noget ganske særligt. Her mærker man den rigtige fornemmelse af god tid, gæstfrihed og et velfortjent pusterum.

"Gule" lande som Tyskland og Norge, kan sejle til Danmark uden at gå i isolation

I dag kan sejlere fra "gule" lande, som Tyskland og Norge, komme ind i Danmark uden at skulle gå i isolation, fortæller Foreningen af Lystbådehavne i Danmark.

Beboer filmer vanvidssejlads i Københavns Havn: Spørgsmål om tid, før en ulykke sker igen

Både i alle størrelser ræser hastigt gennem havnen dagligt, siger Bo Schriver, der selv er sejler og formand for Bådelaug Havnestad. Han mener, at bådene i Københavns Havn sejler væsentligt hurtigere end de seks knob, der er den tilladte hastighed i hovedløbet.

Find dit slæbested med nyt site, slaebestedet.dk

Frank Larsen fra Hejlsminde har skabt et nyt site. - Jeg har motorbåd på trailer og kører rundt med den. I den forbindelse har jeg lavet en ny hjemmeside for slæbesteder. På denne side har jeg også brugt lidt tid på at samle regler på vandet, forklarer han til Motorbaadsnyt.dk

Udby Lystbådehavn ved Randers har udsolgte bådpladser for første gang nogensinde

Som noget helt nyt har Udbyhøj Lystbådehavn måttet sige nej til nye lystsejlere: Alle pladser er optaget.