Gå til hoved-indhold

Ny norsk Askeladden C70 luksus til daycruising - nu med stejlere stævn end sin forgænger

Afløseren for den populære C65er hedder C70. Vi så den luksuriøse daycruisere på Copenhagen Boat Show. C70 er let at håndtere i vandet og på trailer, men den er samtidig stor nok til, at den kan bruges til tursejlads og social sejlads med vennerne.

Den søsikre familiebåd Rodman 31 Spirit har masser af plads - Danmarkspremiere på Copenhagen Boat Show

Spanske Rodman 31 Spirit, der bygges lige nord for Portugal, er med 2 x 150 hk Yamaha-motorer, men fås også med op til 2 x 300 hk. Båden er særlig søstærk og er godkendt i B-kategori, hvilket betyder at den er særlig stærk, siger importør Kenn Hansen fra Kenns Biler & Både.

’Havets Tesla’ Rand Boats kommer nu til Danmark og sælges af Tempo Bådsalg i Ishøj - se den på Cph Boat Show

Efter en årrække med stor succes i udlandet vender den danske virksomhed RAND Boats sig nu mod motorbådsmarkedet herhjemme med en ny, eksklusiv forhandleraftale. Se bådene på Copenhagen Boat Show

Tuco Marine har vundet udbud med et 15 meter langt ProZero fartøj til Nord universitet i Norge

Tuco Marine i Faaborg har solgt et 15 meter langt ProZero-fartøj til Nord universitet i Norge. Det nye fartøj markerer ifølge universitetet, en vigtig milepæl for universitets indsats med at udvide og styrke forskningskapaciteten inden for den maritime sektor.

Targa 32 AD Coupe har masser af muskler, men også plads til hygge - få en rundvisning

Targa 32eren er en offroader til søs. Skroget er ultra stærkt og det banker ikke i bølgerne. Targa er finsk kvalitet. Det koster da også pænt meget for båden, der fuldt udrustet koster fra 3,9 mio. kroner. Motorbaadsnyt.dk får en rundvisning af Kasper Reese.

To udenbordsmotorer på X-Power 33C gør båden hurtigere og mere støjsvag end med indenbordsmotor - få rundvisning

Få her en rundvisning på den lækre daycruiser X-Power 33C, der fuldt udstyret koster 3,6 mio. kroner med to motorer på hækken.

Få en rundvisning på den finske elbåd Q Yachts, som Skipperi bruger som delebåd

For 3.000 kroner om måneden kan du sejle lydløst i den finske elbåd Q Yachts, der sejler 10 knob på toppen, men sænker du hastigheden til 4-5 knob kan du sejle 100 sømil i den. Motorbaadsnyt.dk var om bord på båden, der udstilles på Boat Show.

Luksus daycruiser Frauscher 858 Fantom Air får folk til at stoppe op

På Boat Show i Fredericia 2023 ses en østrigsk daycruiser, som har masser af teaktræ og lækre sæder. Det er sejlads på den meget behagelige måde, især hvis solen skinner, men man skal også slippe lidt over to mio. kroner for båden

 

Skipperi's nye el-delebåd præsenteres på Boat Show 2023 i Fredericia

- Vi har premiere på en ny elbåd, som er udviklet sammen med finske Q Yachts. Den er knap syv meter lang og har bord, bænke og solseng og er perfekt til grøn og støjfri city-cruising, siger chef for Skipperi i Danmark, Bo Hilding.

Svenske Nimbus C8 går efter funktionalitet med bredt sidedæk

Ligesom sine søskende har Nimbus C8 et bredt walk-around-design, der bidrager til ekstra frihed og gør det nemt at gå forbi kahytten. Motorbaadsnyt.dk besøgte båden på bådudstilling i Helsinki forleden. En båd til lidt over en mio. kroner, men du får en herlig weekendcruiser.