Gå til hoved-indhold

Targa 32 AD Coupe har masser af muskler, men også plads til hygge - få en rundvisning

Targa 32eren er en offroader til søs. Skroget er ultra stærkt og det banker ikke i bølgerne. Targa er finsk kvalitet. Det koster da også pænt meget for båden, der fuldt udrustet koster fra 3,9 mio. kroner. Motorbaadsnyt.dk får en rundvisning af Kasper Reese.

To udenbordsmotorer på X-Power 33C gør båden hurtigere og mere støjsvag end med indenbordsmotor - få rundvisning

Få her en rundvisning på den lækre daycruiser X-Power 33C, der fuldt udstyret koster 3,6 mio. kroner med to motorer på hækken.

Få en rundvisning på den finske elbåd Q Yachts, som Skipperi bruger som delebåd

For 3.000 kroner om måneden kan du sejle lydløst i den finske elbåd Q Yachts, der sejler 10 knob på toppen, men sænker du hastigheden til 4-5 knob kan du sejle 100 sømil i den. Motorbaadsnyt.dk var om bord på båden, der udstilles på Boat Show.

Luksus daycruiser Frauscher 858 Fantom Air får folk til at stoppe op

På Boat Show i Fredericia 2023 ses en østrigsk daycruiser, som har masser af teaktræ og lækre sæder. Det er sejlads på den meget behagelige måde, især hvis solen skinner, men man skal også slippe lidt over to mio. kroner for båden

 

Skipperi's nye el-delebåd præsenteres på Boat Show 2023 i Fredericia

- Vi har premiere på en ny elbåd, som er udviklet sammen med finske Q Yachts. Den er knap syv meter lang og har bord, bænke og solseng og er perfekt til grøn og støjfri city-cruising, siger chef for Skipperi i Danmark, Bo Hilding.

Svenske Nimbus C8 går efter funktionalitet med bredt sidedæk

Ligesom sine søskende har Nimbus C8 et bredt walk-around-design, der bidrager til ekstra frihed og gør det nemt at gå forbi kahytten. Motorbaadsnyt.dk besøgte båden på bådudstilling i Helsinki forleden. En båd til lidt over en mio. kroner, men du får en herlig weekendcruiser.

 

Østrigsk Frausher 740 Mirage sejler 60 sømil med fem knobs fart med Torqeedo elmotor

Frauscher 740 Mirage Air fås enten med en 350 hk motor eller en el-motor fra Torqeedo. Vi så sidstnævnte på boot-udstillingen i Düsseldorf i 2023.

Finsk Targa 32 til den kræsne sejler

På boot i Düsseldorf er vi om bord på Targa 32 AD Coupe, der har masser af muskler, båden kan ifølge importør Kasper Reese fra Aabenraa, sejle 42,5 knob når der fyres op under 2 x 320 hk Volvo Pentaer.

Siim har stor stand og er bl.a. klar med Flipper 900-modeller til Fredericias Boat Show

Siim Båd & Motor byder i Frederiica blandt andet på Danmarkspremiere på familiecruiseren Aquador 300 HT, og så kan publikum kigge nærmere på en bred buket af Nimbus-bådtyperne op til 40 fod, samt Flipper 900 ST, 900 DC og sandsynligvis 800 DC.

Interview med Oscar Rand fra danske Rand Boats efter BOB-Award til Rand Source 22

Rand Source 22 imponerede med sit super ergonomiske dæklayout med smarte detaljer til dagsture, herunder en liggestol, som er usædvanligt for denne størrelse båd. Denne danske båd fås også som en elektrisk udgave fremover.