Gå til hoved-indhold
Småbåde
Rodman 31 Spirit koster fra 1,85 mio. kroner. PR-foto
Småbåde
Sådan ser den udstillede båd ud i Ishøj. Foto: Troels Lykke
Småbåde
Christoffer Hansen er daglig leder af Kenns Både & Biler. Foto: Troels Lykke

Den søsikre familiebåd Rodman 31 Spirit har masser af plads - Danmarkspremiere på Copenhagen Boat Show

Spanske Rodman 31 Spirit, der bygges lige nord for Portugal, er med 2 x 150 hk Yamaha-motorer, men fås også med op til 2 x 300 hk. Båden er særlig søstærk og er godkendt i B-kategori, hvilket betyder at den er særlig stærk, siger importør Kenn Hansen fra Kenns Biler & Både.

Af Troels Lykke |

Rodman-værftet i Spanien er kendt for at bygge erhvervsbåde, der kan tåle Atlanterhavet, har succes med Rodman 31 Spirit, der i denne weekend har Danmarkspremiere på Copenhagen Boat Show.

- Rodman bygger både fra 18 til 72 fod. Vi har store forventninger til salget af bådtypen, siger importør Kenn Hansen til motorbaadsnyt.dk.

Bænke kan flyttes på agterdækket via skinner

Vi var om bod på den 9,48 meter lange og 3,46 meter brede Rodman 31 Spirit og blev ikke skuffet. Båden er nemlig indrettet på en fin måde med et smart agterdæk, hvor bænkene kan rykkes sammen, når der skal hygges og de kan let skilles ad, via skinner, når der skal bades eller man skal lægge i havn.

Om læ er der en stor salon med masser af naturligt lys og om læ er der et fint toilet i styrbord side med bademuligheder. Fremme er der et rummelig forkahyt og i midten er der en en åbenkøje, hvor også to voksne kan sove.

Alt i alt en fornuftig og rummelig indretning, hvor man ikke vil for meget.

Vi anbefaler større motorer

Rodman 31 Spirit koster 1,85 mio. kroner med 2 x 150 hk Yamaha-motorer, her er topfarten 25 knob. Men hvis du ønsker 2 x 300 hk motorer bag på, som jeg havde valgt, vil prisen stige med cirka 250.000 kroner, men det vil farten også og du vil kunne plane med færre omdrejninger og dermed et lavere forbrug.

Båden fås også med indenbordsmotor.

Båden forhandles af i Rønnede ved Næstved af Kenns Biler & Både 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader