Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Drago 750 kan ses i Beder, syd for Aarhus, men også under udstillingen i Ishøj. PR-foto

Græske Drago 750 har verdenspremiere på Copenhagen Boat Show 2023

Drago 750 er til familien, der ønsker plads til hygge og planende sejlads, lyder det fra Baadhuset.dk, der udstiller båden i Ishøj på Copenhagen Boat Show.

Af Troels Lykke |

- Denne Drago 750 skal bare opleves, spækket med udstyr, elektrisk toilet ført til septiktank, bov propel, elektrisk ankerspil, køleskab med rustfri front, vask i toiletrummet, vask ude, hækbruser, sol arrangement i cockpittet, smart detalje, hvor ryglænet til det dobbelte førersæde kan vippes tilbage og ned for ekstra siddeplads i cockpittet, fortæller Claus Bak fra Baadhuset.dk i Beder.

Båden med en 250 hk Mercury Verado-motor koster 679.800 med udstyr.

Fire gode sovepladser i to kahytter

Også om læ er den græske båd også i orden, mener Baadhuset.dk

- Båden har fire gode sovepladser i to kahytter, hvor hovedkahytten byder på god ståhøjde og lækker aptering, vinduer i skrogsider og på dækket giver flot lysindfald, komplet SeaDek (soft teak) ekstra platforme i bag, flot aptering inde og ude, monteret op med en potent Mercury 250hk V8 udenbords motor, siger Claus Bak til motorbaadsnyt.dk.

Ståhøjde lover han også om båden, der kan es i Ishøj i denne her uge.

- Vi er i vanlig Drago-stil alene i klassen, hvor du får en rummelig kahyt med god ståhøjde, som reelt kan bruges, et virkeligt godt tilbud, vi udstiller båden hos, men udstiller den også på Copenhagen Boat Show i Ishøj fra torsdag 24. august og weekenden over, hvor båden har verdenspremiere.

Drago 750
Længde   7,45m
Bredde     2,43m
Vægt       1875kg (uden motor)
Pris          Kr. 679.800,-
I prisen er der omfattende udstyr 
monteret med en Mercury 250 HK V8 udenbordsmotor
Forhandler: www.baadhuset.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader