Gå til hoved-indhold

Reportage: Fiskeristyrelsen kontrollerer kuttere i Det Sydfynske Øhav

Hvad bliver der tjekket - og hvordan udvælges fiskere til kontrol? Fyns Amts Avis skriver om kontrolskibet Havørnen, der er på opgave i 2022.

Tilmeldingen til DM i Fladfisk er skudt i gang - Onsevig Havn er klar til dette års stævne

Det trettende DM i Fladfisk foregår i weekend 9-10. september 2023 fra Onsevig havn

Ved at kombinere farve og skygge giver Garmins nye forbedret relief shading et klarere overblik under overfladen

Nu tilgængelig med 120 % mere relief shading for at give klare bundstrukturdetaljer til flere kystnære og indre farvande rundt om i verden.

Garmin udvider ECHOMAP UHD2 kortplotterserie med nye funktioner og touchscreen-design til lystfiskere

Nye kortplottere tilbyder brugervenlig touchscreen med knapbetjening, Garmins best-in-class ekkolod, understøttelse af Garmin Navionics+ og mere. - ECHOMAP UHD2-serien har kraften og funktionaliteten til at imødekomme kravene fra nutidens lystfisker, lyder det fra Garmin.

Miljøstyrelsen mener: Hvalturister skal give delfiner og marsvin mere ro

Trænger sejlere og turister sig for tæt ind på havdyrene, er der risiko for, at de ændrer adfærd. Det bør ikke ske, og derfor udsender Miljøstyrelsen nu en såkaldt 'code of conduct', der skal hjælpe de nysgerrige besøgende på vej.

Fang flere fisk med Garmin - foredrag hos ShipShape om ekkolod og transducer

Er du interesseret i at høre mere omkring Garmins nyeste ekkolod / transducer produkter. Efter forespørgsel fra flere kunder, har vi fået Søren Vesth fra Garmin til at komme forbi til at holde et foredrag torsdag 27. oktober i Rungsted.

Garmin introducerer Echomap Uhd2-plotter-serien med ny hardware og moderne funktioner til lystfiskeren

5- og 7-tommer kombienheder med knapbetjening leverer Garmins best-in-class-ekkolod med indbygget trådløst netværk og understøttelse af Garmin Navionics+™-kartografi.

Fiskeristyrelsen beslaglægger tre kilometer ulovligt garn

En anmeldelse førte Fiskeristyrelsen til 36 ulovlige net, hver med en længde på omkring 100 meter. Er det en fritidsfisker, der står bag, har han blot ret til samlet at fiske med 135 meter garn.

Corona-bølgen gik i land - færre købte fiskertegn i 2021

Fortællingen om de mange danskere, der blev lystfiskere under corona-pandemien, blev kort. Allerede i 2021 er salget af lyst- og fritidsfiskertegn atter tæt på normalen.

135 både og 360 lystfiskere klar til DM i Fladfisk 2021 på Lolland

DM i Fladfisk er tilbage. Efter et Covid-19-pause år vil det store antal både igen invadere Onsevig, hvor det store ryk ind traditionen tro vil være fredag. Her vil bådene fylde godt på landevejene på vej mod Onsevig Havn. Lørdag 11. september går starten.