Gå til hoved-indhold
Lystfiskeri
- Lystfiskerne vil kende vandet bedre end en lokal takket være vores bedste ekkolod og kortlægning, og de vil nyde den lynhurtige kortgentegningshastighed og bekvemmelighed i ECHOMAP UHD2's alt-i-en-design, siger Garmins vicepræsident. PR-foto

Garmin udvider ECHOMAP UHD2 kortplotterserie med nye funktioner og touchscreen-design til lystfiskere

Nye kortplottere tilbyder brugervenlig touchscreen med knapbetjening, Garmins best-in-class ekkolod, understøttelse af Garmin Navionics+ og mere. - ECHOMAP UHD2-serien har kraften og funktionaliteten til at imødekomme kravene fra nutidens lystfisker, lyder det fra Garmin.

Af Troels Lykke |

Garmin annoncerede i dag nye ECHOMAP™ UHD2-serie kortplottere, der tilbyder lystfiskere førsteklasses funktioner som Ultra High-Definition ekkolod, understøttelse af Garmin Navionics+™ og Garmin Navionics Vision+™-kortlægning med daglige kortopdateringer, trådløst netværk til datadeling.

Og det understøttelse af Garmins prisvindende LiveScope™ live-scanning-ekkolod. ECHOMAP™ UHD2 er tilgængelig med en 6", 7" eller 9" lysstærk, sollys-læsbar touchscreen med knapbetjening, og lystfiskere kan nemt kontrollere og betjene de funktioner, de er afhængige af for en vellykket dag på vandet, inklusive zoom ind eller ud på kortet eller hurtigt skift mellem forskellige ekkolodsvisninger.

"ECHOMAP UHD2-serien har kraften og funktionaliteten til at imødekomme kravene fra nutidens lystfisker," sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg.

"De vil kende vandet bedre end en lokal takket være vores bedste ekkolod og kortlægning, og de vil nyde den lynhurtige kortgentegningshastighed og bekvemmelighed i ECHOMAP UHD2's alt-i-en-design."

Best-in-class ekkolod

Garmin fortæller videre i pressemeddelelsen:

Til krystalklar billeddannelse af fisk og struktur fås de nye ECHOMAP UHD2-kortplottere sammen med en Ultra High-Definition GT54UHD- eller GT56UHD-transducer, der giver strålende ClearVü™- og SideVü™-scanning-ekkolodsbilleder og forbløffende klare traditionelle CHIRP-ekkolod.

Garmin tilbyder valget af 16 levende farvepaletmuligheder, så det er nemmere at skelne fisk og struktur baseret på brugerens præferencer og fiskeforhold. Disse plottere er også kompatible med Garmin LiveScope, så lystfiskere kan se ekkolodsbilleder i realtid af fisk og struktur under og omkring deres båd op til 200' nedad.

Must-have kortlægning til sejlads og fiskeri

Find det perfekte fiskespot, eller naviger til den næste destination med forbedret situationsbevidsthed takket være understøttelsen af Garmin Navionics+ og Garmin Navionics Vision+ kortlægning af indland eller kyster.

Denne alt-i-én-kartografiløsning har livlige farver og en strømlinet grænseflade plus et års abonnement på daglige kortopdateringer for at levere overlegen dækning af land eller kyst fra verdens nr. 1 navn inden for havkortlægning.1

Garmin Navionics+ kortlægning er designet til problemfrit at guide sejlere på vandet eller hurtigt føre lystfiskere derhen, hvor fiskene kan gemme sig.

Den har også farveskyggede måldybdeområder, op til 0,5 m dybdekonturer, skygge på lavt vand og adgang til ActiveCaptain® community-indhold for værdifuld indsigt i interessepunkter sammen med anbefalinger og råd fra andre sejlere.

Takket være Garmin Navionics+-kortlægning kan ECHOMAP UHD2-brugere også bruge ActiveCaptain-appen til at drage fordel af Auto Guidance+-teknologi2på deres smartenhed for hurtigere ruteberegninger og forbedrede rutedetaljer.

Efter at have valgt afgangs- og ankomstpunkter tager Auto Guidance+ en række faktorer i betragtning – frihøjde, kortdata, populære ruter og ønsket dybde – og opretter derefter en foreslået rute, som søfolk kan følge til deres destination.

For mere avancerede funktioner kan sejlere og lystfiskere vælge premium Garmin Navionics Vision+ for at vide mere om de kyster, de sejler langs, eller søer, de fisker i. Premium Garmin-kartografi inkluderer alle de standardfunktioner, der findes i Garmin Navionics+, med tilføjelsen af relief-skygge, ekkolodsbilleder, unikke 3D-visninger, højopløselige satellitbilleder, luftfotografering og mere.

Del ekkolod og data trådløst på tværs af enheder

Uanset om du fisker med en ven eller ønsker fleksibiliteten til at tilføje endnu en kortplotter om bord, giver den indbyggede Wi-Fi®-forbindelse lystfiskere mulighed for trådløst at streame ekkolod og dele brugerdata, såsom waypoints og ruter, mellem to ECHOMAP UHD2-enheder.

Kunder, der allerede har en ECHOMAP UHD eller en ECHOMAP Ultra kortplotter ombord, kan tilføje en ny ECHOMAP UHD2 og drage fordel af de trådløse netværksmuligheder på tværs af hele systemet.

Opdateret hardware og design

Med et attraktivt hardware-redesign til at opfylde behovene hos den moderne lystfisker og samtidig bevare en ren og klassisk touchscreen med knapbetjening, har ECHOMAP UHD2 også Garmins nyeste brugergrænseflade og grafik, der giver et mere moderniseret udseende med intuitiv håndtering og kontrol.

For ekstra bekvemmelighed gør de nydesignede quick release beslag det nemt at fjerne enheden fra båden sidst på dagen. Den nye 9” ECHOMAP UHD2 tilføjer også en højopløsningsskærm med forbedrede detaljer, klarhed og synsvinkel sammenlignet med tidligere modeller.

De nye 6”, 7” og 9” ECHOMAP UHD2 plottere er tilgængelige med vejledende priser, der spænder fra DKK 6.999 til DKK 12.399. Besøg Garmin.com for at lære mere om hele ECHOMAP UHD2-serien og kompatibelt tilbehør.

Baseret på rapporteret salg i 2021

2 Auto Guidance+ er kun til planlægningsformål og erstatter ikke sikre navigationsoperationer

Motor
content-loader
content-loader
content-loader