Gå til hoved-indhold
Udstyr
GPSMAP 16x3 tilføjer mulighed for større touchscreen for større klarhed, forbindelse og kontrol. Foto: Garmin

Garmin udvider serie med brugervenlige funktioner på ny 16-tommer kortplotter

Garmin har netop annonceret  GPSMAP® 16x3 kortplottere – den nyeste tilføjelse til GPSMAP x3-serie, der kombinerer de samme brugervenlige funktioner, herunder indbygget Garmin Navionics+™-kortlægning og ekkolodsunderstøttelse, med en højopløst HD 16-tommer touchscreen.

Af Anna Brinch |

- GPSMAP x3-serien er kendt for at give lystfiskere og sejlere en hurtig, skarp og smart plotteroplevelse, der integreres problemfrit i deres Garmin marinesystem. Vi er glade for at tilføje en 16-tommer skærm til serien, hvilket yderligere udvider vores muligheder for at passe til et endnu bredere udvalg af instrumentpanelkonfigurationer, både nye og eftermonterede, fortæller Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales i en pressemeddelse fra Garmin. 

Det sejlere vil elske ved GPSMAP x3-serien:

  • Enkel navigation: Naviger mere selvsikkert i kyst- og indre farvande med Garmin Navionics+-kortlægning med Auto Guidance+-teknologi1, der inkluderer et etårigt abonnement med daglige opdateringer. Brugere kan også tilføje Garmin Navionics Vision+™ for premium-funktioner som højopløst relief shading og mere.
  • Slankt design: GPSMAP x3-serien er designet til en bred vifte af instrumentbrætkonfigurationer og tilbyder slanke designkanter med kant-til-kant glasskærme.
  • Imponerende processorkraft: Oplev hurtig og responsiv højhastigheds processorkraft, der gavner alle indbyggede sensorer som ekkolod og radar, mens den forbedrer brugeroplevelsen på tværs af hele netværket.
  • Indbygget ekkolod: Ekkolodsversionerne (GPSMAP xsv-serien) tilbyder indbygget understøttelse af Ultra High-Definition ClearVü™ og SideVü™ scanningsekkolod med levende farvepaletter med høj kontrast, der hjælper med at skelne fisk fra struktur sammen med traditionelle CHIRP ekkolod.
  • Kompatibel med LiveScope: For at hjælpe lystfiskere med at se hele deres båd i realtid, understøtter denne plotterserie hele udvalget af Garmin Panoptix™-ekkolod, inklusive det prisvindende LiveScope™-ekkolod med live-scanning (transducer påkrævet; sælges separat).
  • Force® integration: Når den er integreret med en Garmin Force trollingmotor, kan lystfiskere skabe ruter, mønstre og spor, som trollingmotoren kan følge, mens de fisker. Fra plotterskærmen kan de også styre hastighed, tjekke batteritid og meget mere.
  • Problemfri tilslutning: Byg nemt et indbygget marinesystem med kompatibelt ekkolod, autopilot, radarer, instrumenter, kameraer og mere ved at bruge NMEA® 2000 og Garmin Marine Network. Indbygget Wi-Fi® muliggør pålidelige softwareopdateringer, smart-notifikationer og mere via den gratis ActiveCaptain® app med en kompatibel smartphone eller tablet.

GPSMAP 16x3 serien forventet at være tilgængelig i marts og har vejledende udsalgspriser, der starter ved DKK 42.649, mens GPSMAP 16x3xsv-serien starter ved DKK 44.199. 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader