Gå til hoved-indhold

Køb Watskiprodukter med nyt kreditkort

Under sloganet ”Ingen kvaler Watskikortet betaler” lancerer Watski en måde at finansiere køb af reservedele og reparationer. De første 12 mdr. er rentefri.

Hvor længe holder et tursejl?

Et sejl holder ikke evigt. Men hvor længe kan det egentlig holde? Læs Jan B. Hansen fra Quantum Sails give et bud på det, og hvordan du kan forlænge sejlets levetid.

Kompakt redningskrans fra Palby og Watski

LifeSaver, der kom frem i 2007, er redningskransen pakket i et lille etui, der gør det meget nemmere at kaste den, og opbevare den om bord.

Nye spilhåndtag fra Ronstan

Slut med at dreje på knapper, eller bruge løftestang til at få spilhåndtaget af eller på. De nye spilhåndtag fra Ronstan kan betjenes med en hånd.

Premiere på RS Aero

Efter flere års udvikling, test af forskellige skrogvariationer og talrige rigmuligheder, kommer RS Sailing nu med en ny jolle, RS Aero.

efi-esbjerg har åbent hus 15.marts

efi-esbjerg, der før har givet minbaad.dks læsere gode tilbud, holder åbent hus d. 15. marts. Kom og få et tilbud og en snak med folk fra Garmin, Palby, Hempel og mange flere.

Boatshow i det Østjyske

I stedet for den årlige bådmesse i Bellecenteret, er der – de kommende to weekender – Boatshow hos Risbjerg A/S i Silkeborg, og hos Floor Marine i Risskov.

Vandtæt bluetoothhøjttaler

ECOROX er en lille bluetoothhøjttaler der er vandtæt og stødsikker. Den lille handy højtaler kan også bruges som handfree løsning, når du skal tale i telefon.

Hotte forårsnyheder til jollesejlerne

Med forårstemperaturer ude, begynder det at trække i sejlerne. Magic Marine er kommet med to nyheder, der gør det meget sjovere at være jollesejler.

Få tilbud på ny DS bådforsikring fra i dag

I dag åbner Dansk Sejlunions nye forsikringspakke, hvor bådejere kan hente fordelagtige tilbud på forsikringer fra tre forskellige selskaber.