Gå til hoved-indhold

Raymarine Axiom 2 XL Glass Bridge kortplottere er 30 procent hurtigere med 6 core processor

- Præcisionsbaseret kant-til-kant glaskonstruktion, den smukke, lysstærke skærm og den dramatiske  øgning af processorens kraft gør Axiom 2 XL til det smarte valg for system integratorer og bådebyggere, lyder det fra Raymarine.

Tjek ruller og spil inden trailerkøb – det kan blive dyrt

Selv en billig trailer kan blive dyr, hvis enkeltdelene ikke fungerer. På brugte trailere er chancen for en efter-regning ekstra stor, forklarer Lars Simonsen fra Herning Trailer- og Bådcenter.

Trækile er løsningen på simpelt dækskift til toakslede bådtrailere

Trækilen hæver tandemakslen, og det frithængende hjul er nemt at skifte uden en donkraft.

Vask sejlertøj på den rigtige måde - vask også ny imprægnering på

Giv din jakke en tur i vaskemaskinen efter længere ture, hvor hvor du har haft høj aktivitet og sveder meget. Vask gerne et par gange om året, og vask også ny imprægnering på, lyder det fra ekspert.

Trådløs dødmandskontakt MOB+™ leverer 100 % driftssikkerhed

MOB+™ er enkel når det kommer til trådløse dødmandskontakt. MOB+™ er udviklet til at levere 100 % driftssikkerhed, mens nedlukningen af ​​motoren skal finde sted et sekund efter, at brugeren falder over bord, fortæller Martyn Lewis fra Comstedt.dk

 

Foulfree holder dit sonarsignal rent - bundmaling ikke nok

Både, der ligger i havet i længere perioder, har problemer med tilsmudsning på ekkolodstransduceren. Brug af almindelig bundmaling anbefales ikke, uden beskyttelse får du hurtigt tilsmudsning på sensoren, lyder det fra grossisten Martyn Lewis fra Comstedt.dk

Små havne har svært ved at gardere sig mod tyveri - tre påhængsmotorer stjålet

I hverdagene er der typisk ikke mange mennesker, som opholder sig på de små havne, og derfor har politiet ofte ikke ret meget at gå efter, når der løber en anmeldelse ind om tyverier af påhængsmotorer, skriver TV MidtVest.

Farten afgør valget af bundmaling til motorbåden

Skal malingen holde en hel sæson, bør hurtige sejlere kigge efter de hårde bundmalinger. Eksperter anbefaler tre produkter til Motorbaadsnyt.dk's læsere, herunder en miljørigtig maling uden biocider.

Bådtjek – før forårsturen

Der er kort tid til påsken, hvor de fleste griber om vinkelsliberen og lakpenslen. Men alt det andet skal også være i orden. Læs om det vigtigste.

Garmin skal levere elektronik til X-Yachts powerboats

Garmin er blevet den førende leverandør af elektronik til fritidsbåde og har indgået aftaler med den ene bådproducent efter den anden. Nu har danske X-Yachts valgt Garmin til deres motorbådsserie X-Power.