Gå til hoved-indhold
LifeSaver kan monteres på søgelænder eller indbygges i båden. Foto: PalbyUdstyr
LifeSaver kan monteres på søgelænder eller indbygges i båden. Foto: Palby

Kompakt redningskrans fra Palby og Watski

LifeSaver, der kom frem i 2007, er redningskransen pakket i et lille etui, der gør det meget nemmere at kaste den, og opbevare den om bord.

Af katrine bertelsen |

LifeSaver fra svenske Hammar er smart i forhold til en stor hestesko, der fanger vinden og er svær at kaste, mens LifeSaver er pakket i et lille kompakt etui, med en selvoppustelig redningskrans indeni.

Etuiet er i skriggul UV-bestandig og slagfast plast, og selve redningskransen (også skriggul) er lavet af robust polyurethanbestrøget nylonvæv. Redningskransen har også et lille drivanker, så den ikke blæser væk.

LiveSaveren kan monteres på prædikestolen eller søgelænderet med en rustfri holder, eller kan indbygges i båden. Efter brug kan redningsvesten reetableres med en CO2-cylinder og fittings.

LifeSaver redningsvest i etui koster 1.399 kr hos Palby Marine

Den forhandles også hos Watski til samme pris.

LifeSaveren kan også indbygges.

Motor

Hot Chranci 26E - Martin Rasmussen forklarer om dagsejler med klassisk udtryk

Er du til klassisk udseende motorbåde, hvor du let sejler 40 knob og med masser af luksus og steder, hvor du både kan sole dig og sove, så er den italienske Chranci 26E et godt bud. Motorbaadsnyt.dk var på Cannes Yachtshow og fik en rundvising af den danske importør Martin Rasmussen fra ShipShape.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken