Gå til hoved-indhold

Danmarks sidste isbryder sælges for 30 millioner kroner

Et til salg-skilt på et større millionbeløb er sat på isbryderen Thorbjørn, der nu leder efter sin nye ejermand. En ejermand, der blandt andet vil kunne bruge båden til længere sejlture nordpå.

45 meter langt fiskeskib ramt af kæmpebølge - nu er skibet sunket, og to savnes nær Færøerne

Kambur, der er blandt Færøernes største fryse- og linefartøjer, kæntrede tirsdag i hårdt vejr. 14 besætningsmedlemmer er reddet med helikopter.

Storebæltsfærgen Dronning Ingrid forvandlet til hospitalsskib - dansk skibsassistent Lukas Nielsen er ombord

Dronning Ingrid, der tidligere sejlede mellem Korsør og Nyborg, er netop ankommet til eksotiske Madagasker. Blandt én af verdens fattigste befolkninger skal det nu flydende hospitalsskib tilbyde gratis lægehjælp til de lokale - og den danske skibsassistent Lukas giver en hånd med.

Den finske offshore-båd Sargo 45 fik stor pris fra Motorboat & Yachting - tre solgte i Danmark

Når man tænker på at en Sargo 45 typisk koster sejlklar fra 8,5 mio. kroner, så er det godt skuldret at have solgt tre til lille Danmark, men det er lykkedes for Henrik Juul Petersen fra DBC Marine i Skovshoved Havn. Samtidig har den finske båd fået en ankerkendt pris fra MBY.

12 danske værfter skal fremover vedligeholde Søværnets skibe

En syvårig aftale mellem Forsvaret og en række danske værfter skal fjerne de lange udbudsprocesser. I stedet skal miniudbud mellem de 12 værfter på dagsordenen.

 

Marex 440 Gourmet Cruiser nomineret til European Powerboat of the Year Award 2024 - to solgt til Danmark

- Vi er super stolte over, at Marex bliver anerkendt i en kategori med store både op til 14 meter, siger importør Kasper Reese om Marex' nye flagskib, der blev taget godt imod på udstillingen i Cannes i september. Marex fylder i år 50, mens Reese Marin fejrer 25 år som importør. Se galleri med…

Norske Marex 440 Gourmet får verdenspremiere på Cannes Yachting Festival

Marex 440 Gourmet Cruiser er en ny generation fra Marex med nye designlinjer. Med en længde på 13,70 meter og en bredde på 4,27 meter bådens Marex ny flagskib. Og i næste uge fra 12. til 17. september vises den frem på Cannes Yachting Festival, fortæller Reese Marin.

Princess V50 med luksuriøse omgivelser - vi så den på Cph Boat Show

Princess V50 står til knap 10 millioner danske kroner, men man får komfort som et sommerhus og en båd der er let at styre. Det fortæller Jessica Martinsson fra Princess Yachts på Copenhagen Boatshow i Ishøj, der foregik fra den 24 - 27 august.

Kom om bord på svenske Nimbus 365 - en drømmebåd for de fleste

Nimbus 365 Coupé med Volvo Penta D6 Diesel. er en langdistance cruiser skabt til livet til søs. Båden er proppet med masser af udstyr. Båden er ikke billig men til gengæld er den med stolte svenske håndværks-traditioner. Vi fik en rundvisning af Siim Båd & Motor.

 

 

 

 

 

Reese Marin har solgt over 300 norske Marex-både på 25 år

Bådbranchens nestor, Henrik Reese, fejrede 25 års jubilæum sammen med Marex , sønnen Kasper Reese og service chef Michael Hohmann under Boat Show i Fredericia, hvor de fik solgt nyheden, den meget prisvindende Marex 330 Scandinavia.