Gå til hoved-indhold

Norske Marex 440 Gourmet får verdenspremiere på Cannes Yachting Festival

Marex 440 Gourmet Cruiser er en ny generation fra Marex med nye designlinjer. Med en længde på 13,70 meter og en bredde på 4,27 meter bådens Marex ny flagskib. Og i næste uge fra 12. til 17. september vises den frem på Cannes Yachting Festival, fortæller Reese Marin.

Princess V50 med luksuriøse omgivelser - vi så den på Cph Boat Show

Princess V50 står til knap 10 millioner danske kroner, men man får komfort som et sommerhus og en båd der er let at styre. Det fortæller Jessica Martinsson fra Princess Yachts på Copenhagen Boatshow i Ishøj, der foregik fra den 24 - 27 august.

Kom om bord på svenske Nimbus 365 - en drømmebåd for de fleste

Nimbus 365 Coupé med Volvo Penta D6 Diesel. er en langdistance cruiser skabt til livet til søs. Båden er proppet med masser af udstyr. Båden er ikke billig men til gengæld er den med stolte svenske håndværks-traditioner. Vi fik en rundvisning af Siim Båd & Motor.

 

 

 

 

 

Reese Marin har solgt over 300 norske Marex-både på 25 år

Bådbranchens nestor, Henrik Reese, fejrede 25 års jubilæum sammen med Marex , sønnen Kasper Reese og service chef Michael Hohmann under Boat Show i Fredericia, hvor de fik solgt nyheden, den meget prisvindende Marex 330 Scandinavia.

Tredje utroligt stærke Targa 46 leveret til Danmark og Nordtyskland

Havets offroader. Det er nu mulighed for at møde tre af de stærkt havgående Targa, nemlig Botnia Marins flagskib Targa 46, der kommer til at sejle i de danske og nordtyske farvande. En båd, der fås fra 7,5 mio. kroner, men så klarer den alverdens bølger.

 

Princess X80 Explorer har soveværelse med herligt udsyn fremme i kahytten

Vi var om bord på Princess X80 Explorer til 53,6 mio. kroner. Superyachten var et godt blikfang på Princess Yachts stand på boot i Düsseldorf.

Princess Yacht klar på boot-udstilling med syv både heraf en verdenspremiere, Princess S72

Princess Yachts kommer med 7 både på boot i januar 2023, inklusive en verdenspremiere, en Princess S 72, en europæisk premiere, Princess Y85. Udover fremvisning af både er der også socialt samvær på Princess kæmpe stand, hvor der sjældent spares på champagnen.

48 fods let motorbåd fra Delta Powerboats bliver i kulfiber og kræver mindre motorkraft

Delta Powerboats, der fremstiller sine både på Ösel uden for Estland, lancerer nu en båd på godt 15 meter i kulfiber. Den lanceres med 2xV12 Verado fra Mercury med en effekt på ikke mindre end 1200 hestekræfter.

Masser af plads og luksus på Princess X95 til 120 mio. kroner - få en rundtur

X95 er udstyret med en splinterny bølgebryder-bov, som med de øvrige ændringer tilføjer 15 procent mere effektivitet sammenlignet med en traditionel skrogkonstruktion. Samtidig er der virkelig meget plads om bord. Vi var om bord på superyachten i Cannes.

Merry Fisher 1295 Fly kan det meste med 900 hestekræfter fra tre påhængsmotorer

Jeanneaus Merry 1295 Fly er den største model i den populære Merry Fisher-serie. Den byder på masser af comfort til cruising og er udstyret med tre støjsvage påhængsmotorer fra Yamaha på hver 300 hestekræfter.