Gå til hoved-indhold
Lystfiskeri
ECHOMAP UHD2-serien har vejledende priser, der spænder fra DKK 3.499 til DKK 5.849. PR-foto

Garmin introducerer Echomap Uhd2-plotter-serien med ny hardware og moderne funktioner til lystfiskeren

5- og 7-tommer kombienheder med knapbetjening leverer Garmins best-in-class-ekkolod med indbygget trådløst netværk og understøttelse af Garmin Navionics+™-kartografi.

Af Troels Lykke |

Garmin kommer nu med ECHOMAP™ UHD2 plotter-serien, der er med et 500W levende, højkontrast scanningsekkolod samt helt ny hardware med en skærm, der kan læses i sollys og mere.

CHOMAP UHD2-plottere tilbydes i en ny 5-tommer samt den populære 7-tommer skærm, og har fysiske knapper til nem kontrol og betjening af funktioner, som enhver lystfisker er afhængig af for en vellykket tur, herunder markering af vigtige waypoints eller hurtigt skifte mellem forskellige kortvisninger.

Del ekkolod og data 

Samtidig muliggør indbygget Wi-Fi problemfri deling af ekkolod og brugerdata mellem to ECHOMAP UHD2-enheder ombord.

- ECHOMAP UHD2-serien tilbyder vores bedste ekkolod i klassen, brancheførende kortlægning og fiskefindingsfunktioner, der gør det muligt for lystfiskere at fiske som en lokal, fortæller Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg.

- Denne nye serie, der er værdsat som en budgetvenlig mulighed, udnytter enkelheden og tilgængeligheden af et design med fuld knapbetjening, samtidig med at den leverer alle de nødvendige funktioner, du ønsker på vandet - fra lynhurtig gentegning af søkort og skarpe ekkolodsvisninger til understøttelse af vores ny Garmin Navionics+ kartografi. ECHOMAP UHD2 er pakket med kernekortlægning og ekkolodsfunktioner og hjælper brugere med at forfølge deres næste episke fangst eller udforske indre og kystnære farvande med større selvtillid.

Opgradering mulig

Uanset om du fisker med en ven eller ønsker fleksibiliteten til at tilføje endnu en plotter om bord, giver det indbyggede trådløse netværk lystfiskere mulighed for at streame ekkolod og dele brugerdata, såsom waypoints og ruter, mellem to ECHOMAP UHD2-enheder.

Når den er parret med en ECHOMAP UHD2, leverer GT20-TM transduceren et skarpt billede af struktur, agn og fisk – lige fra plotterskærmen.

For endnu større klarhed kan brugere tilføje deres indbyggede system ved at købe en GT24UHD-TM-transducer med Ultra-High Definition scanning-ekkolod – CHIRP traditionel og ClearVü – for at målrette og identificere en bredere vifte af fisk i levende farveskemaer.

Detaljerigt indhold

For avancerede kortfunktioner, daglige kortopdateringer og mere understøtter ECHOMAP UHD2-plottere den nye Garmin Navionics+™-kartografi.

Ud over at have et væld af detaljerigt førende marinekortlægnings-indhold lige ved hånden og muligheden for at spore op til 5.000 waypoints giver ECHOMAP UHD2-serien imponerende hurtige og jævne kortgengivelseshastigheder for at sikre, at lystfiskere er klar til deres næste kast, lover Garmin til bådpressen.

Brugere kan også få adgang til ActiveCaptain®-fællesskabet for lokal viden og information og problemfrit opdatere og opgradere deres søkort gennem ActiveCaptain-appen.

Opfrisket hardware og design

Ved at inkorporere stilelementer fra ældre Garmin ECHOMAP UHD-kortplottere debuterer denne UHD2-serie med et attraktivt hardware-redesign, der opfylder behovene hos den moderne lystfisker, samtidig med at den bevarer en ren og klassisk knapbetjening.

For at klare en række forhold på vandet har ECHOMAP UHD2-kortplottere en lysstærk skærm, der kan læses i sollys, samt Garmins seneste brugergrænseflade og grafik for mere intuitiv håndtering og kontrol.

Priser
ECHOMAP UHD2-serien har vejledende priser, der spænder fra 3.499 til DKK 5.849 danske kroner. Besøg Garmin.com for at lære mere om den fulde ECHOMAP UHD2-plotterserie og kompatibelt tilbehør.

For mere information kan du besøge Garmins virtuelle presserum eller følge med på facebook.com/garmindanmarkinstagram.com/garmindenmark eller Garmin Youtube. Tag også et kig på garmin.com/blog.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader