Gå til hoved-indhold
Småbåde
Her ses Rand Source 22. En båd som motorbaadsnyt.dk har testet i Kroatien hvor den bygges. Vi har været med til at kåre båden som Årets Båd i Europa, da vi er i juryen Best of Boats. PR-foto
Småbåde

’Havets Tesla’ Rand Boats kommer nu til Danmark og sælges af Tempo Bådsalg i Ishøj - se den på Cph Boat Show

Efter en årrække med stor succes i udlandet vender den danske virksomhed RAND Boats sig nu mod motorbådsmarkedet herhjemme med en ny, eksklusiv forhandleraftale. Se bådene på Copenhagen Boat Show

Af Troels Lykke |

Til trods for, at RAND Boats er verdens førende producent af elektriske og bæredygtige motorbåde, er den danske virksomhed gået under radaren herhjemme.

Med lanceringen af en række nye produkter, der egner sig bedre til nordiske himmelstrøg, gør RAND Boats dog nu sin entré på det danske marked gennem en eksklusiv forhandleraftale med Tempo Bådsalg i Ishøj Havn, som er blandt de mest erfarne og velrenommerede bådforhandlere i branchen, lyder det i en pressemeddelelse fra RAND Boats.

”Tempo Bådsalg er den oplagte samarbejdspartner for RAND. Vi har været i dialog med dem gennem en årrække og har ventet på, at timingen var rigtig. Vi er nu klar til at dedikere os mere til det danske marked, hvor vi skal have en naturligt fremmelig tilstedeværelse, og ser frem til samarbejdet med Tempo Bådsalg, som er en institution inden for handel med motorbåde af høj kvalitet i Danmark,” siger medejer og Chief Commercial Officer Oscar Kai Rand, der også kan fortælle, at størstedelen af RAND Boats’ nyskabende både allerede nu kan opleves og testsejles af interesserede købere hos Tempo Bådsalg.

RAND Boats’ ni produkter, som er blandt de mest nyskabende og brugervenlige på markedet, har siden selskabets etablering i 2014 opnået stor popularitet hos forhandlere i de europæiske stormarkeder – noget, som rekordomsætningen på 110 millioner kroner i 2022 vidner om.

Ligeledes er selskabet i dag en af de mest omtalte bådproducenter blandt forhandlere, industriobservatører og i den internationale bådpresse, hvor de jævnligt sammenlignes med Tesla Motors.

Grøn støtte fra den danske stat

Selskabet vil dog mere end at sælge både: RAND Boats arbejder nemlig aktivt på at skabe en bæredygtig forandring i bådindustrien. Det betyder blandt andet, at al plast i kompositproduktionen er genbrugsplast, ligesom der er fokus på eldrevne motorer og et lavere brændstofforbrug.

Af samme grunde yder den danske stat igennem Danmarks Grønne Investeringsfond (nu EIFO) finansiering til RAND Boats, som anvendes til udvikling af nye bådmodeller, et nyt bådklubkoncept samt investering i eldrevne motorer til store fritidsbåde.

Hør mere på Copenhagen Boat Show

Vil du høre nærmere om RAND Boats og samarbejdet med Tempo Bådsalg, kan du se frem til Copenhagen Boat Show den 24.-27. august i Ishøj. Kig forbi Tempo Bådsalgs stand og gå på opdagelse blandt flere af RAND’s modeller.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader