Gå til hoved-indhold
Småbåde
Rand Source 22 (Dänemark) Best of Boats Award 2022 Finalist | Best for Fun *** Local Caption *** Rand Source 22 (Denmark) Best of Boats Award 2022 Finalist | Best for Fun
Småbåde

Interview med Oscar Rand fra danske Rand Boats efter BOB-Award til Rand Source 22

Rand Source 22 imponerede med sit super ergonomiske dæklayout med smarte detaljer til dagsture, herunder en liggestol, som er usædvanligt for denne størrelse båd. Denne danske båd fås også som en elektrisk udgave fremover.

Af Troels Lykke |

Rand Source 22 fra Danmark imponerede BOB-juryerne og vandt kategorien Best for Fun. Giacomo Giulietti, chef for motorbådstester hos pressmare.it fra Rom i Italien, havde dette at sige om vinderen: 

"Rand Source 22 imponerede med sit super ergonomiske dæklayout med smarte detaljer til dagsture, herunder en liggestol, som er usædvanligt for denne størrelse båd. Denne danske båd fås også som en fremtidsrettet elektrisk udgave.”

Torsdag aften tog en glad Oscar Rand, grundlægger og administrerende direktør for Rand Boats, imod prisen og kommenterede:

“Dette var vores allerførste gang på BOB-finalist-shortlisten, og vi ramte direkte plet. Vi er utrolig taknemmelige og meget beærede, især i betragtning af den meget stærke konkurrence i kategorien Best for Fun. Det er fantastisk at kunne møde alle brancheeksperterne ansigt til ansigt her i Berlin på bådudstillingen,” siger Oscar Rand om båden, der er produceret i Kroatien, hvor Rand Boats driver deres værft ikke langt fra Split.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader