Gå til hoved-indhold
Småbåde
Nimbus C8 ser godt ud på vandet, men er også en rubust sag, som du kan sejle i året rundt, hvor der kan tændes op for oliefyret. PR-foto
Småbåde
Nimbus C8 ses her i Helsinki forleden. Fotos: Troels Lykke
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde

Svenske Nimbus C8 går efter funktionalitet med bredt sidedæk

Ligesom sine søskende har Nimbus C8 et bredt walk-around-design, der bidrager til ekstra frihed og gør det nemt at gå forbi kahytten. Motorbaadsnyt.dk besøgte båden på bådudstilling i Helsinki forleden. En båd til lidt over en mio. kroner, men du får en herlig weekendcruiser.

 

Af Troels Lykke |

Takket være dets brugervenlige og funktionelle design er Nimbus Commuter 8 (C8) et godt valg for dem, der ønsker at bruge deres båd dagligt, uanset vejret.

I C8, der er 7,93 meter lang og 2,55 meter bred, prioriteres plads og funktionalitet, der giver den bedst mulige bevægelighed og en følelse af frihed om bord. Noget mange motorbåde ofte mangler, synes vi her på motorbaadsnyt.dk.

Svenskeren, der importeres af Siim Båd & Motor A/S ved Silkeborg, har nemlig let tilgængelige opbevaringspladser, bredt side- og agterdæk, store skydedøre, noget der passer godt til det danske klima.

C8 er en således fleksibel og komfortabel helårsbåd, der fungerer lige så godt, uanset om du sejler alene eller med selskab.

- På trods af den mindre størrelse har vi prioriteret plads, der gør det nemt at komme af og på og flytte ombord. Tricket med C8 var at indbygge det samme høje niveau af funktionalitet og fleksibilitet som C9 men i et mindre skrog, siger Joacim Gustavsson, chefdesigner hos Nimbus Boats Sweden AB.

Farten opgives til plus 40 knob med en stor Mercury Verado V8 300 hk bagpå, hvor cruisingfarten er på 25 knob.

Fordæk med flere muligheder

Bådens fordæk tilbyder et multifunktionelt sted med siddepladser, der kan omdannes til lounge-, chill- eller sejlmode afhængigt af situationen.

Og det rummelige cockpit byder på masser af naturligt lys takket være dets ekstra store glasdøre, samt skydeglastagluge og oplukkelige agterdæksluge.

Båden kan nemt forvandles fra lukket til åben på få sekunder. Udover at skabe en let og åben båd, gør det også kommunikationen mellem besætningen ude og inde mere smidig.

Båden hjemtages på bestilling og den nye ejer har derfor mulighed for at være medbestemmende på farver, udstyr og motor størrelse.

Nimbus C11 kan ses på Boat Show i Fredericia

- I februar og marts kan opleve Nimbus’ største Cummuter C11 på Siim Båd & Motor A/S stand til Boat Show i Fredericia og derefter i vores showroom i Silkeborg, siger Peter Friis til motorbaadsnyt.dk.  Læs mere om C11eren:  www.siim.dk/baade-motorer/nimbus-c11/

Commuter 8
Længde 7,93 m 
Bredde 2,55 m 
Vægt 3009 kg 
Brændstofkapacitet 240 liter 
Vandkapacitet 50 liter 
Design Kategori C, 8 personer
Antal senge 2
Hastighed 40+ knob
Toilet i separat kabine
Tekøkken
Motoralternativer
Mercury Verado V8 250 hk
Mercury Verado V8 300 hk
Standardudstyr
Mercury Verado F250 XL EFI DTS V8 i Fusion White
Glasluge, der kan åbnes i kabinetaget.
Forhandler Siim Båd & motor A/S, Them
Pris med Mercury Verado F250 XL EFI DTS V8 i Fusion White fra 1,15

Motor
content-loader
content-loader
content-loader