Gå til hoved-indhold
Store både
Nimbus 365 Coupe kommer hjem til Siim Båd & Motor i dag ved Silkeborg. Båden koster 2.995.000 kr. som et introtilbud Volvo Penta D6 og masser af udstyr. PR-foto
Store både
Nimbus 305 findes også i programmet. PR-foto
Store både
Nimbus 405 til den der ønsker mere plads til familien. PR-foto
Store både
Sådan ser Nimbus 365 Coupe ud i salonen. PR-foto

Siim Båd & Motor A/S ny importør af svenske Nimbus-både - Nimbus 365 Coupe nu ved Silkeborg

Siim Båd & Motor er ny forhandler af det anerkendte brand Nimbus. Og i dag fredag kommer der en Nimbus 365 Coupe hjem til Siim Båd & Motor ved Silkeborg. Båden koster 2.995.000 kr. som et introtilbud med Volvo Penta D6 og masser af udstyr, fortæller Jacob Siim til motorbaadsnyt.dk.

Af Troels Lykke |

Siim Båd & Motor A/S er ny importør af Nimbus Boats i Danmark - Grønland samt Færøerne.

Firmaet afløser Ishøjfirmaet ShipCenter, der med Søren Jensen tidligere importerede kvalitetsbådene.

- Vi har igennem længere tid arbejdet stenhårdt på at blive importør af de anerkendte Nimbus-både. Nimbus er et af de suverænt stærkeste brands på bådmarkedet og passer perfekt ind i vores setup og fremtidsplaner, understreger direktør Jacob Siim.

- Lige siden jeg var lille og startede med at være med på bådmesser, har jeg altid ønsket mig at handle med Nimbus-både. Så det er en drøm, som går i opfyldelse, fortsætter en meget glad forhandler.

Svenskerne ser frem til stærkt samarbejde

Commercial Direktør for Nimbus Boats Jonas Göthberg i Sverige glæder sig også over nyheden og ser frem til et stærkt samarbejde med Siim Båd & Motor A/S, som han anser som en af Danmarks førende bådforhandlere.

I dag fredag 3. maj ankom en Nimbus 365 Coupe til Siim Båd & Motor til Them ved Silkeborg.

Europæisk pris for Nimbus Weekender 9

Det svenske værft Nimbus Boats tog også prisen Power Boat of the Year 2019  i januar med deres Nimbus Weekender 9, der er inspireret af 90'ernes kendte Nimbus 26 DC.

Weekender 9 er første båd, hvorpå Nimbus forsøger sig med udenbords-motor. Båden kan dog også fås med indenbords-motor fra Volvo Penta.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader