Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Jaoob Siim har syv sælgere klar når der er åbent hus. Her står han foran Axopar 37 og 28. Et nyt finsk, storsælgende mærke, som han nu importerer. Fotos: Troels Lykke
Kort Nyt
Axopar 28 til lige under 900.000 kr.
Kort Nyt
Aquador 300 HT.
Kort Nyt
Flipper-bådene er der masser af.
Kort Nyt
Cremo 550 HT er en storsælger med 200 solgte på cirka 20 år. Lige nu koster den 159.900 kr. med 40 hk Mercury motor.
Kort Nyt
Jacob Siim foran Cremo 550.
Kort Nyt
Aquador 300 HT
Kort Nyt
Hollandske Maxima både sælges også, de sejler typisk ikke særligt hurtigt og kræver ikke speedbådekørekort.
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Siim Båd & Motor viser 150 både frem i stor udstilling - se blandt andet Axopar, Nimbus og Aquador

Motorbaadsnyt.dk var forbi bådforhandleren i Them ved Silkeborg og blev mødt af et hav af nye både til priser fra 80.000 kroner og op til 5 millioner kroner. – Hvis du har bådene hjemme, vil kunderne også købe dem. Derfor har vi et stort lager, siger Jacob Siim.

Af Troels Lykke |

Siim Båd & Motor har en permanent udstilling. En udstilling, der vækker begejstring blandt motorbådsfolket og som rummer et utal af både i forhandlerens fire haller på 8.200 kvadratmeter.

Her er alt fra små Linder-joller til store, svenske Nimbus-både med modellerne C11, 365 og 405 i millionklassen - både, som danskerne netop nu tager til sig.

Da der i forrige weekend var åbent hus hos Siim Båd & Motor med gratis pølser og fadøl blev der blandt andet solgt to Nimbus-både, lyder det fra Jacob Siim, der viser Motorbaadsnyt.dk rundt i hallerne i denne uge.

Åbent Hus 2. og 3. marts

Lørdag og søndag den 2. og 3. marts 2024 går det atter løs fra klokken 10 til 16 med Åbent Hus. Her vil man blandt andet kunne se de populære, finske Axopa- både i størrelserne 28 og 37 til henholdsvis 899.500 kr. og 2,895 millioner kroner.

Et mærke, som sælger godt, har Them-forhandleren fundet ud af:

- Vi får også den nye Axopar 29 hjem. Den er lige blevet vist frem på boot-udstillingen i Düsseldorf, forklarer Jacob Siim.

Siim: Bådene skal kunne ses i Danmark

Jacob Siim øjner en god sæson i horisonten. Har han derfor satset stort og købt ind af både, dyre som billige:

– Hvis du har bådene hjemme, vil kunderne også købe dem. Derfor har vi et stort lager, og vi har da også solgt godt i år. Det er vigtigt at kunne levere hurtigt. Med salget er jeg faktisk positiv for denne sæson, mens jeg for få måneder var lidt spændt på, hvilken vej det skulle gå, men i har kunder her hver eneste dag, siger Jacob Siim med et undertrykt smil.

På udstillingen, som man roligt kan kalde Siim Båd & Motors åbent hus-arrangement, er der ligeledes en helt ny Aquador 250 HT fra Finland til 1,695 mio. kr., mens man også kan se den mere rummelige storesøster, Aquador 300 HT, som Motorbaadsnyt.dk testede i år i Finland.

Den koster 2,695 mio. kr. med 2 x 200 hk V6'er fra Mercury. En velsejlende båd, som mange familier vil få glæde af. Den fås desuden med en indenbordsmotor.

Mest solgte: Svensk Cremo 550 HT til 159.900 kr.

Den mest solgte båd hos den jyske forhandler er dog en Cremo 550 HT, som firmaet gennem tyve år har solgt mere end 200 af. Lige nu er den på kampagnetilbud for 159.900 kr. – dog uden trailer, men med en 40 hk Mercury-motor og Garmin-udstyr.

Du kan ligeledes finde de langsomtgående motorbåde Maxima Tender, som har deres helt egen hal, og mange flere bådtyper som eksempelvis Bella-, Bayliner-, Quicksilver- og Flipper-både. Flere brugte både spottede Motorbaadsnyt.dk også.

Se mere: siim.dk/

Motor
content-loader
content-loader
content-loader