Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Båden cruiser typisk op til 22 knob. Klik ude i siden og se flere fotos. PR-foto
Kort Nyt
Nimbus-både er kendt for ikke at være den billigste i sin størrelse, til gengæld har de en ret høj gensalgsværdi. PR-foto
Kort Nyt
Jacob Siim er her om bord på Nimbus 305 Drophead. Foto: Troels Lykke
Kort Nyt

Nimbus 305 Drophead er i landet - båden med et stort cockpit

På Copenhagen Boat Show var der temmelig mange besøgende om bord svenskeren med klassiske linjer. Nimbus 305 Drophead sælges med en Volvo Penta D3 hos Siim Båd & Motor ved Silkeborg. - Den imponerer straks man er om bord, forklarer Jacob Siim.

 

 

Af Troels lykke |

Der er ikke mange både, der efterhånden produceres i Norden, det sker mere og mere i Polen med især mindre motorbåde. Men Nimbus producerer stadig både i Sverige. Det sker i Mariestad, tæt på Göteborg.

Og kvaliteten med indretning, finish og materialevalg fejler stadig ikke noget, kunne vi se på Copenhagen Boat Show, hvor Siim Båd & Motor havde tre Nimbus-både med, der også talte modellen 305 Coupé og 365 Coupe.

Da vi mødte den 37-årige importør, jyske Jacob Siim på Copenhagen Boat Show havde han netop solgt en 305 Coupé, men det var 305 Drophead, som han hev os med om bord i.

Jacob Siim: Bedste cockpit

- Jeg synes bare at Nimbus 305 Drophead har et af de bedste cockpits man kan finde i den her størrelse båd. Vi har haft stor interesse for båden, forklarer Jacob Siim, der sælger båden for 1,9 mio. kroner med en Volvo Penta D3 om bord.

Skroget er ifølge Nimbus Boats skabt til at sejle godt om du går 5 eller 22 knob, samtidig skulle skroget sørge for at du har en god brændstofsøkonomi.

Båden sælges også med en tysk, elektrisk Torqeedo-motor.

Nimbus 305 Drophead til 1,9 mio. kr.
Længde    9,74 m
Bredde      3,25 m
Vægt    4025 kg
Motor    Volvo Penta D3
Benzintank    250 l
Motor HK    220 hk

Læs mere om båden hos Siim Båd & Motor

Motor
content-loader
content-loader
content-loader