Gå til hoved-indhold

Sejl efter små danske øer

God litteratur er guld værd i en ferie. Prøv fx Claus Jacobsens lille bog ’Kort og godt om 27 danske småøer’.

104-fods motorbåd totalt udbrændt

I sidste uge udbrændte motoryachten ”Ladiva” i Rybovich Marina ved Palm Beach, Florida på grund af utæthed i udstødningen.

Tornado rammer havn

Forleden skrev vi om en tornado. Nu er en lystbådehavn i en stor sø i Oklahoma, USA, ramt af en. Se også video med tornado i Sydney Hobart.

 

 

 

Nye dramatiske fotos fra brand i Ishøj

Brandmændene stod på de to både indtil de sank. Måske er branden opstået på en Bayliner under vedligeholdelse, men intet er sikkert, siger politiet til minbaad.dk på havnen. SE NYE BILLEDER.

Onsevig Havn er nyrenoveret

Den lille idylliske havn på toppen af Nordvestlolland er renoveret for 4,5 millioner. Hovedparten er doneret af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-kinney Møllers fond til almene Formål. Nu er havnen grøn og får det Blå Flag.

Havet er ikke et askebæger

Skod fra filtercigaretter er den form for affald, som oftest dukker op på verdens strande. Og cigaretfilter er af plastik og kan ligge i naturen i mere end 10 år, skriver Jacob Johannsen, der har en idé til Sejlunionen og FLID.

 

Hurtige motorbåde får måske trange kår i Roskilde

Danmarks Naturfredningsforening stiller sig skeptisk overfor en udbygning af lystbådehavnen i Roskilde, da den vil give mere trafik på fjord og jord

Bådklargøring i påsken - et must for mange

Nu er det nu. Bådene skal gøres klar. Vi har været i Kerteminde og i Svanemøllehavnen, hvor der arbejdes på bådene.

Danmarks første havnemesse en succes

I sidste uge var der for første gang messe for lystbådehavne. 21 firmaer udstillede i Fredericia. FLID stod bag.