Gå til hoved-indhold

Sådan reddede American Magic synkende AC75'er

American Magic-skipper Terry Hutchinson var overbevist om, at den foilende båd ville synke ud for New Zealand. Men en hurtig og effektiv indsats fra amerikanerne, konkurrenterne og de lokale myndigheder reddede båden. Se film om amerikanernes hårde uge i Prada Cup.

American Magic vælter i mærkerunding - AC75'er tog derefter en bunke vand ind og lignede en synkende båd

American Magic foilede mod første sejr i Prada Cup, da katastrofen ramte på Hauraki-bugten, hvor skipper Dean Barker rundede topmærke med over 40 knob. Da han faldt af fra vinden, stejlede AC75'eren, gik i stå og lagde sig om på siden. Se kæntring 2 timer og 47 min. inde i video.

3-0 til Ben Ainslies 'Rita' i Prada Cup

Dagens to sejladser gav sejr til briterne og italienerne, der begge slog amerikanerne. Vinden var svag i perioder, så holdene måtte undvære at foile flere gange. Britiske Ainslie startede atter bedst. Se fantastiske tv-optageler i fuld replay.

 

Team Rockwool Racing løfter sløret for vinderen af GC32-designkonkurrencen 2021

Efter at have modtaget mere end 150 designbidrag fra fans over hele verden, annoncerer Team Rockwool Racing i dag vinderdesignet, der kommer til at inspirere holdets GC32-katamarans nye look i 2021-sæsonen.

Lorenzen-kommentar: Sir Ben Ainslie - et fænomen som altid går efter at vinde

Til Danish Open i 2010 på Bornholm deltog Sir Ben. Her måtte OL-legenden nøjes med en lidet flatterende 7.plads, og jeg husker klart hans store frustration med specielt at forstå reglerne godt nok, forklarer Morten Lorenzen, tidligere chef for Danish Open. Lorenzen tegner et portræt.

5-dobbelt OL-medaljetager Sir Ben Ainslie overrasker: Slår italienere og amerikanere i Prada Cup

For tre uger siden siden tabte Ben Ainslie og Ineos Team UK seks sejladser i streg. Men i den indledende udfordrerserie, Prada Cup, slog briterne brutalt til og fører nu 2-0 over American Magic og Luna Rossa Prada Pirelli. Vinderne skal møde Team NZ. Se nattens to sejladser i Auckland i replay.

 

Udfordrernes Prada Cup i nat - se live fra kl. 04

Retten til at møde Emirates Team New Zealand er på højkant, når de tre udfordrere fra USA, Storbritannien og Italien for første gang mødes i Prada Cup. Det sker i aften mellem kl. 04 og 06 dansk tid. Få link til livesending.

43-årige Isabelle Joscke færdig i Vendeé Globe efter hydraulisk arm til køl stod af

33 IMOCA 60-sejlere startede for 66 dage siden i Frankrig. Nu er 26 tilbage i solojordomsejlingen, hvor førende Charlie Dalin i APIVIA fører i Sydatlanten med 4.158 sømil til mål, mens bundproppen Sébastien Destremau i MERCI er sidst i Stillehavet og har 11.409 sømil til målstregen.

Vegvisir Race skal finde ny klub - slut i Guldborgsund

Samarbejdet med Guldborgsund Kommune er bragt til ophør. Derfor får Vegvisir Race ny værtsby i år. Der pågår forhandlinger med flere kommuner om Vegvisir Race-værtsskabet, og de muligheder eventen rummer for udvikling af side-events, lover ejer af sejladsen, Morten Brandt.

Ingen skader under Team NZ kæntring - bare god træning - se vildt styrt

På fredag mødes de tre udfordrere fra Storbritannien, USA og Italien i Prada Cup i Auckland. Vinderne skal om små to måneder møde Team NZ, der netop lagde deres AC75'er ned under træning. Uden køl kan det være udfordrende. Se vilde kæntringsbilleder i 82 sek. lang video.