Gå til hoved-indhold

Vegvisir-sejlerne vil gerne starte i Nyborg - nu åbnes for flere deltagere

Efter 20 dages billetsalg ramte ”Vegvisir Race Nyborg 2021” 200 tilmeldte både, og dermed er der officielt udsolgt. Men for de håbefulde, der ikke nåede med i første omgang, er der nu gode nyheder, for flere billetter sættes til salg i løbet af april.

Små forårstegn: Dansk SailGP-hold rammer vandet i Bermuda først

Præcis som anemoner i skovbunden er det første tegn på forårets kommen, er søsætningen af de foilende F50-katamaraner det første tegn på, at SailGP officielt er tilbage på vandet. I fredags var den danske SailGP-båd med Rockwool som hovedsponsor den første, der ramte havoverfladen.

 

Guldborgsund Baltic Race får økonomisk rygstøtte med 225.000 kr. fra Guldborgsund Kommune

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget har bevilliget 225.000 kr. til den store maritime sportsevent, der afholdes fra 26. august for single- og doublehanded-sejlere. De skal kapsejle på tre forskellige banelængder fra 80 til 225 sømil.

Kapsejler Jan Hansen ny sælger af kulfiberbåden Aeolos P30

Den 1,5 tons tunge båd er 9,15 meter lang og har en 2,2 meter dyb køl, der kan justeres op og ned. AP 30 bygges lige nu i Dubai og koster med North 3Di-sejl og Garmin-kortplotter, i alt 1,51 mio. kr. Båden er opfundet af den tyske kapsejler Hans Genthe, der er vild med Silverrudder.

Warrer og Precht tager sølv ved OL-optaktsstævne på Lanzarote

49er-besætningen viser storform inden sommerens olympiske lege i Japan. Samtidig tilfalder den ærgerlige fjerdeplads Ida og Marie i 49erFX efter en skufffende ottendeplads i medal race.

ShipShape på Rungsted Havn viser tre Dufour-sejlbåde

Udstillinger verden over er aflyst, men importørerne viser i højere grad selv bådene frem. I dag og i morgen, den 26. og 27. marts, vises Dufour 360, 390 og 412 i Rungsted Havn.

Rindom klar til 50 knob på F50'er

- Jeg har heldigvis en stejl læringskurve, for der er mange ting, jeg skal lære. Det er en ret fed følelse pludselig at få en masse aha-oplevelser, og det er udfordrende at skulle være en del af et hold, når jeg er vant til at være alene i båden, siger Anne-Marie Rindom til DR.

To danske 49er-besætninger kæmper om medaljer på Lanzarote

Jonas Warrer og Jakob Precht holder fast i deres flotte andenplads, mens Ida Baad og Marie Thusgaard har sat sig på stævnets tredjeplads, fire point fra andenpladsen. I Nacra-klassen deltager Lin og en skadet C.P. på lavt blus.

One Star Challenge i Køge fejrer femårs jubilæum - lige nu 47 tilmeldte

Coronasejlads er lig med singlehand, siger ny stævneleder i sejladsen, 46-årige Mads Thusgaard-Madsen, der selv sejler med i en Granada 32, når starten til den 106 sømil sejlads rundt om Møn går lørdag den 22. maj. Der er plads til 100 solosejlere.

Forårstilbud på en spritny Wayfarer-jolle

Foråret og lempede coronarestriktioner banker på døren. Det har bragt Hartley, den engelske producent af Wayfarer-joller, i forårshumør, og derfor har de lavet et godt tilbud til danske sejlere, fortæller den danske Wayfarer-klub.