Gå til hoved-indhold

Dansk Sejlunions formand: OL i Japan ville blive forkert og unfair i år

- Uanset hvor utroligt skuffende det selvfølgelig opleves for atleterne, fans og for hele sportsverdenen, så ville alt andet end en udsættelse på dette fremskredne tidspunkt være forkert og unfair, siger Line Markert, formand for Dansk Sejlunion.

BREAKING: OL i Japan udskydes til 2021 - det er aldrig sket før i historien

IOC-præsident, Thomas Bach, bekræfter, at han er enig med Japans premierminister om, at OL udskydes til et tidspunkt i 2021. OL er aldrig tidligere blevet udskudt. Til gengæld blev legene aflyst i 1916, 1940 og 1944 på grund af verdenskrige. DIF og Team Danmark er tilfredse.

World Sailing: Det kan blive ekstremt vanskeligt at uddele OL-pladserne på vandet

Flere sejlere mangler endnu at sikre sig billetterne til OL i Tokyo, der fortsat afholdes til sommer. Med en kort tidsfrist og den aktuelle coronavirus kan det blive vanskeligt at sikre en fair uddeling af pladserne inden legenes start den 24. juli.

Anne-Marie Rindom: Fuldstændig urealistisk at holde et OL om 4 måneder

Ifølge verdens bedste kvindelige sejler, Anne-Marie Rindom, kan det slet ikke lade sig gøre at afholde OL denne sommer i Japan. - Det vil være rigtig fint at udsætte det mindst et år, så vi kan få ordentligt styr på situationen i verden, siger hun til TV2 Sport.

DIF og Team Danmark håber på hurtig beslutning om udsættelse af OL

Både DIF og Team Danmark bifalder IOC’s udmelding om at intensivere drøftelserne om en udsættelse af OL som følge af den verdensomspændende situation med corona. Lige nu er der uens træningsvilkår. I nogle lande er der fx udgangsforbud. Canada har meldt afbud.

 

 

KDY har succes med E-sejlads-træningen 'The Lockdown Series' - flere lande er med

- Da flere af vores medlemmer ikke kan komme på vandet grundet COVID-19, lancerer vi søndags E-sejlads-træning, 'The Lockdown Series', fortæller KDY-direktør Anders Myralf. Tyrkiet, Spanien, Sverige, Finland, Italien, Kroatien, Schweiz, Australien og Danmark er med.

Sebastian Kornum fra Skive sigter efter topplacering ved OL i 2024 i foil-windsurfing

Sebastian Kornum går efter ’de sjove placeringer’ ved OL i 2024, hvor foil-windsurfing for første gang er på programmet. Det kræver stor omvæltning fra professionel i World Cuppen til en del af Dansk Sejlunions windsurftrup i Aarhus, hvor det er slut med at køre solo.

OL-sejler Jonas Warrer om corona: Vandet er et forholdsvis sikkert sted

Over stort set hele verden er kvalifikationsstævner lukket ned, vores atleter kan ikke rejse ud af landet, og rigtig mange af dem har end ikke mulighed for at træne. Men i næste uge håber Warrer og Precht at komme på vandet i deres 49er i Aarhus. IOC-præsident Thomas Bach vil endnu ikke aflyse OL.

Coronavirussen flytter den populære Kielerwoche til september

Traditioner brydes. Også i Tyskland, hvor Kielerwoche udskydes til den 5.-13. september. Flere millioner mennesker har de seneste år taget del i sejlsportseventen.

 

Sejler skubbes i vandet under voldsom kollision i Caribien - se video

Deltagerne ved Superyacht Challenge Antigua holder vejret, da en yacht under høj fart påsejler en anden kapsejler. En gast blev efterfølgende bragt til sygehuset med indre blødninger.