Gå til hoved-indhold

Emil Erichsen fra Bornholm: 12-14 m/sek. modvind mod Gedser - kryds i 15 timer

Round Denmark Race. Holdet havde en rolig nat før Christiansø blev rundet klokken 8 og derefter Bornholm. Nu er der to reb i storsejlet. - Jeg vil tro vi skal krydse i 15 timer før vi kan falde af ved Langeland, siger Emil Erichsen. Se video-interview og Brøgger-fotos.

DK rundt. Se friske Heegaard-fotos fra Childhood1 ved Malmø - Bornholm tirsdag morgen

Childhood1 passerer Køge Bugt kl. cirka 22 mandag. Ved Stevns begynder de så småt at sætte kurs mod Christiansø. Emil Erichsen oplyser til TV 2 SPORT, at det går strålende. Lige nu sejler de 9-10 knob i let vind, og de forventer at nå Bornholm i morgen tidlig. Se Heegaard-galleri.

Bekking tæt på Øresund - krydser med kun 8 knob - hård kulling ventes ved Bornholm

Round Denmark Race. Det bliver benhårdt kryds fra Bornholm mod Gedser med i 27 til 35 knobs vind i den uregerlige Østersø, ser det ud til. For 16 timer siden vurderede Bouwe Bekking af VO 65eren Childhood1 vil være i Aarhus onsdag morgen og slå 8 timer af hidtil rekord.

OL-aktuelle favoritter Warrer, Baad og Rindom tog sejrene ved Aarhus Olympic Days 2020

Baad og Thusgaard, Warrer og Precht samt Rindom, der alle skal repræsentere de rød-hvide farver ved OL næste år, stod øverst på podiet i deres respektive klasser, da Aarhus Olympic Days 2020 sluttede i weekenden i Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Se Brøgger-fotos.

DK rundt med Bekking startede klokken 15 udfor Rømø - Læsø snart passeret - kurs mod Øresund

De logger 20 knob og har cirka 165 sømil til Danmarks nordligste punkt, skrev TV 2 om VO 65eren Childhood1 i aftes. Om bord med Bekking er blandt andet Dolmer, Salskov-Iversen og de kendte Havana-brødre i Round Denmark Race. Se dem på Tracking. TV2 følger holdet.

Youngsters får eget ligastævne i Sletten - sejlere fra hele landet møder op

Efter vellykkede Youngsters Camps får landets unge sejlere nu deres eget Youngsters Ungdomsligastævne i de populære J/70-både med intense sejladser og smukke omgivelser i Sletten 22.-23. august. Ungdomsligastævnet forventer 18 hold fra hele landet.

Erichsen-brødre håber at kunne sejle Danmark Rundt Offshore på tre et halvt døgn

Havana-sejlerne Emil og Theis Midé Erichsen bliver såkaldte "On Board Reporters" på Bekknigs VO 65er Childhood, hvor de skal dokumentere rekordforsøget til TV2, men kommer samtidig til at tage aktiv del i sejladsen på 775 sømil. Den nuværende rekord lyder på tre døgn og otte timer.

VO 65eren Childhood 1 klar til Danmark rundt med Bekking, Dolmer og gaster

Det handler om at vente på det rigtige lavtryk og så gå i aktion. Og Bouwe Bekking må have set et gunstigt vejrvindue, for søndag 28. juni med bl.a. Havana-brødre om bord, starter Childhood 1 fra Rømø i Vesterhavet og går styrbord om Jylland. 775 sømil venter.

Ydmygt Elliott 35 SS hold først i mål i Sjælland Rundt - besætning takker Helsingør Sejlklub

- Tak til Helsingør Sejlklub, for at gøre sejladsen til en realitet! Vi ved det var en kamp, men den var meget værdsat af os deltagere, fortæller Rungsted-skipper Michael Møllmann, der kom i mål fredag aften kl. 20.26. Første solo-sejler blev Jan Møller på 42 timer og 59 min i en Aphrodite 101.

17 både corona-afvist i Sjælland Rundt - sejlere kaldt til start af flyveledere fra Kastrup Lufthavn

Det har været et kæmpe koordineringsarbejde for at overholde forsamlingsforbuddet på 50 og 500, forklarer stævneleder Martin Anfeldt til minbaad.dk. Men nu går det fint, bortset fra en Ker 11.2, der gik på grund med 10 knob og sku trækkes fri. Elliott 35 SS forventes i mål fredag aften.