Gå til hoved-indhold

Søstrene Schmidt fra Aarhus drømmer om OL i 2024 - de kan ikke undvære hinanden til søs

Deres stærke søskende-bånd, konkurrencegen og store ærgerrighed skal indløse billetten i en hverdag, hvor sejlads på fuld tid skal forenes med skolen. – Vi ser det som en fordel at være søstre. Det ville ikke være det samme at sejle uden hinanden, siger Johanne og Andrea Schmidt.

Transat Jacques Vabre: Første båd krydser mållinjen i Martinique efter 15 dage på Atlanten

Ocean Fifty-trimaranen Primonial er første båd i mål i den udfordrende havsejlads. Over 6.500 sømil nåede den franske båd at tilbagelægge. Ni både er onsdag formiddag i mål, mens størstedelen fortsat kæmper på Atlanten.

Ligaens kalender for 2022 er klar - nu får de +60-årige deres egne sejladser

Blue Brothers er navnet på klubben for aktive sejlere over 60 år, der fremover skal dyste i dagene forud for de egentlige liga-stævner. København, Aalborg, Svendborg og Aarhus ligger i 2022 havn til liga-stævnerne.

Hurtige Rask og Precht tog VM-bronze efter kun tre måneder

– Vi er megaglade. Vi vidste, at vi var hurtige, men derfra og så til at lave en medalje ved VM er der alligevel langt. Vi har kun sejlet sammen i tre måneder, og at vi er nået hertil på så kort tid er ret vildt, siger Jakob Precht, der også vandt protest mod 49er-verdensmestrene.

Rask og Precht tager bronze ved 49er-VM i Oman - ny superbesætning styrer mod verdenseliten

49er-gasten Jakob Precht fandt sig en ny rorsmand efter OL i Japan, og allerede nu går det overraskende godt. Faktisk fantastisk godt.

Finnjolle-sejlerne måtte krydse storbådsruten under stævne i Hamborg

Containerskibe på over 100 meter sejlede tæt forbi de få meter lange Finnjoller. Politiet og følgebåde guidede sejlerne. Læs beretning fra det tyske stævne, hvor to danskere deltog.

Fornem hæder: Anne-Marie Rindom nomineret til Rolex World Sailor of the Year for anden gang

Den danske OL-guldvinder i Laser Radial er endnu engang nomineret til Rolex World Sailor of the Year, én af sejlsportens mest fornemme priser. Hun vandt den i 2019 - mon hun kan gøre det igen?

Tre rød-hvide både kæmper ved VM i Oman: De danske bronzevindere fra Asien i top-10

Jakob Precht kan også levere uden erfarne Jonas Warrer ved rorpinden. Det viser han i Oman, hvor han netop har sejlet sig i top-10 med Frederik Rask. Også Daniel Nyborg og Sebastian Olsen er til start, ligesom Natacha Saouma-Pedersen og Mathias Borreskov er på linjen i Nacra-feltet.

Fredericia Sejlklub skabte super Europajolle-camp - også med kæntringer

For at sikre så mange input som muligt var der løbende udskiftning, således at Christian Rindom og Søren Johnsen lørdag stod for træningen på land og vand, mens sejlerne søndag havde besøg af Stig Steinfurth og Finn Beton, som stod for det faglige. Kenneth Bøggild fra klassen skriver.

Transat Jacques Vabre: Lewis Hamilton-sejr skaber glæde på Atlanten

For Sam Goodchild blev den britiske Formel 1-sejr en kærkommen gave på en ellers udfordrende Atlant-dag. Flerskrogsbådene har passeret Kap Verde-øerne, mens besætningerne på de enkeltskrogede både fortsat har ferieøerne i horisonten.