Gå til hoved-indhold

Mix i 49er er fremtiden viser afslørende kysse-foto af sejlere i Aarhus

Mix-sejlads er nok kommet for at blive forklarer fotograf Per Heegaard, der er i Aarhus til OL-stævne i Aarhus. Vi har endnu ikke fundet ud af hvem der kysser på 49eren.

Ida Marie Baad og Marie Thusgaard sejler i 8-taller før OL-stævne hjemme i Aarhus

Se Peter Brøggers fotoserie, hvor 49erFX-sejlerne træner bomninger med høj puls. Fra i morgen og til søndag går det løs med Aarhus Olympic Days 2020.

Sønderborg Yacht Clubs Chia Pirates sejrede i E-Sejlsportsligaen

Vinder af computersejladsen blev Frederik Klakk Jeppesen fra Sønderborg Yacht Clubs Chia Pirates. Han fortæller: - Jeg var naturligvis spændt før finalestævnet gik i gang. Taktikken var først og fremmest at undgå kritiske fejl og straffe.

Overlæge Allan Ibsen sejler Sjælland rundt i protest over embedsmænds fortolkning af Covid 19-regler

Overlæge og X-362-sejleren vil torsdag, med sin bror, sejle fra Helsingør Havn, efter han er blevet afvist i Sjælland Rundt grundet 500-personers-coronareglen: - Det er en protest imod embedsmænds uvidende fortolkning og kendskab i relation til forhold til afvikling af sejlsports arrangementer,...

Sjælland Rundt må skære 89 sejlere væk, for der må kun være 500 sejlere med ifølge coronaregler

Sjælland Rundt skriver til sejlerne efter besked fra politiet: - Der må ikke være end 500 personer som en del af arrangementet. Der er 569 sejlere tilmeldt og ca. 20 frivillige. Derfor skal vi have skåret antallet af deltagende personer med minimum 89 personer. Starten går torsdag den 25. juni.

Melges 32 slår rekord i Limfjordssejlads - 100 sømil på 15 timer, 5 minutter og 33 sekunder

Kapsejleren Pelle P føjer endnu en sejr til CV'et. Denne gang i 100 Mil i Fjorden, der havde 32 besætninger til start. Flere rekorder blev slået undervejs.

Bekking, Dolmer og tv-kendisser gør klar Danmark Rundt på 775 sømil

Cirka søndag den 28. juni vil Bouwe Bekking forsøge at sætte rekord på Danmark Rundt-distancen, Round Denmark Race Record. En rekord, de helt sikkert slår, det er nemlig første gang ruten sejles, med start ud for Rømø og mål ud for Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

Sehested og Køstner fortæller om Team Rockwools kommende rekordjagt om Fyn og Sjælland

Vi har for få dage siden mødt skipper Nicolai Sehested og gast Rasmus Køstner i Aarhus, hvor vi blev slæbt efter en RIB, så vi kunne foile 22 knob med deres lejede GC32. Se foto af Peter Brøgger og Minbaad.dk-interview.

Natsejlads: De 2 Øer - Hjelm og Tunø - start og mål i Kaløvig - Melges 24 vandt

- Det er en natsejlads, hvor første, mindste båd (og langsomste) startede kl. 19. Vi var blandt de sidste startende og kom afsted kl 21.29:08, skriver Melges 24-sejler Jesper Davidsen, der har sendt en beretning. Man må selv vælge hvilken ø, man runder først.

JPK 10.30-skipper Anders Johansen fortæller om Tunø Rundt - 5. plads blandt 90 AFI 2Star-hold

Vejle-skipperen sejlede Tunø Rundt i AfI 2Star med sin datter Ninna i sin nye, hotte, franske JPK 10.30. De 36 sømil gik med omvendt respitstart. Beluga havde 20 både foran sig i Aarhus, da starten gik. - Valg af det rigtige sejl er ofte afgørende for succesen, da sejlskift koster tid, siger...