Gå til hoved-indhold

Det første AC75-stævne aflyses - Italien skulle have været vært

AC75'erne skulle mødes til første dyst på vandet i slutningen af april. En event, som coronavirussen nu sætter en aktiv stopper for. Det har ikke været muligt at udskyde sejladsen.

Stævneleder for Palby Fyn Cup maner til besindighed trods corona: - Vi tager det roligt

Poul Erik Nielsen og Bogense Sejlklub agter at skyde sejladsen, der har over 1.600 deltagere på startlinjen, i gang som planlagt. Først 14 dage før sejladsens start vil stævneledelsen revurdere situationen i forhold til coronakrisen.

100 Mil i Fjorden for single- og doublehand: Nervepirrende mørkesejlads og heftig færgetrafik

De nord- og vestjyske sejlere fik i 2018 deres egen distancesejlads. Snævre farvande og lavt vand udfordrer selv øvede sejlere, der må tænde motoren ved grundstødning - men til gengæld må leve med hånen på land efter målgang... Kapsejler Stig Madsen fortæller fra Struer-eventen.

Den kommende SailGP-event i San Francisco aflyses

Coronavirussen får nu også konsekvenser for SailGP-serien. Stævnet den 2. og 3. maj i USA streges i kalenderen, hvorfor det danske Rockwool-team og de øvrige seks hold må væbne sig med tålmodighed.

 

50 danske OL-sejlere kaldt hjem fra træningslejr på Mallorca

En stor dansk delegation af sejlere er blevet sendt hjem fra træningslejr på Mallorca. - Jeg er ikke så bange for, at jeg selv bliver syg, men jeg synes, at alle har et ansvar for, at det ikke bliver spredt, siger 49erFX-sejleren Ida Marie Baad.

 

America’s Cup World Series gennemføres på Sardinien trods COVID-19

Selvom Italiens 62 mio. indbyggere er hårdt ramt af COVID-19 coronavirus ser det ikke ud til at stoppe Luna Rossa-holdet, der er arrangør i Calgari for de 75 fods America's både i World Cup-serien. I går kom det frem, at World Cup OL-stævne i Genova aflyses i april.

OL i Japan udskydes måske et år eller to på grund af coronavirus

Arrangør nævner muligheden for at udskyde OL et eller to år. Olympisk bestyrelse har endnu ikke drøftet effekten af coronavirus på OL, understreger højtstående medlem.

 

Sejlsportsligaen lægger vejen forbi Aalborg og Middelfart i 2020

To nye værtsbyer føjes til karavanen, når Sejlsportsligaens 2020-sæson i slutningen af maj skydes i gang. For første gang kommer liga-sejlerne ikke forbi Jyllands hovedstad, Aarhus.

Ny ungdomscamp i Middelfart: Europamestre i matchrace skal træne øvede kapsejlere

Europamestrene i matchrace, Niels Kinch og Søren Tønder, træner 36 sejlerglade unge med erfaring fra kap-banen på årets første Youngsters-camp. Eventen afvikles i Middelfart fra den 17. til 19. april.

Danmarks første ligastævne for unge sejles ud for Sletten til august

Ungdomssejlerne får i 2020 deres helt egen liga-dyst. Sletten Bådeklub bliver værter for eventen, der sejles i Sejlsportsligaens J/70'ere. Det er op til de unge selv at samle besætningerne.