Gå til hoved-indhold

Mød vinderne af Red Bull Foiling Generation

49erne Frederik Just Melson og Markus Nielsen fra Middelfart Sejlklub tog sejr og skal repræsentere Danmark i international finale i 2016. Se også cool video fra Aarhus.

Liga: Bogense vinder 2. division – se de fem oprykkere

Brejning og Thisted slog til ved sidste stævne i Svanemøllehavnen og kaprede oprykning sammen med Bogense, Svendborg og Skive. Sundet blev Sorteper i oprykningsspillet. KBH manglede 1 point.

Rosendahl-tvillinger nye i matchrace tager DM-guld

Hvor svært kan det være. For tre år siden begyndte Lars-Peter Rosendahl og Hans-Christian Rosendahl med matchrace og allerede nu vinder de DM i Skovshoved.

Derfor vandt Dulong sit 13. DM i Contender

- Man vinder med fart i båden, sejler klogt og laver færre fejl end de andre, fortæller Hellerup-sejler Søren Dulong Andreasen. Se DM-vindere de seneste år. Se også video med kæntring.

Fjerbæk fra Horsens vinder tysk Express-stævne

Otte danske Albin Express tog til Glücksburg til ”Deutsche Expressen Pokal”. Bedst danskere var Morten Fjerbæk og Christian Kronow fra Horsens i DEN 434, Explode.

Hestbæk lærte at sejle M32 efter tre stævner

Michael Hestbæk, Peter Lang, Jakob Groth og Søren Gitz-Johansen var nu helt fremme i M32-serien i Stockholm, hvor de sluttede på 5. plads. Får Hestbæk nu ny sponsor?

Gram-Hansen fører M32-serie i Stockholm - relive

Jes Gram-Hansen fra Tuborg Yachtklub har ændret rorvinkler på M32er. - Derfor kan vi nu matche de andre i accelerationsfasen, siger Gram-Hansen, der tog samlet 3. plads. Opdateret kl. 16.55

A-Cat verdensmester foilede 30 procent hurtigere

Steffen Bay og Tom Bøjland fik smæk i guldfeltet ved A-Cat VM i Italien med hhv. 50 og 51. plads. - Glenn Ashby fra Team New Zealand foilede 30 procent hurtigere, siger Bojland.

Aschenbrenner skal forsvare Ungdoms-VM i matchrace

VM-stævnet 14.-19. September i Swinoujscie, Polen sejles i Tom 28. - Vi går efter at forsvare vores sejr fra sidste år, siger Joachim Aschenbrenner fra KDY.

Star-finale relive fra Schweiz fire i finalen

Du får super mediedækning i dag. Topsejlere i Starbåd kæmper i Lake Grand Slam. Se format. Der sejles om 100.000 dollars. Heraf 25.000 til vinderen.