Gå til hoved-indhold

Jollesejlere får næsten tørvejr til Harboe Cup

Septembervejret viser sig fra sin gode side, når de over 400 sejlere dyster i Skælskør i weekenden. 250 trænere og familiemedlemmer vil følge sejlerne på land og vand.

Warrer samlet toer i M32er - hold flyver nu til Chicago

Det blev til en overraskende samlet dansk andenplads i M32 Series Scandinavia. En serie, hvor Jonas Warrer og co. vandt flere stævner, trods kun ti måneders erfaring i bådtypen.

A-cat i Flensburg: Let luft favoriserede ikke foilende både

Weekendens A-cat stævne, der blev sejlet under Flensburger Forde Woche, bød på let luft til fordel for ikke foilende både. Fem danskere på startlinjen, fortæller Tom Bøjland fra Skovshoved Sejlklub.

H-båd i Brejning: Claus Hovgaard slog verdensmesteren

Fem både kunne vinde stævnet i sidste sejlads, men Hovgaard, Koch og Larsen fra Vejle snuppede sejren i H-båd Liga foran verdensmester Claus Høj Jensen, der dog vinder serien i år.

Finn: DM-vinder Strandvig var presset i Dragør

Med ét point til førende Michael Staal var Otto Strandvig tvunget til at sejle sit ypperste i stævnets sidste sejlads. Det lykkedes, og Strandvig tager endnu en titel i Finnklassen.

Felix og Jacobsen Racing Team vinder SM i Göteborg

Felix Jacobsen og mandskab fra KDY vandt dramatisk finale i svensk matchrace-mesterskab mod et af verdens bedste kvindelige hold, Anna Östling fra Sverige.

Sejlsportsligaens vinder: Mød Kris Houmann og gaster

Frederikshavn Sejlklub vinder danmarksmesterskabet for sejlklubber 2017. Det er andet år i træk.

Frederikshavn genvinder ligatitlen trods nervøs 6'er

Nordjyderne er for andet år i træk Danmarks bedste sejlklub. Trods pres til det sidste lykkedes det nordjyderne at holde forfølgerne på afstand, da årets Sejlsportsliga søndag sluttede i Skovshoved.

Bådebygger-lærling Felix lige nu på sølvplads i Göteborg

21-årige Felix Jacobsen og mandskab er helt fremme ved svensk mesterskab i matchrace.

Liga: Frederikshavn holder guldkursen - tæt bronzekamp

Frederikshavn har kurs mod et sikkert titelforsvar før de sidste sejladser søndag. Anderledes spænding er der om bronzen, hvor blot to point adskiller 3., 4. og 5. pladsen.