Gå til hoved-indhold

Kronprinsen slutter i bedste halvdel ved VM i Farr 40

Italieneren Alberto Rossi vinder VM i båden Enfant Terrible i Rolex Farr 40 VM i Newport, USA. Danske Nanoq tog en 7. plads trods tre års pause.

Bojsen-Møller stadig i front ved 505-EM - medalje i hus

Med en sejlads tilbage af 505 EM i Holland er det sikkert, at der bliver en dansk medalje af en eller anden slags.

Beretning fra Sejlklubben Københavns korte 2-Star

Matcher 31-skipper Anders Dylov og gasten Jon vandt Sejlklubben Københavns 2-Star sejlads på 15 sømil. Det blæste 4 - 6 m/sek. fra øst.

Bojsen-Møller brødre fører EM i 505 med 89 joller

Jørgen og Jacob Bojsen-Møller havde en super fredag ved EM med placeringerne 1-1-2.

Vinderne i X-40 roser jagtstart i Watski2Star

Jan Hansen og Henrik Jørgensen i X²box havde 22 timer og 36 minutters hårdt arbejde. Her er en beretning og video fra vinderne, der roser jagtstart i Watski2Star, hvor starten gik i Rungsted.

Rapport fra VM i X-35 i Malmø

Morten Lorenzen sejler med på X-35eren Viatempo. Der var fire omstarter i går pga. strøm. Søren Junker fra Horsens ligger til bronze efter seks sejladser.

Svær start på 505 EM i let springende vind

Vi er 4 danske både, heriblandt 1, 2 og 3 fra årets DM, som er ved EM i 505 i Medemblik i Holland, fortæller Jørgen Bojsen-Møller.

Des TopNews: EM i 49er og Louis Vuitton Cup

Gense 49erne i Aarhus og følg med i America's Cup og Extreme Sailing Series.

H-båd i Bogense: Bertelsen & The Young Guns vinder

Anders Bertelsen fra Århus Sejlklub vandt VM udtagelses-stævne for H både på Nordfyn. VM sejles næste år i Sverige, skriver Ricky Hansen.

Minbaad.dk vinder Presse Cup - igen:-)

Kraftcenter Øst arrangerede igen Presse Cup i Skovshoved. Og vi vandt akkurat efter 49eren Christian Lübeck præsterede god taktik. De tre første både havde lige mange point.