Gå til hoved-indhold

Malthe Ebdrup fra KDY bliver nummer 9 ved VM i optimistjolle

Malthe Ebdrup er netop blevet nummer 9 ved VM i optimistjolle på Cypern. Fem danske sejlere deltog under de vanskelige forhold. Italiener vinder for andet år i træk.

Horsens har trænet i inderhavnen forud for ligastævne ved Dokk1

Teknisk og taktisk sejlads er på programmet i weekenden, når vinderen af Sejlsportsligaen 2018 skal findes. De forsvarende Aarhus-vindere fra Horsens har brugt deres inderhavn som træningsplads.

Proffer i Rolex-land - tysk Maxi 72 dominerer

Yacht Club Costa Smeralda på Sardinien holder atter Maxi Yacht Rolex Cup. Tyske Marcus Wieser skaber god taktik i Mini-maxi-klassen på Maxi 72eren, Momo. Der sejles om Rolex-ure.

Bojsen-Møller brødre rydder bordet med tre førstepladser ved 505-NM

Hellerup Sejlklub satte sig på guld og sølv ved NM i Marstrand. Jørgen og Bojsen-Møller tog sejr foran Jan Saugman og Jacob Ernst. Bojsen-Møller giver rapport. Svenskerne har tilgang i 505-klassen.

Anholt Lone Star sejles fredag uden sikkerhedstjek - har tillid til sejlerne

Arrangørerne har tiltro til, at de 28 deltagere i solosejladsen følger den tilsendte liste over udstyr, der skal være ombord. Der sejles til Anholt fra forskellige havne i Danmark efter tildelte tider.

Jysk Mesterskab for Wayfarer i Aarhus - dansk verdensmester er med

Wayfarer-klassen er i fremgang og i weekenden holdes Jysk Mesterskab på Aarhus Bugten hvor 18 joller stiller til start. Forsvarende danmarks- og verdensmester Mogens Just deltager.

KDY's kvindehold slutter på 8. pladsen i Sailing Champions League

Kvinderne var igen bedst blandt danskerne ved det europæiske mesterskab, mens Frederikshavn sluttede som nr. 14. Baneteamet arbejdede hårdt i den meget lette vind.

Sejldesigner Henrik Søderlund og besætning vandt DM i Knarr i Dragør

Søderlund vinder DM i Knarr foran Ussing-Andersen. Bronzevindere Troels Bjerg nåede ikke præmieoverrækkelse. Han gav derfor sig selv en straf og donerede 1000 kr. til Dragør Sejlklubs ungdomsarbejde

Anders Andersen fra Horsens vinder 4. DM i OK-jolle

Anders Andersen er ny mester i OK-jolle. Bo Petersen tog sølv i feltet på 53 både. OK-jollen er præget af hårdere konkurrence efter flere træningsgrupper. Marstal Sejlklub får ros af ny OK-formand.

Sørensen og Thrysøe droppede gæstfriheden og vandt DM i Starbåd

Danmarks- og Distriksmesterskabet for Starbåde på Lunkebugten gik til de lokale fra Troense Bådlaug, Flemming Sørensen og Niels Thrysøe. De vandt foran favoritterne Jørgen Schönherr og Jan Eli.