Gå til hoved-indhold

Nu ses vandflyver i Aarhus og København

I København er der check-in, lounge og gate i Nordre Toldbod og afgang fra flydebroen samme sted. I Aarhus er der gate og afgang fra Miljøhavnen på Østhavnsvej.

Fem personer reddet fra 60-fods Sunseeker

Yacht får motorstop og mister styringen i Norge, så besætningen må gå i redningsflåden. Den dyre båd står, ifølge redningsmandskabet, ikke til redde.

Jolle med to personer drev mod Lohals

Marinehjemmeværnet i Nyborg blev mandag aften kaldt på søen for at komme en lille jolle til undsætning, da motor ikke ku komme i gear. Begge personer blev reddet.

Superyachts-ubåd kan dykke 115 meter

Østrigsk design- og ingeniørvirksomhed, Migaloo, har udviklet en række luksus-superyachts, der samtidig er bygget som ubåde.

Kender du Frauscher-både - havets Mercedes

Værftet i Østrig med 45 ansatte, bygger 70 både om året og omsætter årligt for 75 mio. kr. I spidsen står Stefan Frauscher, som også producerer H-både. Se ny Frauscher 1414 i bunden og 1017 i toppen.

Motorbåd i brand i Faaborg - tre sprang i vandet

Tre unge mænd måtte lørdag springe i vandet i Faaborg Havn efter dramatisk brand i motorbåd, de netop havde været inde ved kajen for at tanke op.

Tyskerne er vilde med danske øer

Godt nyt til danske havne. Flere danske øer er store på gourmet og lokale råvarer. Derudover rummer øerne en fred og ro, som rammer lige ned i tyskernes feriebehov.

Gave fra Jan Ebert til Danmarks Museum for Lystsejlads

Med tre salutskud og et borgmesterligt snit i et sejlertovværk, blev Danmarks Museum for Lystsejlads festligt åbnet i Svendborg. Jan Ebert gav rettigheder fra sig til bogen 'Danske Lystbåde'.

5 brugte motorbåde under 200.000 kr.

Brugtbåde til både kortere og længere ture. Se blandt andet canadisk kvalitetsbåd og ombygget lodsbåd.

TV2 sender om trolling på Bornholm

Se en af Europas største fiskekonkurrencer i Tejn. Lennart le Févre fra minmotorbaad.dk er med.