Gå til hoved-indhold

Ny, let 130 hk påhængsmotor fra Yamaha

Yamaha 130 hk vejer 174 kilo og passer godt til mindre både under et ton, fortæller Preben Hansen fra Yamaha i Odense til minmotorbaad.dk.

 

Regal 26 Express Cruiser bestilt hjem til Beder

Baadhuset Aps fra Beder, syd for Aarhus, har bestilt et eksemplar af den nye Regal 26 Express Cruiser, der udstilles på Boot til januar i Düsseldorf.

U-båd i Lillebælt

Flere har set en ubåd flyde rundt i vandet mellem Fyn og Jylland, Lillebælt. Det er bare en fredelig øvelse.

361 fiskere fangede 7.000 fladfisk til til DM i Onsevig

141 både med 361 lystfiskere dystede i weekend om DM i Fladfisk i farvandet ud for Onsevig på Nordvestlolland. I vind og regn fangede de over i 7.000 fladfisk.

Aquador 28 HT fundet i Lynetten - tyv i håndjern

Politiet overvågede tyv af Aquador 28 HT fra Middelfart. Da den danske tyv dukkede op, fik han håndjern på af politiet. To andre stjålne både blev også fundet i Lynetten.

Tuco lancerer ny Rand Picnic til under 100.000 kroner

Dansk producent står klar med opfølgning til RAND Picnic-både, som blandt andet kendes fra København. Her har mere end 20.000 mennesker det sidste år benyttet elbådene på en tur rundt i Københavns kanaler.

Aquador 28 HT stjålet fra Middelfart - dusør gives

Aquador 28 HT, der har en værdi på en mio. kroner, er stjålet fra Middelfart Havn (Telka) .

 

Stjerneskuespiller Persbrandt er til Nordkapp 760

Mikael Persbrandt, du har set i svenske krimifilm og flere danske film, fortæller hvorfor han har valgt familiebåden Nordkapp 760 Enduro.

Ny miljøvenlig kølervæske fra Bardahl

Du kan forhindre frostskader på alle bådens kølesystemer og samtidig være miljøvenlig. Kølervæsken fra Bardahl er nemlig biologisk nedbrydelig. Den er dog dyr.

Begge er biologisk nedbrydelige

 

Besøger 11 sydfynske øer på en dag

Læser fra Fyns Amts Avis satte fødderne på et dusin øer i Det Sydfynske Øhav i løbet af en dag, med fem forskellige færger til i alt 11 af øerne.